Şimdi Ara

İstanbul cam filmi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, araca cam filmi çektirmeyi düşünüyorum. Yaka farketmez önereceğiniz yer var mıdır?
    Ek olarak hangi marka ve numara tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa yakası Zetinburnu Seyitnizam da TOLGA OTO CAM var muhteşem profosyoneller ve 5 yıl garanti veriyorlar, fiyatları gayet makul ön cam hariç 150 ye çektiler...(Özel tavsiye arka camlar ve bagaj 3 numara,ön camlar 2 numara çektirin )
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerveruz

Avrupa yakası Zetinburnu Seyitnizam da TOLGA OTO CAM var muhteşem profosyoneller ve 5 yıl garanti veriyorlar, fiyatları gayet makul ön cam hariç 150 ye çektiler...(Özel tavsiye arka camlar ve bagaj 3 numara,ön camlar 2 numara çektirin )

Cevap ve tavsiye için teşekkür ederim Hocam.
  • beylikdüzünde afm film merkezi var migrosun arkasında kalıyor,
    birmot,peugeot,mercedes gibi marklara film yapıyorlar,ben aracımı orda yaptırdım,çok memnun kaldım
    bu arada lumar atc yaptı 1 numara tam istediğim gibi oldu orta ayarda...
    fiyat:300 tl verdim,işçilik çok iyi kabarcık hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem742 -- 24 Mart 2017; 12:54:50 >
  • Ziebart a sordum ömür boyu garanti 550 tl dediler

• Daha önce başka bir konuya yazdığım mesajı aynen alıntılıyorum, tarihi de 2 yıl olarak güncelliyorum. 2 yıl oldu ve filmlerde en ufak sorun, bozulma, rengin açılması-kahverengileşmesi gibi bir durum yaşamadım. Gerçekten memnun kaldım filmlerden. En ufak bir köşede bile atma kabarma olmadı.

Instagram adresleri de varmış :https://www.instagram.com/ofc_film_center/

quote:

https://www.google.com.tr/maps/@41.1194755,29.0209412,3a,75y,1.04h,74.69t/data=!3m6!1e1!3m4!1sooTpMz_Qx9OrKplN00tnVw!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

Maslak Oto Sanayi - 21. Sk. OFC Film Center

Benim yaptırdığım yer burası. Yine aynı sokakta MTC Oto var orası tanıdıktı, onların tavsiyesi ile gittim buraya. Ön cam dahil toplam 6 cama film yaptırmıştım ama fiyatı tam hatırlamıyorum, zaten dediğim gibi 1.5 yıl geçti üzerinden. Herhangi bir çizilme, solma, renkte açılma kahverengileşme falan olmadı.

Fotoğrafları da ekledim, ön cam 1 numara en açık, yan camlar 2 numara. Arka kasa kapağına film yaptırmadım böyleydi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 24 Mart 2017; 23:28:59 >

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    ankarada bende sordum ayni fiyati dediler

550 tl baya bi yuksek geldi lummar bile en iyisi 400_450

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.