Şimdi Ara

İstanbul'da Adalar ve Şile'de Hangi Plaj/Sahile Gidilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi bu yerlerde önerdiğiniz plajlar hangileri? Kız arkadaşımla gideceğimden keko abazalar ve Suriyelilerin pek doluşmadığı bir yer arıyorum. Biraz araştırdım ancak emin olamadım bir türlü.

Şile için nereyi önerirsiniz?
    Adalar için nereyi önerirsiniz?

Adalar mı yoksa Şile'yi tercih etmeliyim?

• Hocam Şile’nin denizi aşırı dalgalı, sadece güneşlenirim plajda takılırım diyorsan olabilir. Aqua Beach var giriş 30 lira ortamı da İstanbul şartlarında iyi sayılır. Ama ben Kilyos’u tercih ediyorum, İstanbul için en iyisi o bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

Hocam Şile’nin denizi aşırı dalgalı, sadece güneşlenirim plajda takılırım diyorsan olabilir. Aqua Beach var giriş 30 lira ortamı da İstanbul şartlarında iyi sayılır. Ama ben Kilyos’u tercih ediyorum, İstanbul için en iyisi o bence
    Teşekkürler. Kilyos'u hiç düşünmedim açıkçası. Orası da olabilir.
  • Şileye pazar günü gidecekseniz oturmaya yer bulursanız iyi ama ben sizin yerinizde olsam Kilyos,Riva,Silivri,Şile çok kalabalık.Adalarda gene kalabalık var ama herşey ateş pahası birde dönüş feribotu beklemek var kaçırırsanız ayrı eziyet.Ben sizin yerinizde olsam Ağvayı denerdim bir nebze daha az kalabalık.Şileden biraz daha uzakta.
  • Şile'nin az ilerisinde Şuayipli Köyü Plajı var hocam, geçen sene gittiğimde bayağı beğenmiştim. oraya bakabilirsin.
  • adalar keko arap dolu . plajda öyledir. adalari önermem ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.