Bildirim
İstanbul Arel Üniversitesi Nasıl Bir yer??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Edirneye yakin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: selo142929
Edirneye yakin
edirnemi sefaköyde diyorum tepekentteki deyil :D -
uppp -
sanırım bende başka kimse yerleştirilmedi bu okula :D -
Tepekenttekine yerleştim bende.Okulun yerine laf yapanları eğitimine laf yapanları anlamıyorum neye dayanarak bu kadar eleştirel alaylı konuşuyorlar.Kadir Has,Kültür,Fatih vb. üniler tutmasına rağmen Arel üniversitesini yazdım.Sende kesinlikle okula laf yapanları takma.Başarılar...
http://forum.donanimhaber.com/m_95109097/f_/key_arel%252B%25FCniversitesi//tm.htm#95154797 -
Hangi ilden kazandın ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish Businessman -- 25 Temmuz 2014; 17:39:56 > -
İstanbul -
kampüs falan mı? geçmiş olsun kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: Önder1905
kampüs falan mı? geçmiş olsun kardeşim
sefaköy kampüsünü kazandım bence okul gayet güzel gözüküyor -
+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1CE6080B0 -- 22 Haziran 2017; 16:0:44 > -
İmkanları İyi Diyorlardı
Mok gibi okul zengin bebeler şişirilmiş balon gibi burda okuyo
Bizde lys kascaz diye mıçımızdan duman atalım
Zengin bebelerin salak olması lazım arel'de okuması için gider bahçeşehir'de koç, sabancı'da okur. O da olmazsa bilgi,yeditepe vs.
Buraya ancak orta halli olanlar gider.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X