Şimdi Ara

İstanbul'da arduino alınacak yerler(Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Binarywriter B kullanıcısına yanıt
    Merhaba , kusura bakmayın yoğunluktan aklımdan çıkmış ne yazık ki. Aklıma geldi sizin için kalktım bilgisayarı açıp geldim :)

    Öncelikle Kadıköy yazıoğlu işhanından set topladım, girişten bir üst kat da arduino satan dükkanlar mevcut.

    Mega Set N11

    Öncelikle üstte attığım linke göz atın. Gittiğim dükkanda ki bayan çalışan ile bi kaç eksik fazlasıyla bu seti topladık nerdeyse, buna bakarak ilerledik bazılarını eklemedik ,bazı şeyleri de biz ekledik. Kitap yok benim sette ,orda mevcuttu isterseniz alabilirsiniz de ama internet varken niye onu alayım dedim, ki zaten kitaplar eski baskıydı. Her neyse bizim topladığımız malzemelerle de fiyat 140 küsür lira tuttu, sanıyorum 125 e indirmişti , tabi nakit ödemeye.

    Onun dışında ek olarak bugün de joystick modülüyle touch modülü aldım setimde olsun diye. onlarda 20 falan etti. Başka aklına takılan ,merak ettiğiniz herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz. :)




  • Aceleniz yoksa aliexpressten alın arkadaşlar



    Sensörler Türkiye'de 15-20 lira Çin'de En babası 5 lira hemde ücretsiz kargo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Ahmet bey merhaba, Yanıltıcı bilgiden kastınız nedir? Yazımda orjinal yazılımdan kastınız nedir? demişsiniz ancak cevabını kendiniz vermişsiniz SMD chipliler için ayrıyetten sürücü yüklemeniz gerekiyor ve bu windows işletim sisteminin düşük ve ya yüksek versiyonlarında sıkıntı yaratabiliyor . Ben yukarıda SMD alırsan çalışmaz gibi kesin bir yargıyada varmadım öneri olarak sıkıntı yaşamaması için DIP soketli olanını önerdim çünki kendimde kullanıyorum .Arkadaşın benim önerim sonucunda bir sorun yaşaması beni memnun etmez çözümünü bilmediğim için yardımcıda olamam . Lütfen yazımı tekrar okuyup tekrar değerlendiriniz.

    Üzerindeki usb seri dönüştürücü çip iki tip. Ya atmel ya da ch bişey. Her türlü programlamada o çipin driverı kurulu olmalı. Sizin programlayıcınız o çip ile konuştuğu için mcu ister dip ister smd olsun fark etmez. Mcu tipine göre kod değişmez.



    Sadece dip sökülme avantajı sunuyor. Yanarsa değiştirilebilir ya da programlanan çip sökülüp başka yerde kullanılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arduino Uno usb aygıtı tanımıyor sorun ne olabilir? laptop pc farklı yerlerde denedim .Kadıköy Yazıcı işhanı wii oyun olayında kazıkladı güvenilir satıcı biliyor musunuz?
  • karaköy selanik pasajının alt katında yeşilköy elektronik var. klon arduinolarda, driver sorunu olabiliyor. usb çipi farklı olduğu için ayrı bir driver gerekebilir.

    arduino uno sürücüleri nasıl yüklenir. ch340 cipli klon
  • tavsiyeler için teşekkürler
  • Üstad Konuyu hortlatıyorum ama illa yayan oarada burada dolaşman şart değil hatta geride kaldı desek daha doğru. İntenette Robocombo.com, Robotistan.com, Direnc.net v.b. dünya kadar site var istediğinden istediğin ürünün fiyat bilgisi, teknik bilgi vs. bakıp, arayıp öğrenebilirsin. Google amcaya "arduino seti" felan yaz istemediğin kadar bulursun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.