Şimdi Ara

İstanbul'da üniversite okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sonuçlar açıklandı.İstanbulda okumak istiyorum dezavantajları ve avantajlarından bahsedermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComputerScientist -- 20 Temmuz 2012; 18:27:42 >

• Ne okuyacaksın ? Macera , aşk ?
  • müh. okumak istiyorum sıralamam 14 bin kız arkadaşımda istanbul istiyor.
  • YA ben seneye mezun olacam müh. okumak istiyorum ama iş sıkıntısı var galiba snn yerinde olsam Sağlık sektörü düşünürdüm. Gelecekte çok tutacak
  • Ne okunur mu? Ezan mı? Noldu okudun mu? Top patladı mı? Hadi açalım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Ne okunur mu? Ezan mı? Noldu okudun mu? Top patladı mı? Hadi açalım o zaman.

Afiyet olsun.
  • yok kesinlikle okunmaz git erzurumda oku.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok kesinlikle okunmaz git
    hakkaride oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi cevaplar beyler.
  • her güzelliğin zorluğu vardır ulaşım falan sıkıntı olsada bence istanbul üniv. için muazzam bir yer..ama dedigim gibi bu kadar güzelliğin elbet zorluklarıda vardır.
  • çok iyi okunur bence.
    çünkü okumanın yanında çalışmak istersen çok rahat iş bulabilirsin, ender rastlanan hobilere sahipsen ya da ilgi alanların ilginçse istanbulda bunlara erişmen daha kolay olur.
    okul seçerken bence okuldan önce biraz "ambalajına" ve bulunduğu ile de bakmalısınız
  • istanbulda yaşamıyorsan gel oku hayatını yaşarsın istanbulda oturuyorsan istanbulda okuma anan baban karışır rahat olamassın
  • hacı mühendislik istiyosan teknik üniversitede okuma lazım çok iyi olur. İTÜ ye girebiliyosan gir olmadı yıldız teknik üniye girersin kesin.
  • istanbul değişti artık,taşı toprağı altın değil.biz zor geçiniyoruz.gelen bozuluyor zaten.köyümün dağlarına kurban olam.
  • itü ytü ve bazı özel üniversiteleri düşünüyorum.
  • Aile durumun iyiyse çok zevkli bir şekilde okursun.Aile durumun iyi değilse Çok zorrr okursun dayanabilirsen.Daha üni değilim ama istanbuldan geleli 1 hafta oldu.Kaldığım ev öğrenci eviydi açlığa dayanıklı ve dışarı fazla çıkmayan birisi olmasaydım ölürdüm herhalde 5 gün makarna yedim salçalı bazen kahvaltıda burs ve çalışarak okuyacam diyosan hiç yazma istanbulu.Hayat sokaklarda sokaklara çıkmayanı dövüyola Ben tercihi izmire yazıcam yada angaraya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.