Şimdi Ara

İstanbul Genelinde Yoğun Bakımlarda Yer Yok (Sağlığınız Kimsenin Umurunda Değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece bir akrabam motorla kartal sahil yolunda bir vatandaşa çarptı. Yaya yolunu kullunmayan 51 yaşındaki adam maalesef orada öldü. Bizim akraba ise kartal araştırma acile getirilmiş.

Haberi duyar duymaz hastahaneye gittik. Kırmızı bölümü aldılar. Hastahanenin Yoğun bakımlarda yer yokmuş ve nakil için ambulans bekledik. Bize öyle söylendi. İnanın 1.5 saat ambulans gelemedi. Her yer doluymuş. Bu nasıl bir saçmalıksa. Adam acilde ölse gümbürtüye gidecekti.

Adam 1.5 saat kartal araştırmanın acilinde yattı. Sonra göztepe özel den bir ambulans geldi alıp gittiler.

Burnu kırık. Beyninde ödem olmuş. Şuan nefesi cihazdan alıyor. Kask vs. Tüm ekipmanları vardı.

2 yıl önce kartal araştırma acilinde 17 yaşındaki akrabamı kaybettik. Ehliyetsiz araba sürdü ve kaza yaptı. 3 gün araştırmada ölümünü beklediler resmen.

Siz siz olun. Yoğun bakımlık durumlarda direkt özele gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende acil birşey olursa özel tavsiye ediyorum devlet hastaneleri çöp yoğun şehirlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Bende acil birşey olursa özel tavsiye ediyorum devlet hastaneleri çöp yoğun şehirlerde.

Acil bir şey olursa direkt özel. Dün acil ana baba günüydü. İğne atsan yere düşmez.

• Bu ülkede sağlık tamamen sorunlu Özele gidin diyorsunuzda herkezin parasıda yok malesef. Geçen bir kan tahlili için 400 tl para istediler bu ülkede asgari ücretin 3 te 1 ini istiyor özel hastaneler bir kan tahliline. Bu ülkede asgari çalışan milyonlarca insan var özel teşvik etmek yerine hükümetler hastanelerin sayısını arttırıp gerekli tibbi ekipmanlarla donatması gerekir malesef ülkede gereksiz okadar harcama yapanlar insanın en en temel hakkı sağlığa seyirci kalıyorlar.

Bu arada geçen acil bir hasta için ambulans çağırmak istedim kadına yüksek sesle konustuğum için benle böyle konuşamazsınız deyip telefonu suratıma kapattı. Düşünün bu ülkedeki kurumlara böyle insanlar doluştu. Herkeste biliyor bu tip insanların ne kesimden olduğunu.

• Eskiden hastane kuyruklarında beklenirdi akepe süper yaptı diyenleri görelim. Dün ben de arkadaşımı götürdüm bir buçuk saat bekledik ce gıda zehirlenmesi vardı. 4 kere kustu orada

• iktidarı savunurken iyiydi ama
  • Cami yapana kadar hastane yapsalar daha iyi olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aklıma 300le gidip vuran adam geldi konuus vardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.