Şimdi Ara

İSTANBUL'DAKİ HAİN PATLAMA 11 KİŞİ ÖLDÜ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çevik kuvvetin geçişi sırasında patlatdı
    7 si polis 11 kişi vefat etti
    36 yaralı var 3 ü ağır
    Haberin detayı
    http://m.karar.com/gundem-haberleri/istanbul-veznecilerde-patlama-149705

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacıosman metrosuyla taksime gitmem gerek Ölmem değil mi yolda?
  • allah rahmet eylesin.başımız sagolsun.bayramı göremeden şehit oldular ramazanın 2. gününde.

bu şerefsizlerin ve bunları destekleyen sempatizanların kundakta ki bebesine kadar hepsini vatandaşlıktan cıkarıp , ülkeden yollayacaksın ki ülkede terör ile mücadele var diyebilelim.
  • Yola çıkarken düşünür olduk bir şey olmasa sağ salim gidip işimizi halledip hemen dönebilsek diye. Nereden nereye geldik be..

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 1 Şubat 2021; 23:7:41 >
  • Uup

• Elk ve sularda kesik.

Hayat durdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da korkunç saldırı! +18
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunların olucağını 3 yıl önceden biliyordum.Tabii dünya da Türkler gibi salak var mı ki düşmanını alsın beslesin adam etsin.
  • Hani inlerine girecektik.

• Zamanında bu pkk şerefsizlerini bu kadar palazlandırırsanız olacağı buydu. Suçlu hükümettir tek kelimeyle kusura bakmasın kimse. Banamı sorup oslo dolmabahçe mutabakatı yapıp kandille gizlice görüştünüz. Ülke zaten suriyeli işgali altında. 3 milyon suriyeli var ülkede. kimbilir kaç tanesi esadın adamı ve yarın bomba patlatmayacakları ne malum onlarında. aciz bir hükümet var ortada. duış politika sıfır. hacı hoca kafasıyla mehter ilahi kandırmacasıyla olmuyo bu şler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drazy

Zamanında bu pkk şerefsizlerini bu kadar palazlandırırsanız olacağı buydu. Suçlu hükümettir tek kelimeyle kusura bakmasın kimse. Banamı sorup oslo dolmabahçe mutabakatı yapıp kandille gizlice görüştünüz. Ülke zaten suriyeli işgali altında. 3 milyon suriyeli var ülkede. kimbilir kaç tanesi esadın adamı ve yarın bomba patlatmayacakları ne malum onlarında. aciz bir hükümet var ortada. duış politika sıfır. hacı hoca kafasıyla mehter ilahi kandırmacasıyla olmuyo bu şler.

Tamam da kardeşim haklisinda suriye konusunda ben de bazen soyle dusunuyorum
    Onlarda bizim musluman kardeslerimiz onlara yardim etmemiz gerekmz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal02

quote:

Orijinalden alıntı: Drazy

Zamanında bu pkk şerefsizlerini bu kadar palazlandırırsanız olacağı buydu. Suçlu hükümettir tek kelimeyle kusura bakmasın kimse. Banamı sorup oslo dolmabahçe mutabakatı yapıp kandille gizlice görüştünüz. Ülke zaten suriyeli işgali altında. 3 milyon suriyeli var ülkede. kimbilir kaç tanesi esadın adamı ve yarın bomba patlatmayacakları ne malum onlarında. aciz bir hükümet var ortada. duış politika sıfır. hacı hoca kafasıyla mehter ilahi kandırmacasıyla olmuyo bu şler.

Tamam da kardeşim haklisinda suriye konusunda ben de bazen soyle dusunuyorum
    Onlarda bizim musluman kardeslerimiz onlara yardim etmemiz gerekmz mi ?

Din kardeşim diye diye türk olmayan herşey beslendi bu ülkede. 50 sene sonra ülke türklerin deyince dayak yersen beni hatırla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Suriyedeki şuan karışıklığın sebebi bop projesinin hayata geçirirlmesidir. Suriyeyi bırak libya ve mısırı kimin karıştırdığını bir düşün . Güç kimdi ve bu gücün maşalığını kim yaptı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

quote:

Orijinalden alıntı: Custard Pie

Üniversite sınavım iptal oldu. Tüm planlarım mahvoldu bugün memlekete gideceğim ve sırf sınav için tekrar geleceğim artık. Ameliyat tarihimi falan hep sınava göre ayarlamıştım

koyun can derdinde kasap et derdinde

ben de can derdindeyim yanlış anlama. Üstteki mesajlarıma da bakabilirsin
  • uzun zamandır patlama olmuyor huzur içinde yaşıyoruz aha rte istihbarat çalışıyor demiştim ama yanıldık gene kaç patlamadır istanbuldaki akrabayla görüşmüyoruz bi arayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 7 Haziran 2016; 15:05:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.