Şimdi Ara

İstanbul Aydın Üni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
19.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Bu üniversitenin bir vakıf üniversitesi oldugunu söleyeyim.Şimdi ben burayı kazandım.Bölümüm Bilgisayar Teklonojileri ve Programlama(2 yıllık) burayı kazandım.Dgs sınavı ile geçebilecegim bölümler neredeyse sınırsız gibi bende şaşırdım:Astronomi,Bilgisayar müh.,Matematik müh. vb.. gibi birçok bölüm var.Sizce kendimi geliştirip dgs ile bu 4 yıllık bölümlerden birine geçebillsem önüm açıkmı?Bir sorum daha hazırlık okuyummu sizce?Ordaki bir prof eger bilgisayar bölümüyse kesinlike hazırlık oku demişti.

Not:Lütfen boş yorum yazacak hiç yorum yazmasın.

Yorumlarınız için Teşekkür ederim şimdiden..

• Okul puanın bu sınav için çok önemli.Okul puanını çok yüksek tutman gerekiyor.Sınav gerçekten basit fakat hızlı olmak gerekiyor.
  • öncelikle teşekkür ederim yorumun için.Evet okul puanını yüksek tutmak zorundasın.Fakat hız işini anlamadım..Birde egitim kalitesi olarak özel mi yoksa devlet mi daha iyidir.Bu sorularımı mazur görün malum üni. felan gitmişligim yok.

edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 29 Ağustos 2008; 18:39:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -SOA-

öncelikle teşekkür ederim yorumun için.Evet okul puanını yüksek tutmak zorundasın.Fakat hız işini anlamadım..Birde egitim kalitesi olarak özel mi yoksa devlet mi daha iyidir.Bu sorularımı mazur görün malum üni. felan gitmişligim yok.

edit:İmla

vakıf unıversıtesınde (cogu kısının tabırıyle ozel unıversıte ) ogrencı sayısı devletlere gore fazla olmadıgından hocalarla ıletısımın daha rahattır ve sınıflar devlettekı kadar kalabalık olmadıgından daha ıyı egıtım alabılırsın. ayrıca vakıf unıversıtelerınde bulunan hocaların hepsı yurt dısında egıtım alan ve calısan aynı zamanda turkıyedekı ıyı devlet unıversıtelerınde daha oncesınde calısan hocalardır. bu açıdan bakarsan egıtım kalıtesı hakında suphen olmasın...

dgs hakında pek bılgım yok ama tabı 4 senelık okursan önün daha acık olur...

hazırlık hakında sunu solıyım ,snrm ıkı senelık oldugundan zorunlu degılsın ... bence okuma hazırlık yurt dısına gıtme ımkanın varsa yaz donemınde gıt . olmaz dıyorsan dıl egıtımı kursları var onlara gıt . 1 senenı hazırlıga kaptırma.

he hazırlık okusan yararlı olurmu olur tabı .hazırlık guzel bır donemdır. ancak ıkı senelık oldugundan onunde dgs var bence zaman kaybetme derım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 29 Ağustos 2008; 19:17:37 >

• hmm..Gerçekten bu yaptıgınız yorumlar benim için çok önemli.Sizlerin söledikleriyle 1 eylül'de kayıdımı yaptıracagım.
  • Evet Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.gerçekten sizin burda söledikleriniz benim için çok önemli.
  • up!! Kayıtlar 1 eylülde ve benim sizlerden bişeler daha duymam gerekli.
  • dostum bende bu sene İstanbul Aydın Üni Halk.İli. ve Reklamcılık bölümüne yerleştim 2 senelik

benim arkadaslarım da(coğu üni mezunu) hazırlık oku kesinlikle diyorlar valla ben buyuk ıhtımal kayıt olucam hazırlıga

ayrıca hazırlık bolumu bahcelıevlerdeymiş.Diğer butun bolumler floryaya taşınmış diyolar.Ama hazırlık bölümüne kayıt oldunmuda acaip sınavlar var yeterlik sınavı falan filan hiç anlamadım.16 ile 17 sinde ingilizce sınavları varmıs okulun sitesinden baktım...
  • işimiz zor yani hazırlıkta hmm
  • Kardeşim ben de burayı kazandım bu sene sefaköy şubesindeyim ama grafik tasarım okuyacağım ben.

Öncelikle şunu söyleyeyim elbette sen de araştırmışsındır ama güzel tercih yapmışsın yani üniversiteyi kuran şahsın röportajını falan izlediysen ara eleman açıklarını kendi öğrencileriyle kapatmak istediklerini söylüyor.Bu ara elemanlarda kim oluyor sen ve ben gibi 2 yıllık okuyanlar.

Gelelim soruna.Hazırlığa para vermemeni tavsiye ederim benimde ingilizceye ihtiyacım olacak bölümümden dolayı çünkü sürekli bilgisayar başında olacağız 2. yılda.Seninde işin bilgisayarla olacağı için sanada ingilizce doğal olarak gerekecek.Araştırdım hazırlık 6.5 milyardı ben de düşündüm 4 milyara süper ingilizce eğitimi alabiliyorum.Yani ben hazırlık okumak yerine ayrıyetten ingilizce kursuna gideceğim.

Fikrimizi sormuşsun benim fikrim bu yönde bence sen de gitme aklını kullan ingilizce kursuna yazıl.Çünkü hazırlıkta verdikleri ingilizce lise formatında yani lisede nasıl ingilizce görüyorduk hazırlıktada öyle elbette daha gelişmişi ama orada verecekleri ingilizce eğitimle şakır şakır konuşamazsın

Sana bölümünde başarılar umarım tanışma fırsatınıda bulabiliriz...

• Bence tanışırız..BUrda düşüncelerini paylaşan herkeze teşekkürü bir borç bilirim.Çogu kişi hazırlık okuma dedi ve şuanda hazırlık okumayı düşünmüyorum.Fakat yatana kadar yorumları takip edecegim henüz kararım net degil.Kayıtlar yarn başlıyıp yarn bitecek bizim blüm için ne kadar enteresan degil mi?
  • quote:

Bence tanışırız..BUrda düşüncelerini paylaşan herkeze teşekkürü bir borç bilirim.Çogu kişi hazırlık okuma dedi ve şuanda hazırlık okumayı düşünmüyorum.Fakat yatana kadar yorumları takip edecegim henüz kararım net degil.Kayıtlar yarn başlıyıp yarn bitecek bizim blüm için ne kadar enteresan degil mi?

Maalesef bizim bölüm içinde 1 eylül dediler gidicez bakalım floryalara.

Birde duyduğuma göre tüm bölümler floryaya taşınmış öyle mi oldu yoksa hala sefaköy falan faaliyette mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: LordCambaz

quote:

Bence tanışırız..BUrda düşüncelerini paylaşan herkeze teşekkürü bir borç bilirim.Çogu kişi hazırlık okuma dedi ve şuanda hazırlık okumayı düşünmüyorum.Fakat yatana kadar yorumları takip edecegim henüz kararım net degil.Kayıtlar yarn başlıyıp yarn bitecek bizim blüm için ne kadar enteresan degil mi?

Maalesef bizim bölüm içinde 1 eylül dediler gidicez bakalım floryalara.

Birde duyduğuma göre tüm bölümler floryaya taşınmış öyle mi oldu yoksa hala sefaköy falan faaliyette mi?

dostum sefaköy dediği zaten Florya kampüsü oluyor

birde bahçelievler kampüsü var orası sadece hazırlık olmuş galiba

@SOA ;

bizim bölüm kayıtları yarın başlıyor yarın bitiyor demişsin bunu nerden öğrendin.beni aradılar okuldan 1 eylülde kayıtlar başlıyor 9 eylüle kadar dediler.sana kağıt falan mı geldi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 31 Ağustos 2008; 23:06:44 >

• Gİttim ordaki prof ile görüştüm.1 eylülde başlıyor 1 eylülde bitiyor dedi bilgisayar bölümü kayıtları.Bana çok ilginç ve saçma geldi ama 1 eylülde yapacam kayıdımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 31 Ağustos 2008; 23:09:18 >
  • hocam bütün evrakları hazırladınmı sakata gelme aman

birde vergi levhası falan istiyorlar saçma sapan şeyler :) acaba benim bölümün kayıt süreside 1 günmü merak ettim şimdi
  • Babam peşin ödeyecez deyince evrakların yarısını istemedi ordaki i.ne prof Kesinlikle git ve görüş derim ben Bu işler şakaya gelmez. Bu arada okul başlayınca görüşelim florya kampüsünde DH olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 31 Ağustos 2008; 23:14:20 >
  • olur tanışırız da ben hazırlığa gidicem heralde.birde sınav varmış başarılı olursan hazırlığa almıyorlarmış :)

dedim ya saçma sapan şeyler işte

git ve görüş derken zaten yarın gidicem kayıt yaparlarsa yaparlar yoksa verdikleri tarihe göre gidicez.evraklar tamam eksik meksik dinlemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 31 Ağustos 2008; 23:19:14 >
  • Bende gelecem hazırlıga büyük ihtimalle.TAmamen karışıgım.Arkadaşlarım var hazırlık okumayacaklar onun için tedirginim.
  • valla sana şünü söyleyeyim devlet ünisine giremememin en büyük sebebi arkadaştı !!!!

iyi düşün kendin karar ver derim
  • BU lafı demen beni iyice hazırlıga çekti yemin ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.