https://www.turkiyeturizm.com/thy-docodan-aldigi-yalilari-satisa-cikardi-59957h.htm ![]() “Bugün İBB’nin milyarlarca lira değerindeki 2 mülküne daha merkezi idare tarafından el konuldu. Hem hukuk nezdinde iflas etmiş bir dayatma, hem de halk nezdinde iflas etmiş bir yönetim anlayışı ile bir kez daha muhattap olduk. Hukuki olarak sonuna kadar konunun takipçisiyiz.” https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1566784935079329804?s=20&t=YlHNkMV7jDfEhJlhFwUJGQOlay şu. İBB'ye ait yalılar İLLEGAL şekilde THY Do & Co anlaşmasıyla bunlara kiralanıyor. Bunlarda yine İLLEGAL biçimde otel projesiyle beraber satmaya çalışıyor. Evet kiralanan yeri satmaya çalışıyorlar. İBB kira sözleşmesini satmaya çalıştıkları için fesh ediyor. Lakin hükümetten güç alan bu suç odakları İBB personelini devralması için yalılara sokmuyor tabiiki polisi kullanarak. Ve AKP devreye giriyor, İBB'nin mülkünü İLLEGAL olarak satmak için el koyuyor. Mülklerin değeri 300 milyon dolardan fazla. Çok az bir süre sonra mevcut kadro gidecek, İBB mülkünü satın alacak olanların başına gelecekleri düşünemiyorum. Hangi deliğe saklanacaklar acaba. Buraya gelipte 40 yıl kiralanmış saçmalığını sıkmayın. Baştan söyleyeyim. Adamlar kiraladıkları mülkü satıp parayı yurtdışına çıkarmaya çalıştılar. İBB hakkı olan mülkünü geri istiyor. NOKTA. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 5 Eylül 2022; 17:14:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul Belediyesi'nin Tarihi Yalılarına Çöküldü!

-
-
Allah muhalefetin yar ve yardımcısı olsun işleri çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşkıyalar, çalıyor ama çalışıyor diyen ahlak yoksunlarinin da oylarıyla ülkeye çökmüş.
Peki bu kiralamaların sonrasında kiralan yeri otel olarak kullanmaları konusunun "İLLEGAL" olduğuna dair bilgi nedir? Yani neye göre illegal neden illegal? Neden ayrıntısı yok. Benim orada tek İLLEGAL gördüğüm şey ki kiralama şartlarını bilmediğimiz için oda İLLEGAL mı değil mi emin değilim ama kiralama sözleşmesini başka bir firmaya satmaya çalışmaları. Bunu devredip devredemeyecekleri yine kirala sözleşmesi ile alakalıdır muntemelen ayrıntıyı görmek lazım.
Yoksa özellikle muhalefet illegal diyorsa bu illegaldir demek komik olur.. AKP'ye nasıl para emanet edilemezse muhalefette bir o kadar yalancı ve algı konusunda uzman çünkü muhalefet illegal diyorsa ben o işin legal olduğuna inanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 5 Eylül 2022; 20:36:19 > -
Anlaşmada 2013'de bitirilmesi gereken restorasyon var adamlar yıkılmaya tertketmiş satacağız diye .Savunulacak şey var savunulmayacak şey var şu peşkeşi rezaleti savunma bari.
Kaç yaşında adamsın hala savunma nedir irdeleme nedir öğrenemedin gitti he savunuyorum he trolluk peşindeyim he maaş alıyorum falan filan ne bayık muhabbet yemin ederim gına getiriyorsunuz insana bu kafa ile bu yaşa nasıl geldiniz abi siz anlamıyorum :)
Olm gerçekten soruyorum sıkılmıyor musunuz lan her gün aynı şeyden?
Muhalefetin yalancı olduğu ortada her halde o illegal dedi diye ooo illegalmış diye atlamayacağız olması gereken bu?
-
Treth muhalefet illegal diyorsa orada yüzde 90 illegal iş vardır.
İktidar legal diyorsa o iş yüzde 90 illegaldir. Peşkeş rüşvet vardır Sen ikisini eşitlemeye çalışıyorsun sürekli. Eşit değiller. Şu olayın nesini irdeleyebilirsin. Üstüne muhalefet yalan söylüyor diyorsun ki komik.
Birden İbb'ye ait yalılar bakanlık kararı ile alınmış. Yargı kararına rağmen hemde.
Ha o yalıları kim alacaksa tavsiye etmem. Seçimden sonra çok nahoş şeyler yaşar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 5 Eylül 2022; 22:6:36 >
Halkın malı kime hangi bedelle verilecek bakalım. 7 milyar TL değerinde iki yalıdan bahsediyoruz. Acaba AKP yönetiminde olsaydı İBB bu hamleyi gerçekleştirir miydi hükümet ?
-
Bana laf atıyorsan ben almam ben basit belediye ihalelerinden bile kaçınıyorum tamam çok mal alıyorlar ama çok uğraştırıyorlar devletle uğraşmak sıkıcı iş mal istemesinler diye yüksek fiyat çekip numunenin elenmesini sağlayıp hiç bulaşmadan mutlu mesut takılıyorum.
Bu arada ben eşitlemeye çalışmıyorum. Benim gözümde AKP tarafı para konusunda asla güvenilmezken muhalif taraf yalancılığı ve algı çalışmaları ile ünlü. Bu ikisi birbirine bu konularda su bile dökemezler o kadar uzmanlaşmışlar.
-
Trethciğim sana şimdi çarşaf çarşaf resmi belge göstersem yine "bana ne ben döviz ile iş yapıyorum keyfim yerinde" dersin.
Sağlığına dikkat et partizancığım :)
-
AKP satacak bir şey kalmayınca gözleri yalılara dikmiş demek ki. Sata sata hiçbir şey bırakmadılar çok şükür.
ekrembeyden halen arabaları sergilemesi bekliyoruz ne oldu o iş balık sofrasında tatlıyamı bağlandı.
-
www.cumhuriyet.com.tr
İBB'den Büyükada İskelesi için başvuru: Tahliye edinhttps://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/ibbden-buyukada-iskelesi-icin-basvuru-tahliye-edin-1876930yapmayın, bunların yaptığı hangi iş doğru, lütfen savunmayın şunları...
adamlar en güzel yere çöküp bir de kendi üstlerine geçirmeye çalışıyorlar. Allah'tan korkun...
Türk gençliğinin vakfı mı olur, vakfa mı ihtiyacı var Allah aşkına... bunların uyduruğu oluşumların hangi birisi Türk gençliği için faydalı, küçük çocukların kendilerine servis edilmesinden başka bir işe yaramıyor bunların açtığı bilimum vakıf/dernekler...
-
"fatal shot" olmuş bu soru, tebrik ediyorum...
-
Ben bunu 2 farklı grubun çıkar çatışması olarak görüyorum. Ama konuya farklı sebepten yazmıştım.quote:
Orijinalden alıntı: srknwww.cumhuriyet.com.tr
İBB'den Büyükada İskelesi için başvuru: Tahliye edinhttps://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/ibbden-buyukada-iskelesi-icin-basvuru-tahliye-edin-1876930yapmayın, bunların yaptığı hangi iş doğru, lütfen savunmayın şunları...
adamlar en güzel yere çöküp bir de kendi üstlerine geçirmeye çalışıyorlar. Allah'tan korkun...
Türk gençliğinin vakfı mı olur, vakfa mı ihtiyacı var Allah aşkına... bunların uyduruğu oluşumların hangi birisi Türk gençliği için faydalı, küçük çocukların kendilerine servis edilmesinden başka bir işe yaramıyor bunların açtığı bilimum vakıf/dernekler...
Konuda yazıyor ki "illegal bir biçimde kiralanan kiralandıktan sonra illegal bir biçimde kullanılan daha sonrada illegal bir biçimde kiralanmış mülkü devretmeye çalışan"
Ama ayrintilar yok neden illegal vb. Hiç bir şey yok. E ben zaten muhalefete güvenen biri değilim bana göre hem yalancı hem algı konusunda uzmanlar gerçek ile yalanı karıştırıp algı çarpıtmak muhalefetin imza işlerinden bu durumda dolayısı ile ayrıntı sordum. Bunu yapacağım tabi ilk işimin bu olması lazım.
Ha bak benim düşüncem kesin akp haksızdır ama ben ibb nin de bu konuda temiz olduğunu düşünmüyorum.
Kadikoy iskeledeki bufeyi hatirla. Piyasaya nasil sundular? Kaçak büfeyi yıktık dediler. Ilk bakışta ayrintiya bakmazsam 30 senedir orasi adama verilmiş adam boş beleş kullanıyor orayı bu sonuç çıkıyor. Peki gerçek nedir? Kira sözleşmesi dolmuş adamın ibb sözleşmeyi yenilemek istememiş alanı farklı kullanmaya karar vermiş e yeni sözleşme yapılmayınca yıkmışlar haliyle. Iste bu yalanla gerceği karıştırıp algı çarpıtmaktır. Basit bir yıkım olayını öyle bir sundularki sanki AKP seçmeninin birine 454 yildir orayi vermis ibb gelip hayiiir olamaz deyip arsayi kurtarmış:)
Anlayacağın yalancılık muhalefetin ana silahı ben onlardan gelen herşeyi sorgularım yapacak bir şey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bu düşünce her parti için geçerli... içlerinde sütten çıkmış ak kaşık var demiyorum ben de, o konuda haklısınız.
ama bunlar kadar bu devirde Allah'tan korkmadan bu kadar açık bir şekilde yapanı yok...
sanki Allah kendilerine hiç hesap sormayacakmış gibi hareket ediyorlar, benim kızdığım nokta o...
siz, ben gibi sıradan vatandaşlar gündelik hayatta birbirimize hak geçmesin, aman kimsenin bir şeyini bilerek veya bilmeyerek haksızca almayayım diye ecel teri döküyoruz, bunlardan bir tane dingil gelmiş öğrenci evinde menemenin içinde sucuk var diye pişmiş kelle gibi kahkaha atıp öğrencilerle dalga geçiyor çocuklar zar zor o yemeği denkleştirebildiği için...
isyan etmemek elde değil, ama vardır Allah'ın bir bildiği, o yüzden sabredip beklemekten başka çare kalmıyor...
-
Aslında çok normal. Akp Türkiye de bu güne kadar kimsenin erişemediği siyasi güce erişti. Bu seviyede gücü olan bir tek Atatürk dönemi chp var.quote:
Orijinalden alıntı: srknbu düşünce her parti için geçerli... içlerinde sütten çıkmış ak kaşık var demiyorum ben de, o konuda haklısınız.
ama bunlar kadar bu devirde Allah'tan korkmadan bu kadar açık bir şekilde yapanı yok...
sanki Allah kendilerine hiç hesap sormayacakmış gibi hareket ediyorlar, benim kızdığım nokta o...
siz, ben gibi sıradan vatandaşlar gündelik hayatta birbirimize hak geçmesin, aman kimsenin bir şeyini bilerek veya bilmeyerek haksızca almayayım diye ecel teri döküyoruz, bunlardan bir tane dingil gelmiş öğrenci evinde menemenin içinde sucuk var diye pişmiş kelle gibi kahkaha atıp öğrencilerle dalga geçiyor çocuklar zar zor o yemeği denkleştirebildiği için...
isyan etmemek elde değil, ama vardır Allah'ın bir bildiği, o yüzden sabredip beklemekten başka çare kalmıyor...
Bu kadar güçle ne isterlerse yapıyorlar. Bu insanlar bizim halkın yansıması. Yani bizim halkımız güce ve yetkiye sahip olunca ne karakterde olur görmek istiyorsan siyasi partilere bakmak yeter :)
Ben bu yolsuzluk işte ne bileyim görevi kötüye kullanma yetkidén çıkar elde etmek yandaşçılık gibi şeylerin asla biteceğine inanmıyorum. Bana göre artık olay kesin yiyecekler ama kim yiyecek olayindan ibaret.
Ben 2011 de son kez oy kullandım. Ondan sonra sadece yerel seçimlerde ilçe belediye seçimleri umurumda oldu çünkü hizmeti ondan alıyorum. Yine yerel seçimde bu ibb başkanı haksizliga ugradi diye 2. Seciminde birde ona oy attim. Normalde Buyuk sehir adaylarinada oy vermem çünkü oda aynı parayı kim yiyecek seçimi okçu vakfı mı? Yoksa çydd mi? Ben olaya bakışım bu benim 2011 den sonra saldım artık :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Amdeus CHP hep masum tabi
Amedeus yazıyorsa susun beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Eşkıyalar, çalıyor ama çalışıyor diyen ahlak yoksunlarinin da oylarıyla ülkeye çökmüş.
|
Anlaşmada 2013'de bitirilmesi gereken restorasyon var adamlar yıkılmaya tertketmiş satacağız diye .Savunulacak şey var savunulmayacak şey var şu peşkeşi rezaleti savunma bari. |
Treth muhalefet illegal diyorsa orada yüzde 90 illegal iş vardır. İktidar legal diyorsa o iş yüzde 90 illegaldir. Peşkeş rüşvet vardır Sen ikisini eşitlemeye çalışıyorsun sürekli. Eşit değiller. Şu olayın nesini irdeleyebilirsin. Üstüne muhalefet yalan söylüyor diyorsun ki komik. Birden İbb'ye ait yalılar bakanlık kararı ile alınmış. Yargı kararına rağmen hemde. Ha o yalıları kim alacaksa tavsiye etmem. Seçimden sonra çok nahoş şeyler yaşar. |
Trethciğim sana şimdi çarşaf çarşaf resmi belge göstersem yine "bana ne ben döviz ile iş yapıyorum keyfim yerinde" dersin. Sağlığına dikkat et partizancığım :) |
Peki bu kiralamaların sonrasında kiralan yeri otel olarak kullanmaları konusunun "İLLEGAL" olduğuna dair bilgi nedir? Yani neye göre illegal neden illegal? Neden ayrıntısı yok. Benim orada tek İLLEGAL gördüğüm şey ki kiralama şartlarını bilmediğimiz için oda İLLEGAL mı değil mi emin değilim ama kiralama sözleşmesini başka bir firmaya satmaya çalışmaları. Bunu devredip devredemeyecekleri yine kirala sözleşmesi ile alakalıdır muntemelen ayrıntıyı görmek lazım. Yoksa özellikle muhalefet illegal diyorsa bu illegaldir demek komik olur.. AKP'ye nasıl para emanet edilemezse muhalefette bir o kadar yalancı ve algı konusunda uzman çünkü muhalefet illegal diyorsa ben o işin legal olduğuna inanırım. |
Halkın malı kime hangi bedelle verilecek bakalım. 7 milyar TL değerinde iki yalıdan bahsediyoruz. Acaba AKP yönetiminde olsaydı İBB bu hamleyi gerçekleştirir miydi hükümet ? |
Ak partililerle tartismayin onlar hep haklidir😂 hayal dunyalarinda
|
Kaç yaşında adamsın hala savunma nedir irdeleme nedir öğrenemedin gitti he savunuyorum he trolluk peşindeyim he maaş alıyorum falan filan ne bayık muhabbet yemin ederim gına getiriyorsunuz insana bu kafa ile bu yaşa nasıl geldiniz abi siz anlamıyorum :) Olm gerçekten soruyorum sıkılmıyor musunuz lan her gün aynı şeyden? Muhalefetin yalancı olduğu ortada her halde o illegal dedi diye ooo illegalmış diye atlamayacağız olması gereken bu? |
Tarihi yalılar kazılıyor ,kız kulesi kazılıyor . Bunlar giderayak define falanmı arıyorlar . Devlet müzelerinde ki değerli eşyaların tek tek kaybolduğunu herkes biliyor. |
Benzer içerikler
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- şark kurnazı ne demek
- irfan değirmenci gay
- ayse tekin
- belden aşağı mesajlar
- tüvtürk kime satıldı
- 2025 elektrikli araçlar
- her şey yanımda
- noter bilgi mesajı
- türk telekom numara değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X