Şimdi Ara

İstanbul'da öğrenci olmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınava girdim çıktım beklediğim gibi geçti ve büyük ihtimal istanbulda bir üniversite olacak.istanbul üniversitesi,yeditepe,marmara ya da özellerden arel,aydın,kültür üniversitelerinden herhangi birini yazmak istiyorum.öğrenci için nasıldır istanbul? çok dışarda gezen para harcayan bir tip değilim gece hayatım falan yoktur.ortalama aylık sizce ne kadar gider? anadolu yakasında en ucuz stüdyo daireler nerededir ve kaç paradır?(ataşehir,kadıköy) Genel olarak bişeyler yazarsanız seviniriz herkes yararlansın

• 1000tl civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evi 700-800 arasi kiralarsin kadikoyde, atasehir bazi bolgeleri biraz daha ucuz olabilir, evde ortalama bir kisi 300 civari yer herhalde disari cikmazsizin

• Updullah.
  • cemaat'e gir qnqs
  • Günceldir
  • cemaat a gir o ortamları sevmesen bile işinin bittiğine bak yani sana ev felan bulurlar maddi yönden rahatlarsın yada bir yere yerleştirirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karabük'te öğrenci olmak ?
    11 yıl önce açıldı
    Ankara'da Yaşayan Ya Da Okuyan?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurda 150tl veriyorum yemek haric sigara alkol yok 600-700 u gecmez

• Gece illaki geziceksin taksim beyoglu sen diger illere gore iki kati masraf hesapla simdiden hatta uc kati

• exerion kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle ama bu her gece ya da daha sık olmaz.Çok nadir olur dışarı çıkmam.Ulaşım konusunda ne düşünüyorsun,metrolar otobüsler hakkında falan? Ucuz mu pahalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Kesinlikle öyle ama bu her gece ya da daha sık olmaz.Çok nadir olur dışarı çıkmam.Ulaşım konusunda ne düşünüyorsun,metrolar otobüsler hakkında falan? Ucuz mu pahalı mı?

Valla bende ogrenci pasosu var metrobus 1tl otobuste 1tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Ulasim pahali degil ogrenci 1lira aktarma 40 kurus yanlis bilmiyorsam ama otobusle cok isin olursa aylik akbil yaptir daha ucuza gidersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.