Şimdi Ara

İstanbul'da hayır işi yapacak yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir miktar parayla hayır yapmak istiyorum, daha önce Lösev'e internet üzerinden bağış yaptım ancak daha somut şeyler istiyorum. Bir çocuğa çikolata alıp yüzünün sevincini görmek bile milyarlarca lira bağıştan daha güzel benim için.

Bu yüzden bildiğiniz yerler var mı? Buraya gidebilirsin, bunu yapabilirsin diyebileceğiniz. Örneğin işitme engellilerin bir yeri falan. Ama somut olacak o insanlarla görüşeceğim eksiklerini karşılayacağım falan direkt olarak. Hesap numarası verip de bağış yapın diyen yerlerden istemiyorum.

Bilgi: Çok yüksek miktarlar değil öyle, öğrenciyim zaten. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 10 Eylül 2014; 13:24:31 >

• kimsesiz çocuklar dernekleri var bir sürü netten bakabilirsin adreslerine,oralara gidip ufak çocuklara kırtasiye yardımında bulunabilirsin mesela toptan defter kalem al git çocuklara dağıt,söylediğinde çok haklısın öyle hesap numaralarına para yatırmak yerine gidip bizzet kendi ellerinle yardım yapmak daha bir mutluluk veriyor

ben okul çıkışı yolda yürürken sokaktaki çocuklara simit alıp veriyorum suriyeli,kürt,çingene fark etmiyor sokakta gördüğüm bütün çocuklara yapıyorum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

kimsesiz çocuklar dernekleri var bir sürü netten bakabilirsin adreslerine,oralara gidip ufak çocuklara kırtasiye yardımında bulunabilirsin mesela toptan defter kalem al git çocuklara dağıt,söylediğinde çok haklısın öyle hesap numaralarına para yatırmak yerine gidip bizzet kendi ellerinle yardım yapmak daha bir mutluluk veriyor

ben okul çıkışı yolda yürürken sokaktaki çocuklara simit alıp veriyorum suriyeli,kürt,çingene fark etmiyor sokakta gördüğüm bütün çocuklara yapıyorum bunu

Benim de sokak çocuklarını toplayıp yemek yedirmek falan gibi bir fikrim vardı ama nasıl bulurum falan bir de yanlış anlaşılırım diye korkuyorum o yüzden dernek gibi şeyler daha iyi olur. Sağ ol dikkate alacağım dediğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Arkadaşlar bir miktar parayla hayır yapmak istiyorum, daha önce Lösev'e internet üzerinden bağış yaptım ancak daha somut şeyler istiyorum. Bir çocuğa çikolata alıp yüzünün sevincini görmek bile milyarlarca lira bağıştan daha güzel benim için.

Bu yüzden bildiğiniz yerler var mı? Buraya gidebilirsin, bunu yapabilirsin diyebileceğiniz. Örneğin işitme engellilerin bir yeri falan. Ama somut olacak o insanlarla görüşeceğim eksiklerini karşılayacağım falan direkt olarak. Hesap numarası verip de bağış yapın diyen yerlerden istemiyorum.

Bilgi: Çok yüksek miktarlar değil öyle, öğrenciyim zaten. :)

Hocam toplanıp huzur evlerine giden gruplar var bir bayram gidip ellerini öpsen mutlu olacaklarına eminim yada toplum gönüllüleri vakfına üye olabilirsin onlarında çok güzel çalışmaları var

• örnek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.