Bildirim
istanbul - ankara otobüs firmaları..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
metroyla git.ya da pamukkale.
pamukkale 3ü1arada veriyo.yazın dondurma veriyodu.1 seferde 2 kere vermiş.yiyecekleri de güzel. -
canını sokakta bulmadıysan nilüfer derim. -
Efe Tur dene yer vardir -
Kamil Koç diyecektim özellikle Rahat. Çok rahat hakkaten.
Canını yolda bulmadıysan Nilüfer neden?
Varan diyecem millet taşa tutacak beni. -
Nilifer-Anadolu-Pamukkale. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
yukardaki "metro" tavsiyesine binaen yazılmış birşey :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Déad
Efe Tur dene yer vardir
efe tur istanbuldan ankaraya götürmüyor.İzmit merkezli bir firma olduğu için. 7 yıldır okula o firmayla gidip geldim çünkü -
THY
-
quote:
Orjinalden alıntı: sumptuous
quote:
yukardaki "metro" tavsiyesine binaen yazılmış birşey :)
aynen. adamlar slalom yapıyolar resmen arabaların içinde gece. ben hayatımda yoldayken bu kadar ölüm korkusu duyduğumu hatırlamıyorum. kesinlikle ve kesinlikle metroyla gitme -
Pamukkale Turizm ile gidebilirsin.
ikram ettikleri güzel. Kadının biri ben gelirken telefonla konusuyordu. Bende eve gelince sikayet ettim. adamlar o seferde otobüsde gorevli olarak bulunanlara gerekli uygulamaları yaptıklarını bu tür hataları bildirdiim için tesekkür ederiz dediler. ha uyardılarmı acaba dersenizde uyarmıslardır musteri memnuniyeti var.
mesela bazen otobüsle yolcucuk yaparken pamukkaleden üst amirler otobüsün onunu kesiyor. muavinleri soforu asagı ındırıyor bir isteginiz varmı herhangi bir sorun varmı diye soruyor? iste musteri anlayısı
Bu arada babamın firması değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 13 Eylül 2008; 2:09:07 > -
pamukkale bu kadar iyi mi yaw daha önce hiç aklıma gelmedi.. şimdi baktım da int sayfasından dierlerine göre 30 dk daha geç ulaşıyo.. ulusoydan ise 1 saat geç ulaşıyo.. -
quote:
Orjinalden alıntı: todorov_44
pamukkale bu kadar iyi mi yaw daha önce hiç aklıma gelmedi.. şimdi baktım da int sayfasından dierlerine göre 30 dk daha geç ulaşıyo.. ulusoydan ise 1 saat geç ulaşıyo..
zaten hiçbiri zamanında gitmez takma kafana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 13 Eylül 2008; 2:24:24 > -
pamukkaleden şaşma İstanbul-Ankara 35 lira öğrenci 33 -
Erken rezervasyonla 69 ytl ye THY diyorum... -
metro yada kamil koçla git 35 ytl idi geçen mart.. en kaliteli 2 firma.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hami10
metro yada kamil koçla git 35 ytl idi geçen mart.. en kaliteli 2 firma..
kamil kocla memlekete gidecem. gecenin bi korunde arıyorum. cenaze var. sabaha orda olmam lazım. adamlar biletimi ayırmadı illa elden almam gerekiyormus. Baslamısım boyle ıse.Gecenin korunde nasıl geleyım?
-
NiLüfer iyi ve kaliteli bir firma.Hizmetide güzeL.
@cidik
Kardeş kayakçımısın sen ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 13 Eylül 2008; 2:29:29 > -
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
quote:
Orjinalden alıntı: sumptuous
quote:
yukardaki "metro" tavsiyesine binaen yazılmış birşey :)
aynen. adamlar slalom yapıyolar resmen arabaların içinde gece. ben hayatımda yoldayken bu kadar ölüm korkusu duyduğumu hatırlamıyorum. kesinlikle ve kesinlikle metroyla gitme
Sen deli görmemişsin o zaman.
Ankara'dan Tekirdağ'a giderken otobüs şoförü psikopat herif otobanda giderken aydınlatmalar başlayınca farları kapatıyordu. Aydınlatmalar bitince de farları geri yakıyodu. Slalom ne demek ki. Az kalır bunun yanında.
-
quote:
Orjinalden alıntı: acur_arazi
pamukkaleden şaşma İstanbul-Ankara 35 lira öğrenci 33
öğrenci olmadan bile fiyat 30 ytl yazıyo nette...
Benzer içerikler
- macrocenter çalışma şartları
- passolig takım değiştirme
- nereye dokunsam elektrik çarpıyor ne yapmalıyım
- toyzz shop çalışma şartları
- gözler kapalıyken ışık görmek
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X