Şimdi Ara

İstanbul avrupa yakasin'da Avr ve Hop. Satan Mağaza ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar istanbul avrupa yakasi eger varsa bakirkoy civari bu isi yapan varmi media mrkt vatan gold gibi buyuk magazalar disinda.yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hknaydin H kullanıcısına yanıt
    Doğubank 2. katta Dikmen Müzik. Alışveriş yapma fırsatım olmadı ancak Cem Bey konusunda bilgili. Fiyat karşılaştırmasını zaten yaparsınız.http://www.sesvegoruntusistemleri.com/index.php?do=static/contactus
  • Memali kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam ilgin icin

• Hocam gidip dinlemek istiyorsanız, işiniz zor. Ne yazık ki sağlam hi-fi mağazaları hop ben geldim deyince birşey dinletmiyor. Randevu almanız gerekiyor önceden, aklınızda bulunsun. Ben birkaç farklı yerde bu durumla karşılaştım ve açıkçası sinir bozucu bir durum...
  • extrem audio maslak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim. x-gen haklı. Önce gidip bir tanışmak, genel bir bilgi aldıktan sonra aklınıza yatarsa randevulaşmak en sağlıklısı. Çat kapı gidince çok beklemek zorunda kalabilirsiniz.
  • Arkadaslar hepinize tesekkur ederim randevuyla gidecegimi bilmiyordum.ama gidip bi tanisnak kisa bi bilgi almak lazim sonra dediginiz gibi tandevuyla giymek daha mantikli

Beyoğlu tünelde ProAV var,Ferit ve Tuncay bey'ler yardımcı olur. (kampanyalar hariç,internet fiyatlarına aldanmayın)

http://www.proav.com.tr/index.php?do=static/contactus
  • ustadlar dikmen elektronik nasıldır güvenilir midir ?
  • ismailkaya27 İ kullanıcısına yanıt
    Evet

• ismailkaya27 İ kullanıcısına yanıt
    evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.