Şimdi Ara

İstanbul'da ucuz ama muhteşem tat sizce nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ucuz ama muhteşem tat olarak ne vardır sizce.yediğiniz,içtiğinz damağınızda muhteşem tat bırakan sadece istanbula yada o semtte has olan ne var.paylaşırmısınız.

• Kadıköyde,eski salı pazarının kurulduğu yerde Erdal usta var.Zurna diye tavuk dönerle dürüm yapıyor.Dürümün uzunluğu 50 cm filan.çok lezzetlidir tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Kadıköyde,eski salı pazarının kurulduğu yerde Erdal usta var.Zurna diye tavuk dönerle dürüm yapıyor.Dürümün uzunluğu 50 cm filan.çok lezzetlidir tavsiye ederim.

zurnamı güzel??? iğrenç biyer bence...heleki temizlik açısından hiç gitme diyim sana...kız varsa önünden geçme abaza dolu
  • Kadıköy Rıhtım
    Doyuran Büfe
    Piskopat
  • İstanbul' a özgü bir tat değil ama Ümraniye Tepeüstü' nde Lider Pide var mutlaka gidilmeli ve o nefis karadeniz pidesinin tadına bakılmalı.

Not: Burada pide yedikten sonra başka bir yerde karadeniz pidesi yiyemezsiniz aklınızda olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angurvadal -- 24 Mart 2010; 11:32:01 >
  • Eminönü'nde balık ekmek...
  • Tabikide midye her köşe basında bulunur ucuzdur hemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KADIKÖY DE ya da Eminönü nde Balık Ekmek..

Ortaköyde Kumpir veya Waffle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llHardboyll

Tabikide midye her köşe basında bulunur ucuzdur hemde

dogru dıon
  • Bostancı Çınaraltı dürümmmmm
  • sarıyer böreği
  • evet,balıkekmek yemiştim muhteşem en son yediğimde 4 tl di.biraz pahalı değilmi.yinede güzel tat ama doyurucu değil.
    ortaköy kumpir yedim.wuffle yemedim.kaç lira?ve neyin nedidir.
    kanlıca yoğurdu demişlerdi onuda deniyeceğim.
    sarıyer böreğimi?farkı ne.kürt böreğinden.ben kürt böreğine bayılmıştım pudra şekerli olarak.başka tavsiyelerinizi bekliyorum dikkate alınacaktır.
  • BİM'in dondurulmuş mantısı

Kadıköy'de sahile yakın, Doğa Restaurant Dürüm döner.
  • fatih fevzipaşa kiler köfte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outsider_

İstanbul' a özgü bir tat değil ama Ümraniye Tepeüstü' nde Lider Pide var mutlaka gidilmeli ve o nefis karadeniz pidesinin tadına bakılmalı.

Not: Burada pide yedikten sonra başka bir yerde karadeniz pidesi yiyemezsiniz aklınızda olsun

Bunu denemeyenler kalmasın çok muhteşem kaç kişiyi götürdüysem hepside abonesi oldu yumurtalı kavurmalı pide

• galata köprüsünde balıkekmek+bira
    offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1834

quote:

Orijinalden alıntı: Outsider_

İstanbul' a özgü bir tat değil ama Ümraniye Tepeüstü' nde Lider Pide var mutlaka gidilmeli ve o nefis karadeniz pidesinin tadına bakılmalı.

Bunu denemeyenler kalmasın çok muhteşem kaç kişiyi götürdüysem hepside abonesi oldu yumurtalı kavurmalı pide

vallaha çok güzel yav, ben genellikle kuş başılı yerim ama yani yok oyle bir tat yha :)

• Bağdat caddesinde marmaris büfe var. Oranın ayvalık tostu mükemmeldir.
    Yine canım çekti
  • karnını doyuracaksan parayı düşünmeyeceksin midene cimrilik yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Kadıköyde,eski salı pazarının kurulduğu yerde Erdal usta var.Zurna diye tavuk dönerle dürüm yapıyor.Dürümün uzunluğu 50 cm filan.çok lezzetlidir tavsiye ederim.

Valla bunu yazmaya geldim

Pis mis ama adam yapıyor , ayrıca çok sıcak kanlı

Outsider_

Tam yerini yazarsan sevinirim :)

Ayrıca illa şu dediğin birşey varmı orda. tek geçerim şusunu vs:)

Bendende bir yer tavsiyesi

Çengelköy'de Kokoreç yiyin sahilde sağ tarafta ufak bir dükkan közde kokoreç..

Kokoreç demişken Bostancı Koko Musti'de iyidir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.