Şimdi Ara

İstanbul'dan İzmit'e otostop (Tekirdağ'dan çektim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'dan İzmit'e nereden otostop çekebilirim öneriniz var mı? Bir de dönüşte İstanbul'dan Tekirdağ'a gideceğim. Onun için de öneri yaparsanız sevinirim.

Buradaki tüm olumsuz mesajlara rağmen başardım. Yolun yarısını otobüsle yapmış olsam da tek kuruş harcamadım. Otostop için toplam 5 dakika beklemedim de. Neyse istek olursa ayrıntılı şekilde anlatırım olayları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 24 Ekim 2012; 0:16:01 >

•  İstanbul'dan İzmit'e otostop (Tekirdağ'dan çektim)
  • böbrek.avi
  • Otobandan otostop çek. Vızır vızır trafiği var gerçi.
  • dikkat et yalan etmesinler seni :D daha 17 yasındasın

İstanbul'dan İzmit'e otostop (Tekirdağ'dan çektim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromé

Otobandan otostop çek. Vızır vızır trafiği var gerçi.

Otoban mantıklı ama otobanda duran olur mu ki? Bir de otobanda yaya yasak değil mi ceza yemeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Chromé

Otobandan otostop çek. Vızır vızır trafiği var gerçi.

Otoban mantıklı ama otobanda duran olur mu ki? Bir de otobanda yaya yasak değil mi ceza yemeyeyim.

En iyisi sen otobüs bileti al. Diğer yollar daha riskli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbul'dan elazığ'a gitmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önerisi olan yok mu başka?
  • Yaptım beyler. Tekirdağ'dan İstanbul'a geldim, Silivri'den İstanbul'a getiren adam yol paramı verdi İstanbul'dan İzmit'e otobüsle geldim. Yoksa oradan da otostop çekmeye hazırdım, büyük teklifi reddedemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 23 Ekim 2012; 23:55:10 >
  • Up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda 1 kere otostop çektim geçen mıçayım öyle otostopa.Köye cenazeye gittim köy otobüsü yok o saatte Konya'ya dönecek olan.Çıktım yola bekledim bi 10 dk durdu bi servis.Bindim baktım kapı otomatik arkadada 3-5 liseli dedim okul servisi heralde öndekiler de öğretmenleri ama liseliler hariç kimse birbirine bakmıyor bile.Bu arada çocuklar tatlı ve su ikram etti ama dedim hem otostop çektik hem otlanmayalım milletten kibar bi şekilde reddettim.Bi baktım inerken o öğretmen sandıklarım kişi başı 10 lira verip ayrı yollara dağılıyor biz de attık eli cebeKöy otobüsü 7 liraydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Hayatımda 1 kere otostop çektim geçen mıçayım öyle otostopa.Köye cenazeye gittim köy otobüsü yok o saatte Konya'ya dönecek olan.Çıktım yola bekledim bi 10 dk durdu bi servis.Bindim baktım kapı otomatik arkadada 3-5 liseli dedim okul servisi heralde öndekiler de öğretmenleri ama liseliler hariç kimse birbirine bakmıyor bile.Bu arada çocuklar tatlı ve su ikram etti ama dedim hem otostop çektik hem otlanmayalım milletten kibar bi şekilde reddettim.Bi baktım inerken o öğretmen sandıklarım kişi başı 10 lira verip ayrı yollara dağılıyor biz de attık eli cebeKöy otobüsü 7 liraydı

Benim bugün adam 20 lira verdi yol parası + metro üstüne 1 lira kaldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.