Şimdi Ara

İstanbul Aydın Üni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
19.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalnız kesin hazırlığa gidicem diyorsan bi sınav olacak sanırım 16 eylülde "yeterlik sınavı"

onda ingilizcen iyi olsa bile kötü yapacaksın falan diyenler var çünkü ingilziceni yeterli düzeyde görürlerse almıyorlarmış.onu iyice bi öğren bilgi alda ona göre sınavda performans göster
  • slm arkadaşlar bende 4 senelik işletme kazandım bu sene %99 hazırlık okuyucam, başarılar hepimize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordCambaz

Kardeşim ben de burayı kazandım bu sene sefaköy şubesindeyim ama grafik tasarım okuyacağım ben.

Acaba Meslek lisesi- grafik bölümü nden mi mezunsunuz ? Yoksa alan dışı mı yerleştirildiniz ?
    Ben de seneye aydın da grafik okumayı düşünüyorum..Ama 4 yıl önce mezun oldum ve de alan dışı tercih yapacağım.. Şansım var diye düşünüyorm vakıf ün. olduğundan ama işte kampüs yeri düşündürüyor beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orjinalden alıntı: LordCambaz

Kardeşim ben de burayı kazandım bu sene sefaköy şubesindeyim ama grafik tasarım okuyacağım ben.

Acaba Meslek lisesi- grafik bölümü nden mi mezunsunuz ? Yoksa alan dışı mı yerleştirildiniz ?
    Ben de seneye aydın da grafik okumayı düşünüyorum..Ama 4 yıl önce mezun oldum ve de alan dışı tercih yapacağım.. Şansım var diye düşünüyorm vakıf ün. olduğundan ama işte kampüs yeri düşündürüyor beni.

grafık bolumlerı agırlıklı olarak ozel yetenek sınavlarıyla alıyo bu sekılde denersen tercıh ıslerıylede ugrasmazsın.
  • biliyorum..Zaten 2 yıldır hazırlanıyorum...Ama 2 yıllık tan 4 yıllığa dgs ile geçme şansım da olduğundan düşünüyorum..
  • Arkadaşlar dgs ile geçişin zorlukları neler?Yani neler yapmalıyız?Tecrübeli biri bizi bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -SOA-

Arkadaşlar dgs ile geçişin zorlukları neler?Yani neler yapmalıyız?Tecrübeli biri bizi bilgilendirirse sevinirim.

Çok çalışmalısınız.

Zorlukları sadece çok çalışmalısınız bu sınava 100 kişi giriyorsa eğer 2-3 kişiy seçiyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

quote:

Orjinalden alıntı: -SOA-

Arkadaşlar dgs ile geçişin zorlukları neler?Yani neler yapmalıyız?Tecrübeli biri bizi bilgilendirirse sevinirim.

Çok çalışmalısınız.

Zorlukları sadece çok çalışmalısınız bu sınava 100 kişi giriyorsa eğer 2-3 kişiy seçiyorlar...

ya arkadaşlar sağdan soldan aldıgınız duyumlarla yanlış bilgilendirmeyin

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde 2007 DGS ye giren öğrencilerin %68 i başarılı olmuş.Kendim konuştum okulun bir hocasıyla.16 kişi Boğaziçine 30 kişi İstanbul üniye yerleşmiş digerleri ise çeşitli devlet ünilerine yerleşmiş.Ama aynı okulda devam edenlerde varmış.

• Arkadaşlar öncelikle selamlar bu üniversitede bütün bölümlerin 2 yıllıkları varmı? 2 yıllık bölümlerin tam olarak ücretleri nelerdir arastırdım ama hep çelişkili şeyler var bilen var mı yardımcı olursa çok sevinirim?
  • Merhaba,

Sosyal bilimler bölümlerinden dereceyle mezun ve yüksek lisanslı uzman kadrodan;

Sosyal Bilimler alanında lisans-yüksek lisans tezleriniz;

Sıfırdan veya sizin bıraktığınız aşamadan en çabuk sürede yazılır.
    Sunum hazırlanır.
    Her türlü saha araştırması yapılır ve SPSS'de raporlanır.

Her türlü İngilizce-Türkçe-Almanca-Lehçe çevirileriniz yapılır.

Lise, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora seviyelerinde ödevleriniz, projeleriniz yapılır.

Piyasaya göre uygun fiyat. Bizden fiyat almadan karar vermeyin.
    İletişim: tezinizbende@hotmail.com
  • Konuyu hayata döndürdüm galiba aydında mühendislik nasıldır ?
  • bu okula dgsi ile girebilirmiyiziz? adalet mezunuyum.
    hukuk fakültesinde hızırlık okuyacakmıyız, ücreti ne kadar acaba /
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolkesen

Konuyu hayata döndürdüm galiba aydında mühendislik nasıldır ?

aynen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.