2007 siyah yaris aracıma geçtiğimiz bayram çarpıp gitmişlerdi. Sağ arka kapının alttan yaklaşık 10 cm üstünde yere paralel şekilde arka çamurluğa doğru derinleşen (en derin yeri 1 cm falandır) bir vuruk var. Yaklaşık 1 YTL bozuk para boyutunda boyam kalkmıştı (saç göründü ben de arabayla verilen yarabandını yapıştırdım). Artı arka çamurlukta da küçük bir boya kalkması olmuştu.
Kaskoyu yeniledikten sonra yaptırırım diye düşünmüştüm. Ancak geçen hafta 20.000 bakımına gittiğimde nasıl düzeltiriz diye sorduğumda, kapıyı komle boyamamız lazım dedi. Çamurlukta da bir kısmını boyarız dedi. Bir de üstüne 600 - 700 gibi tutar dedi. Ufacık bir vuruk için açıkçası arabamı 'boyalı' hale getirip 2. elini düşürmek istemiyorum.
Autoking ile ilgili araştırmalar yaptım, bazen süper işler çıkarabilmelerine rağmen coğu zaman da felaket işler çıkarabildiklerini gördüm. Herhalde tüm boya ustaları aynı şekilde eğitimlere önem vermiyor.
Şöyle güzelce sadece hasarlı kısmı boyayacak (paslanmasından korkuyorum), ben çayımı içerken işini bitirecek ( kaç saat beklediğim önemli değil, sadece aracımı bırakmayı sevmiyorum ) bir usta tavsiyesi olan varsa çok makbule geçer. Kaportada düzeltme yapması şart değil, çok da sırıtmıyor gibi. Ama yaparsa da (şöyle vakumla vs) iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.
vip oto çeşitli kasko şirketleri ile anlaşmalı.bir ara işim düşmüştü ve sanat yaptıklarını söyleyebilirim o kadar güzel işler çıkarıyorlar.istanbul maslak oto sanayi