Şimdi Ara

İstanbulda okunur mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hedefimde istanbulda okumak var orta halli bi ailede yaşıyorum güneydoğuluyum ve üniversite için istanbulu kazanmak istiyorum ilk 1000 e girip burslarla vs geçinebilir miyim benimle aynı durumda olup orda okuyanlar varsa yardımcı olabilir mi
    Babamın durumu olmadığı için her fırsatta diyarbakır urfa yaz git diyor sürekli orayı övüyor böyle olunca hevesim kırılıyor
    Az önce de en az 10k masrafın olur arkadaşımın kızı da orda okuyor dedi
    Biraz beni bilgilendirirseniz çok makbule geçer

• İTÜ ilk 1000 bursları sizin durumdakiler için çok iyi hocam tavsiye ederim ve evet bence okursunuz
  • Babamın bahsettiği arkadaşının kızı gazi üniversitesi tıpta okuyormuş 7.5k yurt masrafıymış 3k da yol parası total 10k tutuyormuş doğru mudur
  • Doğrudır hocam burssuz böyle yerlerde okumak bizim gibi fakirler için çok zor
  • hocam yurdu halledersiniz aylık 2 yeterli olacaktır
  • Burslar hakkında da bilgi verebilir misiniz peki tıp fakültesi bulunan üniversiteler için
  • okunmaz kardesm
  • ballilimon kullanıcısına yanıt
    ben yeditepedeyim yurt, yemek bursu var. nakit bursu az 1000-1250 lira. ama üstüne ailen 2-3k gönderse bir de kyk kredisi ya da bursu alsan rahat yaşarsın.
  • tercihdonemiagasi t kullanıcısına yanıt
    Ah be hocam kanayan yarama tuz bastınız..
  • ballilimon kullanıcısına yanıt

Üzmek istemem ama çok burs alacağını zannetmiyorum tıp yazıcaksan hele hiç değmez bence ordaki tıp fakültelerine git rahat bitirirsin en azından

• Bence okunur.

Artık Türkiye pahalı. Ha İstanbul ha Ankara

• hayır zengin değilsen okunmaz

• Kykda veya üni yurdunda kalırsan okunur. Eve çıkarsan veya özel yurt olursa vah vah. Kyk veya üni yurdunda kalırsan 2 3 bin yeterli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rick'in Birası -- 22 Temmuz 2022; 21:19:3 >
  • 10k abartı hocam o kadar tutmaz, o kadar tutması için heralde her gün partilemen lazım. git itüye kampüsten çıkmadan ilk 1000 bursuyla yaşar üstüne ailene bile yollarsın .d

• Ailenin kazancı 30k altındaysa çok zor
  • Okunur maddi durum düsukse kyk ücretsiz cıkıyor istanbul belediyesi bursunu da alırsın ucuza yaşarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.