Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orada da oluyor zaten de, ne kadar ceza ödüyorlar ya da var mı öyle bir şey falan bilmiyorum onu.
  • Fatih Altaylı güzel konuşmuş..

https://twitter.com/Eyitilmezdir/status/1177324274916429826?s=09

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Ankara keçiören'de ikamet ediyorum. Annem,babam ve ben hepimiz türk telekom kullanıyoruz. Akşam 6'dan sonra evde birbirimizin telefonlarını aradık bazen arıyordu, bazen aramıyordu düşünün artık sorunun büyüklüğünü. Halen devam ediyor sorun tam olarak düzelmedi.
  • Turktelekom bedava mı hizmet veriyorsun bu ne rezillik beni kaybettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenyurt 14:00'ten beri hala gelmedi TT şebekesi.
    Bir ara ses şebekesi aramıyorken , 3g üzerinden whatsapp sesli arama yapabildik ama kısa sürdü.
    İyi ki evde wifi var.

• Arap telekomda son durum; sinyal barı çekiyor gözüküyor fakat arama yapılıp alınamıyor.

• Ankara'da da benzeri sorunlar var. 5 şiddetinde deprem bu hale getiriyorsa bizi...
    Affınıza sığınarak yani biz malız sizin hattınızı kullanıyoruz yani. Çıkan özet bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 27 Eylül 2019; 0:30:17 >
  • ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Lifecell Fırsat Super'e başvurdum ben.
  • Bartın Türk Telekom Prime hattımda şu an EDGE bağlantı sağlayabiliyorum, nadiren HSPA+ oluyor ancak son 45 dakikadır dk başı hat gidiyor-geliyor.
    (Telefonumda LTE yok)
    ekleme: saat 14'te başlayan yavaşlık, 16 'da tamamen kesintiye dönüştü. yakınlarda başlayan yukarıda anlattığım bağlantıya GSM aramaları dahil değil. 16'da gittiğinden beri aramalar + sms gelmedi. Yarın sözleşmem bitiyor zaten Turkcell' e geçecektim
    ancak bu ülkede Turkcell bile kesinti yaşamışsa ben uydu telefonu alıp yedeğe bırakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetay74 -- 27 Eylül 2019; 0:35:45 >
  • Dronecell dendi mi? Tüm mesajları okuma şansım olmadı da o yüzden soruyorum.
    Kim bilir kimlere ne paralar yedirdiler dronecell ayağına. Yazıklar olsun, haram olsun o paralar.
  • Duzelmis sonunda

• Antalya /alanya şebeke yok. Bu nasıl bi dandik operatördür. İstanbul da deprem olur alanya da şebeke gider

• İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)

• crawlers kullanıcısına yanıt
    Dronecelllik bir olay yok ki merkezi sistemler çöktü baz istasyonları değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 SENEDİR ALINAN ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ DEMEKKİ GİTMESİ GEREKEN YERE GİTMEMİŞ. BİRİLERİ YEMİŞ YUTMUŞ..

• her kurum boyle ulkenin altı bombos aslinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 27 Eylül 2019; 1:48:40 >
  • Ülkenin iletişim ipini göğüsleyen üç şirkette birbirinden leş, ama sorun onlarda değil. Sorun o ve onun gibi rezil, lağım çukurundan farksız markalara, firmalara, işletmelere gereken sopayı vurmayan, gereken cezayı kesmeyen yönetimde. Umarım çok daha beter oluruz, biz herşeyin en beterini hak eden bir toplumuz kesinlikle.
  • ibrahim0674 İ kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam, benimki de bir çekiyor bir çekmiyor ama bu zaten günlük bir şey benim için. Mahallemizde altyapı sıkıntısı var hiçbir hat tam çekmiyor.
    Ben sorun yaşamadım ama içime kurt düşmedi değil, yarın birgün Ankara'da deprem olmayacağı ne malum. Ya da hayat bu, belki 2 gün sonra İstanbul'a gitmem gerekecek ve depreme yakalanacağım..

• Telekom 12 saat sonra devreye girdi.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.