|
|

1 Mobil
|
|
|
Kardes selamun alekum kopuden itibaren Ankara ya kadar yolu tarif edebilirmisin. Otobanda bile 90la giden birisiyim otoyolda canimdan bezdim birde otoyola iki tane yesil istanbul tabelasi koymuslar ne yone gidecegimi sasirdim. O yuzden bama eski yolu bir tarif etsende onemli kavsaklari ile iyi olur yolda haritaya bakmadan gidebileyim hem deprem oncesi gunleri hatirlamis olurum bi yarif etsen kardes < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kardes su eski yolu. Bi tarif etsen sirf merakimdan bir kere gidecem yolda haritaya bakmayayim birde nerelerde radar var onlarida bilitsem biraz rahat olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aleykümselam Ben Bağcılar'dan yola çıkıyorum. Avrasya tünelini kullanarak E-5 yoluna geçiş yapıyorum. Zaten Avrasya tüneli E-5 yoluna çıkıyor. Başka yola çıkma şansınız yok. E-5 yolunda sürekli sol şeritten giderseniz zaten E-5'ten çıkma şansınız olmaz. Hep eski yolda gitmiş olursunuz. Gebze'yi çıkarken sağdan otobana giriliyor. Siz soldan devam edeceksiniz. Bu sizi eski yoldan götürmeye devam eder. Yani sürekli sol tarafı kollarsanız taaa Ankara'ya kadar gidersiniz. Bazı arkadaşlar E-5 yolunda çok trafik ışığı var diyorlar. İnanmayın. Eskisi gibi değil. Işığın çok olduğu bir iki yer var. Bunlardan biri Düzce şehir geçişi. Evet. Düzce içinde bol ışık var. Diğeri de Bolu şehir geçişi. Diğer ilçelerde öyle aman aman fazla bir ışık yok. Bolu dağını tırmanmanın zevkini, ve o dağda bir tesiste durup birşeyler yemenin zevkini tüm otobana değişmem. E-5 bir başka güzel. Meskün mahalllere yaklaşırken hız limiti 50 km ama şöyle bir şey söyleyeyim. Yıllardır (en az 10 senedir) sürekli E-5 yolunu kullanırım. Meskün mahallerde 80-90 km ile gittiğim çok oldu. 10 senedir bir kere bile ceza gelmedi. Otobanda bile 95 km hızla giden biriyseniz, radarlardan korkmayın derim. |
|
|