Şimdi Ara

İstanbul Bilim Ünv. tam burslu FTR versus İzmir Dokuz Eylül FTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi. Görüşlerinizi merak ediyorum. Özellikle İstanbul'da okuyanların görüşlerini çok önemsiyorum. Bugün arkadaşlarım kafamı yine karıştırdı son 4 gün

• istanbul bilim de ve marmarada ftr okuyan iki arkadaşım var istanbul bilimde okuyan diğerinin 10 katı daha çok bilgili şu anda ve üniversitesinden çok memnun istanbul bilimde okuyan birçok kez kadavrayla felan eğitim görmüş marmada okuyan henüz kadavra görmemiş.Sen artık ona göre düşün :)

Orijinalden alıntı: mertgorkem

Cevabın için çok teşekkürler. Eğer arkadaşın için sorun olmazsa numarasını bana PM atabilir misin bikaç ayrıntıyla ilgili de sorularım var :)

Bende paralısını yazmayı düşünüyorum sorularını söyle istersen arkadaşa ulaşınca senle görüşeyim.Benimde aslında ftr ile ilgili şüphelerim var herkes 2.5 milyar maaş için okunmaz diyor sen ne düşünüyorsun?
    Dediğin maaş devlette net aldığın ücret onun döneri de var tabi en fazla 3-3.5 arası bir maaşın olur. Eğer kendini fazlaca geliştirip saygın bir özel kurumda çalışmayı düşünürsen uçuk paralar hayal edebilirsin. Önemli olan şey mesleğin sana uygunluğu gönülden gelerek yapabileceğini düşünüyorsan yaz para her zaman ön planda olmasın. Haftalardır yaptığım araştırmaların net sonucu olarak böyle söyleyebilirim sana :)
    Eskişehir tıp ve Uludağ tıp
    9 yıl önce açıldı
    Antalya Bilim Üni Pilotaj
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.