Bildirim
İSTANBUL'da en iyi honda bayiisi hangisi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben City'mi İzmit Uzuner Honda'dan aldım..hizmet kalitelerinden inanılmaz memnun oldum..tavsiye ederim..ayrıca istanbulda aldığım en düşük fiyat 28500 ytl iken ordan 27500 ytlye aldım. madem anadolu yakasındasınız (mutluhanı düşündüğünüze göre) izmite gidip gelmek çok zor olmaz sizin için :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 20 Ekim 2008; 15:34:46 > -
teşekkürler vogue tavsiyenizi dikkate alacağım. -
City'nin yeni kasası geldi mi bilmiyorum ama çok güzel tasarlanmış. Yeni kasasını almanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnowPower -- 20 Ekim 2008; 18:11:38 > -
En dandik mutluhan, en iyi park honda. Tabi bu benim düşüncem. -
ewet bende yenı kasa alacağım zaten. acelem yok ne zaman gelirse. tabii fiyatıda önemli 29-30 a gelirse alamam. -
bence honda marmara, orada Şefika diye bir bayan var çok iyi bi kız, bilgili ve ilgileniyor -
arkadaşlar şu son 1 haftadır civic dream otomotik almayı düşünüyorum.
mutluhan 37 000 ytl fiyat verdi ve 1 ytl ne indirim nede aksesuar vermiorum dedi.
altunizade ay ışığı honda 37000+park sensörü veririm dedi
izmit honda ise 37 000 veririm ama aksesuar setini 4200 ytl yerine 1200 ytl ye veririm dedi. yani full+full 38200 olur dedi sizce en uygunu nerden alabilirm. veya nereyi tavsiye edersiniz -
öyle olduktan sonra bari premium al, herşeyi sonradan taktırıp ful+fulmyapacağına, orijinalden ful olur -
park honda müşteri memnuniyeti ödülü almış basın eksperess yolundaki. -
mutluhan haric hepsi iyidir sanırım. -
quote:
Orjinalden alıntı: autolover
mutluhan haric hepsi iyidir sanırım.
+10000000 -
En iyisini bilemem ama en kötüsü MUTLUHAN olduğunu söyleyebilirim
NOT:Bizat mutluhanın müşteri memnuniyetini görümüş biri olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat79 -- 29 Ekim 2008; 23:42:34 > -
İstanbuldaki bilemem ama Ankaradakilerin ikisi de çok kötü.Özellikle servis hizmetleri berbat. -
Honda kullanıcısı değilim ama Mutluhanın daha iyi olduğunu düşünüyordum. Demek ki dışardan göründüğü gibi değilmiş. -
en ucuz hangi bayi verirse oradan alacaksın sonuçta...servis için illa aldığın yere götüreceksin diye birşey yokki...istediğin servise götür,zaten zamanla servislerle ilgili kendi tecrübelerin oluşacaktır.. -
plateau'ya katılıyorum.en ucuz neresi veriyorsa ordan al.servis olarakda sana tavsiyem altunizade'deki ayışığı olacaktır.ben arabamı yazeks'ten aldım ancak servis konusunda kendilerinden pek memnun kalmadım.kaza yaptığımda kaskom beni anlaşmalı olduğu için ayışığına yönlendirdi.servisi bayağı büyük.ve herşeyden önemlisi ilgi, alaka çok yüksek seviyede.bu yüzden aracımın 10 bin bakımınıda burada yaptırdım.mutluhan'ın en kötü servis olduğunu bir kaç sitede daha duymuştum.dediğim gibi tavsiyem ayışığı. -
Çiftkurtlar MCM derim başka bişi demem.. -
park -
çiftkurtlar baya büyük güçlü bi şirket gibi gözüküyor. araç almadım servisine girmedim ama sadece maslak'ta geçerken çok klas gözüküyor. içeride de dolu civic var
istanbul'da honda'ların %80'inin plakasında ve arka camında çiftkurtlar/twinwolves yazıyor
Benzer içerikler
- honda civic otomatik şanzıman tipi
- cmbs nedir
- honda dream paket nedir
- honda city alınır mı
- honda jazz tutulan modeli
- honda elektrikli suv
- honda freed
- honda civic 2022 fiyat listesi
- sıfır araba fiyatları
- yeni honda crv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X