< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul depremi için verilen tarih (27 Mart 2022) (2. sayfa)

-
-
birader bu deprem doğal bir deprem değildi abd bunu haarp teknolojisi ile yapılacak, şartlarını ve zamanını kendi belirler demekki erteledi, tarih olarak bu zamanın verilmesi yaşamdaki seçenekler gibidir ne yaparsan yap illa o kavşağa çıkarsın, sadece zamanı ertelersin...
-
nasıl da unuttunuz ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahinler vardır ama kehanetlerinin tümü tutmaz. Çünkü geleceği kimse kesin olarak bilemez. Bunun en önemli nedenlerinden biri, geleceğe yönelik olaylara beklenenden farklı olarak etki edilebilmesidir.
Buradan sonrasına bilimsellik dışı bir açıklama getirmek istiyorum. Denilen odur ki, gelecekte olacakları (mesela zaman yıolculuğu gibi yollarla) bir şekilde bilenler, geleceğe etki edecek kimi olaylara ve tetikleyicilere etki ederek, gelecekteki olayları değiştirebilmekte ya da çeşitli etkiler yaratarak geciktirebilmektedirler. Bu açıklama biraz fizikötesi gibi oldu ama fizikötesi sayılmasının nedeni, fizik bilminin henüz konuya açıklama getiremeyecek şekilde kendini şimdilik geliştirememiş olmasındandır.
Hatta (din dayatmamamakla birlikte) Kuran'ı dikkate alanlar için de oradaki anlatımda Hızır'ın Musa ile öyküsünü örnek verebilirim. (Hızır gelecekteki olayları değiştirebilmek için, önceden kimi önlemler alıyordu ve Musa yapılanları anlayamıyordu.) (Kehf suresi 66-82 ayatler arasındaki anlatımdı sanırım. İsteyen netten bulup okuyabilir.)
Olayları ve kavramları her kaynaktan faydalanarak değerlendirmenin daha faydalı olduğuna inandığım için, bu örneği de verdim. Bir de Kehf suresi bana çok mistik ve çekici gelir. Bunun da etkisi var.
Eğer zaman yolculuğu diye bir şey mümkünse, demek ki olaylara müdahale de mümkün. Tetikleyiciler de bir şekilde değişebilir ve bu nedenle deprem, ilgili tetikleyicinin devreye girmemesi ya da etkisinin yetersiz kalması ile de mümkün olabilir. Daha geniş açılı bakabilene, daha geniş ufuklu arkadaşlar, başka açıklamalar da getirebilir belki.
Ama bir gerçek var ki, onu da yok saymamak gerek. Deprem fiziki dünyanın bir gerçeği ve bu nedenle önümüzdeki dönemlerde gerçekleşmesi bilimsel anlamda da bekleniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X