Şimdi Ara

İstanbul'da 'DİŞ HEKİMİ' tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbulda öğrenciyim ve izmirde oturuyorum bayram tatili için izmire geldim fakat burada tatil sebebiyle heryer kapalı olduğu için diş hekimi bulamıyorum.

özel diş hekimi arıyorum.
    yada yarı sgk lı bir diş hastanesi.
    - Ben burada yaptırıyorum...
    - eli çok hafifitir.
    - fiyatı uygundur.

dediğiniz diş hekimi tavsiyelerinizi bekliyorum.
    İstanbul : Beşiktaş,Fatih,Mecidiyeköy ulaşımım rahat.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• koca mustafapasada huseyin afsin var bi ton belgesi var ibrahim tatlises ve bi cok sanatci ona gelir hatta amerikadaki gazatelerede cikti hemde uygun fiyat ve pazarlik payi var adamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

koca mustafapasada huseyin afsin var bi ton belgesi var ibrahim tatlises ve bi cok sanatci ona gelir hatta amerikadaki gazatelerede cikti hemde uygun fiyat ve pazarlik payi var adamda

Hocam ortalama bir fiyat verebilirmisin bir bilgin varmı ?
  • unkapani medipol u oneriyorlardi bayaa. bu forumda okumustum. 2 arkadasim da orayi onerdi bana ama gitmedim bakirkoydeysen Dentadent i oneririm

dentadent direk ozel medipol sgkli universite dis hastanesidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla hocam ben disime dolguyu 100 tl yaptirdim daha detaylisini bilmiorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aéquitas

unkapani medipol u oneriyorlardi bayaa. bu forumda okumustum. 2 arkadasim da orayi onerdi bana ama gitmedim bakirkoydeysen Dentadent i oneririm

üstad medipola bende baktım unkapanında çok lüks duruyor fiyatlarıda iyidir ama çok sona randevu verdiler.
    bende dişçi fobisi var gittiğim an tansiyon uçuyor gittiğim ortadam sıra filan bekleyince böyle baan tarih filan verince diş hekimi iyice gidiyorum :)
    benim gidip hoppaya getirmem lazım.

dentadent yeri sorun değil giderim nerede olursa ama fiyatları nedir bir bilgin varmı üstad?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

quote:

Orijinalden alıntı: Aéquitas

unkapani medipol u oneriyorlardi bayaa. bu forumda okumustum. 2 arkadasim da orayi onerdi bana ama gitmedim bakirkoydeysen Dentadent i oneririm

üstad medipola bende baktım unkapanında çok lüks duruyor fiyatlarıda iyidir ama çok sona randevu verdiler.
    bende dişçi fobisi var gittiğim an tansiyon uçuyor gittiğim ortadam sıra filan bekleyince böyle baan tarih filan verince diş hekimi iyice gidiyorum :)
    benim gidip hoppaya getirmem lazım.

dentadent yeri sorun değil giderim nerede olursa ama fiyatları nedir bir bilgin varmı üstad?
    teşekkürler.

fiyatlar hakkında bilgim pek yok aileden biriyle giderim dişçiye falan dolayısıyla ödemeye de pek karışmam
    ben dentadent çok yakın olduğu için geceleri gidiyorum 9 - 10 gibi genelde en fazla 10dk bekletiyorlar ama gün içi dolu mudur bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.