eşimin tayini bağcıalr fatih mah. fatik iöo çıktı. mahalle nasıldır? nerelerde kalınır.kiralar ne kaadrar. ist u hi bilmeyen biri olaarak soruyorum. bende aşağıdaki okullardan birirni yazacam. bilenler varsa yardımıc olurlarsa sevinirim teşekkürler.,
50.yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Atatürk İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 4 Bağcılar İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Cumhuriyet İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Dede Korkut İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Dr.Cemil ve Fevziye Özkaya İlköğretim Okul İstanbul, Bağcılar 1 Fatih İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Füruzan Sadıkoğlu İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Hızır Reis İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 İnönü İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 İstanbul Ticaret Odası İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 İstoç İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Kocaragıp Paşa İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Kocayusuf İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Malazgirt İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Mil.Eğtm.Vakfı 60.yıl Uçanevler İlköğr.Ok. İstanbul, Bağcılar 1 Münir Nurettin Selçuk İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Ragıp Akın İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Tiryaki Hasan Paşa İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Türk-İsveç Kardeşlik İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Üsküp İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Yıldıztepe İlköğretim Okulu İstanbul, Bağcılar 1 Ziya Gökalp İlköğretim Okulu
Okulu bilmemde Bağcılar çok göç alan kozmopolit bir semt, biraz İstanbul'un varoş'u sayılır, en azından eskiden öyleydi,
farklı kesimlerden görüşlerden cok insan var bagcılarda
Okulun icini bilmem ama Adnan otugen iyidir. Yeri tam merkezde. Ama kalan soruların için yanıt veremiyecegim .
Münir Nurettin selçuk iöo seçebiliyorsan seç çok iyiye gidiyor