Şimdi Ara

istanbul Avcılar ve çevresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu sene Istanbul gelişim üniversitesni kazandım ve izmirden avcilara yerlesicem. Avcilar nadil bir sehir hem gezmek için hemde eğlence açısından? Depremde ilk yikilcak semt diyolar. Cevresinde başka semtlere de yerlesebilirim gerçekten güzel bi semt olursa . Yardımcı olursanız sevinirim izmiri aramak istemiyorum

• Eğer bu taraflara gelecekseniz beylikdüzü daha iyi olabilir esenyurtu tavsiye etmem.
  • Storm Worm kullanıcısına yanıt
    beylikdüzü avcılardan daha iyi sanırım öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugeee

Merhabalar bu sene Istanbul gelişim üniversitesni kazandım ve izmirden avcilara yerlesicem. Avcilar nadil bir sehir hem gezmek için hemde eğlence açısından? Depremde ilk yikilcak semt diyolar. Cevresinde başka semtlere de yerlesebilirim gerçekten güzel bi semt olursa . Yardımcı olursanız sevinirim izmiri aramak istemiyorum

yardımcı olmak isterim mesajla faceımı attım detaylı konusalım ıstersen.
  • quote:

beylikdüzü avcılardan daha iyi sanırım öyle mi?

Eğer avcılarda iyidir fakat cadde civarı olacak yada parsellerde cadde civarı olacak.Beylikdüzünde hatta esenyurttun e5 civarı beylikdüzü sınırında güzel yerler var civar komple avm zaten metrobüste öyle.Avcılar sahile doğruda olabilir aslında.
  • Anladım peki istanbulun merkezine cok mu uzak bu yerler ve Beylikdüzü sadece sitelerden mi ibaret?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anladım peki istanbulun merkezine cok mu uzak bu yerler ve Beylikdüzü sadece sitelerden mi ibaret?

Mustakil az cok fazla uzak merkeze uzak biz istanbul demiyoruz ama metrobus cok iyi 1 tl ye kadikoy 1 bucuk saat metrobusun son duragi bundan kisa surede her yere ulasabilirsiniz.Alisveris icin civar komple avm dolu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara batıkent nasıl bir yer
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

quote:

Anladım peki istanbulun merkezine cok mu uzak bu yerler ve Beylikdüzü sadece sitelerden mi ibaret?

Mustakil az cok fazla uzak merkeze uzak biz istanbul demiyoruz ama metrobus cok iyi 1 tl ye kadikoy 1 bucuk saat metrobusun son duragi bundan kisa surede her yere ulasabilirsiniz.Alisveris icin civar komple avm dolu.

Peki insanları mekanları falan nasil? Cok soru soruyorum ama bundan sonra yaşayacağım yere karar veriyorum onemli benim için

• quote:

quote:

quote:

Peki insanları mekanları falan nasil? Cok soru soruyorum ama bundan sonra yaşayacağım yere karar veriyorum onemli benim için

Beylikduzu daha iyi ama esenyurt genelde anlayissiz insanlarla dolu genelde ulkemizin dogu kesiminin insani var sizin icin beylikduzunde bir site daha iyi olabilir.Esenyurtta tek basina bayan pek kolay olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beylikduzu daha iyi ama esenyurt genelde anlayissiz insanlarla dolu genelde ulkemizin dogu kesiminin insani var sizin icin beylikduzunde bir site daha iyi olabilir.Esenyurtta tek basina bayan pek kolay olmaz.

Anladım avcilar ve cevresinde en iyi yer Beylikdüzü diyosunuz sanırım. Arnavutköy cok mu uzak Avcılara?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım avcilar ve cevresinde en iyi yer Beylikdüzü diyosunuz sanırım. Arnavutköy cok mu uzak Avcılara?

Arnavut koy daha yeni merkezlesiyor ulasim sıkıntı terse kaliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arnavut koy daha yeni merkezlesiyor ulasim sıkıntı terse kaliyor

Peki anladım

• Buradaki arkadaşlar seni yanlış yönlendiriyor bilesin.

Bir kere okulun avcılarda ve gel git araca binmek vs bazen ölümdür.Okulunun dibinde yaşamak yürüme mesafesinde olabilmek her zaman avantaj.

Ayrıca avcılar bulgaristan başta olmak üzere göçmenlerin çok bol olduğu bir bölgedir.Dolayısıyla düzgün eğitimli insan sorunsuz apartman/mahalle gece güvenlikte olma rahatsız edilmeme gibi... bir sürüsü daha eklenebilecek ekstra paket olarak geliyor.Temiz insanlarla dolu bir çevrede oturursun ki bunu istanbulun başka semtlerinde biraz nah bulunur diyebilirim..Sen bir izmirli olarak kendine yakın kendi külrütüne uygun insanlarla yaşamayı tercih edeceğini var sayıyorum. Ayrıca istanbul üniversitesinin kampüsü olması sebebiyle bir sürü üniversiteli de vardır çevrede.

Ben önceliği avcılardan yana kullanırım.

Beylikdüzü de fena değildir.Site de yaşayacam havuza girip spor salonundan yararlanacağım dersen tercih edebilirsin.Lakin bunların kira nın üstüne binen ciddi bir aidatlar yapıldığını unutma.Aidatın yarısıyla zaten rahat spor salonuna yazılıp havuza cup cup girip çıkıyorsun.

• quote:

Eğer bu taraflara gelecekseniz beylikdüzü daha iyi olabilir esenyurtu tavsiye etmem.

Beylikdüzü iyide orada benim kötü anılarım vardır. Travestiler önümü kesmişti Gerçi esenyurt da iğrenç bir yerdir. avcılarda kötüdür. orada yaşayacaksa beylikdüzü en akıllısı. bu arada travesti falan dedim, gözün korkmasın yıllar önce yaşanmış bir olaydı benim ki. şimdi çok gelişti. ama gene dikkat et. acı gerçek izmiri her şekilde arayacaksın.

Ayrıca okuluna git gel yakınsa avcılar. orada kalmanı öneririm. çünkü o tarafın minibüsleri de rezalet. gözümün önünde ne olaylar olmuştu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uplifting -- 4 Ağustos 2013; 11:13:16 >

• @Uplifting

Sizin olay kötüymüş hocam ama artık baya iyi beylikdüzü bu tarafın merkezi sayılar fakat @tafesan dediğini gibi göçmen bölgesi iyi olabilir avcıların her sokağı ayrı bir yer iyisini bulduktan sonra her türlü kalınır zaten üniversitelilerin oluşturduğu bir yer kesin vardır.Bu arada sizde iyi tespit etmiştiniz ben yorum atarken fark ettim uyarmıştım geri dönmedi bu ne işsizliktir.
  • Storm Worm kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 7 sene Beylikdüzünde oturdum. 2 senedir Beykentte oturuyorum. Abim Avcılar'da oturuyor. Avcılar dediğiniz yer biraz büyük bir semt. Yer yer , kesimler var anlayacağınız. Örnek veriyorum abim Denizköşkler tarafında oturuyor sahile yakın olan taraf. Evler , insanlar sıcak kanlı ve kültürlü insanlar. Tabi ara mahalleler olması faktörü bilmiyorum sizi düşündürür mü. Beylikdüzü çok güzeldir , açık ve net bir şekilde söyleyebilirim. Yolun diğer tarafı olan Esenyurt ise sadece Marmarapark ve etrafında olan sitelere talepte bulunun. Öğrenciler için Innovia siteleri falan mevcut 1+1 stüdyo daireler tarzında. Beykent tarafını da önerebiliriz , iyidir bu taraflar da Beylikdüzü gibi. Sadece metrobüsten 2 durak sonra iniyorsunuz. Arnavutköy biraz sıkıntılı metrobüse dahi ulaşım gerektiren bir yer olduğunu ve olduğunuz semtin İstanbul'un merkezine uzak olduğunu düşünürsek sıkıntılı. 24 saat metrobüs çalışıyor , elinizden geldiğince metrobüse yakın yerler öncelikli seçeneğiniz olsun.

• @Extuin

Hocam çok güzel anlatmışsınız durumu da yanlış kişiyi haberdar ettiniz konu sahibi ben değilim.
  • Pardon , yanlışlık olmuş. :) Elimden geldiğince durumu açıklamaya çalıştım umarım bir yararımız olur , iyi günler. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.