Şimdi Ara

İSTANBUL'DA VW ÖZEL SERVİSİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
44.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş özel servise gittiğine iyi etmişsin.Ben 2005 caddy 40 bakımına Gaziantep Şahintaş'ta 284 Ytl ödedim.Banada fren balataların bitmiş değişmesi gerek dediler fayat sordum 300 ytl fiyat çıkardı.Özel servise yaptırdım işcilik dahil 155 ytl verdim balata orjinalini taktırdım.Yan sanayisini taktırsam daha ucuza gelecekti.Bundan sonra özel servis den başka yere gitmem.Doğuş resmen bakımlarda soyuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharger

Kardeş özel servise gittiğine iyi etmişsin.Ben 2005 caddy 40 bakımına Gaziantep Şahintaş'ta 284 Ytl ödedim.Banada fren balataların bitmiş değişmesi gerek dediler fayat sordum 300 ytl fiyat çıkardı.Özel servise yaptırdım işcilik dahil 155 ytl verdim balata orjinalini taktırdım.Yan sanayisini taktırsam daha ucuza gelecekti.Bundan sonra özel servis den başka yere gitmem.Doğuş resmen bakımlarda soyuyor.

Ben de VW Tamaş'ı aradım, 340lira fiyat verdi adam. 200'e özel serviste yaptırdım. Balataların da ön takım 160, arka takım 150 lira. Onu da ne yapıcam bilmiyorum
  • Bende Volkswagen Crafter Volk aracım 141.800 falan oldu , eski baskımlarının yapıldığı doğuş oto kartal (Pendik köprüsüne gelmeden solda)

fiyat aldım 420 tl dediler daha önce hiç bir şekilde ordan başka bir yerde bakım yapılmadı,sizce fiyat nasıldır?

özel servis soran arkadaşım için Volkswagen OYPAR servisi işçilik ve ilgi alaka çok güzel daha önce gittim ben oraya hem orjinal parça kullanıyorlar

sivaslı sahipleri :)
  • adresi kartal e-5 üzerinde alkan plaza adidas bayi altında ve renault bayrak yanında :=)
  • MASKAK OTO SANAYİ
    BOGAZICI VW Servis
    şiddetle tavsiye ediyorum Serdar Usta
  • ikitellide güngören oto sanayi sitesi var orda boch car servis var adamlarda hizmet çok iyi yıllardır vw audi seat ve skoda ağırlıklı çalışıyorlar bilginize
  • Merhabalar.

Önceki günlerde mesaj yazmıştım foruma ve Özel VW servis önerisi istemiştim.Biraz araştırma yaptıktan sonra PAŞA Oto da karar kıldım.Bu sabah gittim.Güleryüzlü ve şen şakrak insanlar.Çay içtik sohbet ettik.Halimizi anlattık.Baktılar.Test sürüşü yaptılar.Sorunlar hakkında bilgi verdiler.Bakım için gerekli parçaların listesini verdiler.Parçaların temini konusunda yardımcı oldular.İşçilik konusunda çok titizler.Ayrıca çok cüzi fiyatlara çalışıyorlar.Her aşamada araç sahibine bilgi verip,gerekli uyarıları yapıyorlar.

Size tavsiyem eğer istanbul avrupa yakasında oturuyorsanız ve benim gibi yetkili servislerin para gaspından korkuyorsanız(160.000 bakımı yetkili serviste 347 lira,paşa otoda 200 lira) kesinlikle bir uğramalısınız.

VWPAŞA

Sanko sanayi sitesi A1 Blok 135-136 numaralı dükkan.
    Küçükköy/Sultangazi/İstanbul

• arkadaşlar...

özel servis falan hikaye...tamirhane ye 2010 lu yıllarda özel servis deniyor..Allaşkına bir daha gidersem tövbe..yukadaki bir TAMİRHANEYE gittim..Maslak 2. kısımda servis şöyle güzel,böyle güzel..gaza geldim randevü aldım..

daha gittim bismillah sanki görünmezim ne hoşgeldin ne bakan var millet sağda solda ve bomboş..dedim çık geri git neyse .selam verdik randevümüz vardı dedik ..biri geldi ilgilendi saolsun..

arabam 2010 polo..itiraf ettiler hiç bakmamışlar ..bize hep eski arabalar geliyor diye..

neyse daha fazla yazmıyayım küfür falan ederim şimdi..sıkıldım yani bir sürü şey yazacaktım..değmez..kendim alırdım yağınu filitresini soskta , kapı önünde değiştirirdim yeminle..

yazık yani 100tl -150 tl fazla vereceksiniz diye arabanzı tehlikeye atmayın..gene servise gidip gösterceğim arabayoı o kadar yani..yazıklar olsun...

• Volkswagen Ozel Servisi Ariyorsaniz Dogru Iray Otomotive

Volkswagen Grubu Araclariniz Son Teknoloji Ariza Cihazlari Kullanilarak Yapilir

Guleryuzlu kaliteli ve guvenli bir yer sizi Iray Otomotive Goturur

Iray Otomotiv Kadosanda Hizmet Vermektedir/

Kadosan Oto San Sit. C Blok No 11 Umr. Istanbul

Tel 0216 326 8089
  • Bugün Maslak Güney Servis de, farların ampulleri yandığı için, yeni ampul taktırdım.
    Araç 2008 VW polo. Öğle tatilinde zamanım azdı, doğuşa gitmedim.
    Ufak iş olduğu için, fiyat araştırması da yapmamıştım.
    2 ampulü 50 TL'ye değiştirdiler.

Sonradan öğrendim 2 ampul 10 TL imiş.

10 TL'lik ampulleri, 50TL'ye taktılar, Gel de güven şimdi bu servise. Arabanın başında yokken, neler yapabileceklerini aklıma dahi getirmek istemiyorum, fiyattan kısmak adına.

Doğuş'a kızıyoruz ama her işleri standart, parçalar orijinal, garantisi, faturası vs. . . Hatta ampul değişiminden işçilik almıyorlar.

Aman arkadaşlar bu Güney Servise dikkat ediniz...
  • Coşkun kullanıcısına yanıt
    Hocam tezcan ustaya 4-5 sefer gittim ilk başta iyi hoşdu sıcak davranıyordu sonra umursamamaya başladı ve en son aracın conta yakma durumuna gelmiş benim sonradan haberim oldu tezcan üstada sadece müşür ve su hortumlarını değişip 500 liramı aldı aracın sorunu stop ediyordu sürekli neyse tezcan ustadan çıktım mahalleye geldim araç stop etti geri döndüm göstermek için aldı teste çıktı sorun yok dedi öyle boşu boşuna paramı yedi aradığımdada ilgilenmiyor zaten yanı gitmeyin demiyorum ama benim durumuna dusmenizi istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul volkswagen servisi bostancı sanayi sitesinde kumral otomotiv.. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Kumral volkswagen Bostancı Oto Sanayi Sitesi C Blok No:3

05330941022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinarians -- 2 Aralık 2015; 6:20:36 >
  • selamlar,
    konu eski ama belki ilgilenen vardır hala.

golf 7'im için 60bin bakımı yaptırmak için maslak oto sanayide özel servis arıyorum. internetten araştırmalarımda boğaziçi ve karamuklar diye iki servis buldum. bunlar arasında ve bunlar harici tavsiye edebileceğiniz özel servis var mıdır?

60 bin bakımı yakın zamanda yaptıran var mıdır? ortalama fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?
  • takip ...
  • Var mı arkadaşlar güncel?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 24 Haziran 2017; 3:19:41 >
  • Özel servislerde dikkatimi çeken olay şu, örneğin geri kalmış cihaz ekipmanı yetersiz, dolayısıyla az arabaya bakım yapmış, arızada tecrübesi zayıf, bunlarda fiyat uygun, biraz gelişmiş mekanı biraz büyük aynı anda 5-6 araca bakabilenlerin fiyatı yetkili servisten 50-100tl uygun ama kullandıkları parçalar orjinal değil yan sanayi, üstüne bakımda sorun varsa muhattab olduğunuzda sorun yaşanıyor şikayet mercii yok genelde arkadaş ilişkisi ile devam ediyormuş gibi bir güven yaratılıyor ama genelde sonunda yine kazikliyorlar (mesela maslaktaki atatürk oto sanayideki özel servisler), belki yaşı 8-10 olmuş araçlarda motor şanzıman tamiri için tercih edilebilir ama onlarda rektefiye atolyelerinden yada şanzıman tamircilerinden yardim alıyorlar fiyatlari çok ucuz olmuyor, ben 1-7 yas araçların doğuştan başka yerde bakımını tavsiye etmiyorum, hele araç dsg li ise asla bu servislere gitmem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.