Şimdi Ara

İstanbul'da günübirlik gezi maliyeti ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalova'dayım. İyi bilen birinden yardıma ihtiyacım var. Yalova'da direk pendiğe ido ile gidip ordan toplu taşımayla gitmek mi daha uygun, yoksa topculardan Eskihisar a geçip Marmaray la gitmek mi ?
    Uygun fiyatlı veya ücretsiz müze gezeceğim.
    Günübirlik git gel ve yemek kaça patlar bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 100 tl

• Bileti 2 gün önceden alırsan İdo - Pendik gidiş dönüş 80 TL civarı tutar. İstanbul içi toplu taşıma 20-30 TL desen bütün gün için, yeme içme masrafı 100-150 de. 300'e doya doya gezersin.

Arabayla Topçulardan gideyim dersen cebin delinir hiç bulaşma ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 22 Mayıs 2022; 22:39:28 >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
    İlk etapta hangi ilçe uygundur ? Müze ve tarihi yer gezme bakımından

• Zexeriya kullanıcısına yanıt

Topkapı sarayı ve Arkeoloji müzesini gezebilirsin. Eğer havacılığa ilgin varsa Yeşilköy'de Hava Kuvvetleri Müzesi var onu da gezebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orasını ben bilmem. Benim İstanbul'da gezdiğim tek müze Arkeoloji Müzesi. İnternette daha iyi bilgiler bulursun. Bir de müze kartı araştır.

• öğrenciysen müzekart 35tl şu an galiba. onun dışında yiyip içmek 150-200 max. toplu taşıma ve ido'yu saymıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt
    Ölelim mi ne istiyorsun ki.Zaten çok param olsa ne diye konu açıyım.benim amacım öğrenci halimle part time kazandığım parayı en iyi fiyat performans şekliyle gezebilmek.

Daha yeni yurtdışından gelen misafirlerimizi eşim gezmeye İstanbul'a götürdü. Rahat olsun diye araba kiralayıp öyle gitmişlerdi. Döndüklerinde hepsinin suratı asıktı. Hiç bizim resimlerde gördüğümüz gibi değil dediler. Kısıtlı bir bütçeniz varsa hiç girişmeyin derim. Para harcayarak bile gidip görmeye değmiyorsa en azından gitmediğinizde paranız da cebinizde kalır.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Bende Instagram da denk geldim.Birisi ücretsiz veya 10 TL ücreti olan müzeleri geziyor da . o zaman İzmit taraflarına yol göründü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.