Bu üniversitede mülakata gideceğim ancak üniversitenin kalitesine dair hiçbir bilgim yok özel üniversitelerde çalışma şartları nasıldır? İzmirden kalkıp gideceğim ancak o sefilliği yorgunluğu çekmeme işimi bırakıp gitmeme değecek mi bilemiyorum.Özel üniversitelerin mülakatlarına girenlerden veya orada çalışanlardan yardım istiyorum.Tavsiyeleriniz neler?
hiç mi bilen yok:(
2008-2009 yılında en fazla tercih edilen özel üniversite
sakın arkadaşım sakın olaki böyle bir hata yapma.orası bir dersaneden ibarettir.ne adam gibi eğitim alırsın nede öğrenciliğin keyfine varabilirsin.
neden dandik bi bilgin varsa paylaşır mısın ben de oraya gitmeyi düşünüyorum neden dandik mesela?
başka bilen yok mu hiç ya :S
bilgisi olmayan bişi yazmasın arkadaşlar insanları yanıltmayalım bence gayet iyi bir üniversite arkadaşım.gitmeni tavsiye ederim.kariyer ofisleri sayesinde işsiz kalmıyorsun asla işin diplomanı eline almadan sana geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: silverarrow
bilgisi olmayan bişi yazmasın arkadaşlar insanları yanıltmayalım bence gayet iyi bir üniversite arkadaşım.gitmeni tavsiye ederim.kariyer ofisleri sayesinde işsiz kalmıyorsun asla işin diplomanı eline almadan sana geliyor.
dostum mesela bu bilgiden ne kadar eminsin yani gerçekten öyleyse ben burayı düşünüyorum ama mesela 2 not ortalaması çok zor olur mu onun kararsızlığındayım çnkü burs giderse cidden okuyamam yani :/
ben izmirden bizzat kalkıp gittim görüşmeye öyle saçma sapan bir işleyişi varki koordinatör insankaynaklarından habersiz prsonel müdürü ayrı telden calıyor lanet ettim hakkımı emeğimi helal etmedim.Asla prestijli ve profesyonel olduklarını düşünmüyorum laf olsun diye girmeyin buralara size tavsiyem yeditepe bilkent gibi köklü kurumlar iyi bir zemine sahip oldugu için gelecek vaadeder bu kıytırık para tuzaklarından uzak durun.Mezun olunca yüzünüze bakmazlar çünkü geçerlilikleri yok.
AYNEN KATILIYORUM ARKADAŞIM,HAYATTA GÖREBİLECEĞİNİZ KİMSENİN KİMSEDEN HABERİ OLMAYAN İŞLEV DIŞI BİR ÜNİVERSİTEDİR.TERCİH ÇADIRLARINDAKİ HOCALARLA SAMİMİ OLUNCA BİZE AMAN ÇOCUKLAR SAKIN BURAYI YAZMAYIN DEDİLER.ÜNİVERSİTENİN İDARİ VE AKADEMİK KADROLARI GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLMİŞ HEPSİ İSTİFA EDİYORMUŞ
O üniversiteye 1.dönem sadece okudum. Ve pişmanım.. Verdiğim paralara acıdım. Her ay gidip öderken çok pişman oluyordum. Ama yapcak birşey yok, bir kere oldu demiştim. Ama bu sefer tam tersi olucak. Bu sene çok dikkatli tercih yapıcam. Aydın üniversitesinde okumak isteyen yada tercihlerinde düşünen arkadaşlara tavsiyem şu..
Hocalar 0 ilgilenmek falan herşey, sorunları çözmek falan 0.. ve ayrıyetten arkadaş ortamıda 0.. Erkeklerin işi gücü orda zaten hovardalık ve popülerlik yapma peşinde.. aynı şeyleri kızlar içinde diyebilirim ama oda %50 gibi.. Benim çevremdeki tanıştığım erkekler hiç çalışmıyolardı yardımcı olmak falan birisine 0 dı.. Kızlar için ise olay eh işte.. Ama memnun değildim. Kısacası mutsuzdum ve en sonunda ayrıldım.
Tavsiye etmiyorum..! Gidip araştırın ve sorun vede okuyan insanlara sorun. Herşeyi araştırın geçmişlerini falan.. Para kolay kazanılmıyor.
BALASS ARKADAŞIMIN DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM.SAKIN OLAKİ KARİYER MERKEZLERİ VAR LAFLARINA İNANMAYIN.EVET VAR AMA ÇALIŞANLARIN HALLERİNİ BİR GÖRÜN HEPSİ BAŞKA YERLERDE KENDİLERİNE İŞ BULAMADIKLARI İÇİN MECBUREN ORDA DURUYORLAR.HOCALARIN HALİ İÇLER ACISI VE HEPSİ BEZGİNLİK İÇİNDELER.ÇEVRESİ OLAN HOCA VE İDARECİLER BAŞKA ÜNİLERE İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNUYORLAR.İNANMAYAN YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİNE SORABİLİR.BAŞVURANLARIN %90 I İAÜ DEN DİYORLAR.
...
bırakın beyler aydını ben son senem otomotiv okuyorum ne arkadaş çevresi ne akademik kadro ne bi öğrencilik havası bi halt yok otomotiv elektrik elektronik dersivar mesela derse 25 yaşında daha yeni mezun bi elektrik elektronik müh giriyor adamın marş motorundan altarnatörden haberi yok her hafta çalışıp geliyo :)) biz ondan kat be kat fazla bilgiye sahibiz(otomotivle ilgili)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme