Smart Fortwo 2008 model bir aracım var. Halojen lambası patladı ve ampülü değiştirmek ve fara ulaşmak için ön panelinin tamamen çıkarılması gerekiyor. Yetkili servislerin 50 liralık ampül değişimi için minimum 500-600 lira hesap isteyeceğini bildiğimden acaba İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir servis var mı?
Duyduğuma göre Atatürk oto sanayi sitesinde smart araçlara bakan bir servis varmış fakat internette arayıp bulamadım. Yardımcı olabilecek biri varsa gerçekten çok sevinirim. İnternette ön panelin sökülmesini anlatan resimli manüeller var (https://www.evilution.co.uk/mod/451-front-bumper-removal.htm), bunları kullanabilecek bir serviste olur aslında.
Herkese iyi pazarlar dilerim
Merhaba Sanirsam ampului degistirmek icin dgil de fari degistirirmek ocin paneli sokmek gerekiyor. Yaniliyorsam duzeltin utfen... Bu arada bende de 451 kasa ar 208 model. Kima performansindan memnun musunuz? Saygilar
Valla halojen lambayı daha önce sanayiden bir ustaya değiştittirdim ama 5 santimlik aralıktan farın arkasını ve kabloları görmeden yaptı. Oldukça zorlanmıştı o yüzden farın da sökülmesi gerekir diye düşünüyorum. Zaten bu kadar zor olmasının nedeni halojen sonradan eklenmiş ve normalde elin girip farları değiştirebileceği yerde şimdi halojenin güç kutusu bulunuyor.
Bu arada klima çok sıcak havalarda yetersiz kalıyor fakat memnunum. Yine de diğer Mercedes arabalara göre klimanın çok sıcak havalarda da arabayı buzhaneye çevirmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Bu arada maslak da servis olarak nereye gıdıyorusunz
Bırde aracınız kac KM'de? yasadıgınız herhangı bır sıkıntı var mıdır?
Sanırım bır sekelıde bırbırımızle yardımlasabılecegımız bır platform olsa cok daha rahat edecegız
Herhangi bir Mercedes yetkili yada smarta bakan özel servise gidebilirsiniz.
arkadaslar
benım acılen kabin ici hava filitresi almam lazım. Bu klima icin olan. Var mı nerden alabilecegimiz konusunda bir fikri olan?? Tesekkurler
ya konunun çok dışında olacak ama araçlarınızdan memnunmusunuz şehir içinde kullanmak üzere düşünüyorum aslında ama etrafımdaki herkes olumsuz görüş bildiriyor kullanıcılarına sormak en iyi çözüm diye düşündüm
Benim başıma gelmişti bu ampul konusu ve çağlayan kaşağından geçiyordum o sırada, şansıma yol üzerinde bir elektrikçi buldum ve 5 liraya 5 dk da halletmişti işimi, ayrıca mengerlerde aynı işi 1 tl ye yaptılar, yani servisten bu kadar çekinmeyin çok pahalı değildirler.