Bildirim
İstanbul cam filmi önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Avrupa yakası Zetinburnu Seyitnizam da TOLGA OTO CAM var muhteşem profosyoneller ve 5 yıl garanti veriyorlar, fiyatları gayet makul ön cam hariç 150 ye çektiler...(Özel tavsiye arka camlar ve bagaj 3 numara,ön camlar 2 numara çektirin ) -
quote:
Orijinalden alıntı: gerveruz
Avrupa yakası Zetinburnu Seyitnizam da TOLGA OTO CAM var muhteşem profosyoneller ve 5 yıl garanti veriyorlar, fiyatları gayet makul ön cam hariç 150 ye çektiler...(Özel tavsiye arka camlar ve bagaj 3 numara,ön camlar 2 numara çektirin )
Cevap ve tavsiye için teşekkür ederim Hocam. -
beylikdüzünde afm film merkezi var migrosun arkasında kalıyor,
birmot,peugeot,mercedes gibi marklara film yapıyorlar,ben aracımı orda yaptırdım,çok memnun kaldım
bu arada lumar atc yaptı 1 numara tam istediğim gibi oldu orta ayarda...
fiyat:300 tl verdim,işçilik çok iyi kabarcık hiç yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem742 -- 24 Mart 2017; 12:54:50 > -
Ziebart a sordum ömür boyu garanti 550 tl dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce başka bir konuya yazdığım mesajı aynen alıntılıyorum, tarihi de 2 yıl olarak güncelliyorum. 2 yıl oldu ve filmlerde en ufak sorun, bozulma, rengin açılması-kahverengileşmesi gibi bir durum yaşamadım. Gerçekten memnun kaldım filmlerden. En ufak bir köşede bile atma kabarma olmadı.
Instagram adresleri de varmış :https://www.instagram.com/ofc_film_center/quote:
https://www.google.com.tr/maps/@41.1194755,29.0209412,3a,75y,1.04h,74.69t/data=!3m6!1e1!3m4!1sooTpMz_Qx9OrKplN00tnVw!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
Maslak Oto Sanayi - 21. Sk. OFC Film Center
Benim yaptırdığım yer burası. Yine aynı sokakta MTC Oto var orası tanıdıktı, onların tavsiyesi ile gittim buraya. Ön cam dahil toplam 6 cama film yaptırmıştım ama fiyatı tam hatırlamıyorum, zaten dediğim gibi 1.5 yıl geçti üzerinden. Herhangi bir çizilme, solma, renkte açılma kahverengileşme falan olmadı.
Fotoğrafları da ekledim, ön cam 1 numara en açık, yan camlar 2 numara. Arka kasa kapağına film yaptırmadım böyleydi zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 24 Mart 2017; 23:28:59 >
-
ankarada bende sordum ayni fiyati dediler
550 tl baya bi yuksek geldi lummar bile en iyisi 400_450
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X