Şimdi Ara

İstanbul anadolu yakasındaki en iyi nargile?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• şu ana kadar gittiğim çoğu yerde hemen yandı ve aromalar cidden kalitesizdi.. bildiğiniz güzel yerleri paylaşın lütfen
  • fenerbahçe:Piramet nargile kafe
    moda:Reçel Nargile kafe

10 numara ikisinin nargileside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 19 Nisan 2009; 19:40:53 >
  • ümraniye de adres kafe var disko felanda var gerçekten güzel bir yer bide
    yine ümraniyede burç kafe var. bu ikiside güzeldir hem mekan olarak hem kalite olarak 1 sınıfa yakındır fiyatlarıda uygundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: raydric

fenerbahçe:Piramet nargile kafe
    moda:Reçel Nargile kafe

10 numara ikisinin nargileside

modadaki reçele gittim iyiydi hakikaten.. fakat ortam kapalı ve dar.. daha manzaralı ve açık hava yerler var mı bildiğin?
  • @Miex
    reçelin ortamı aslında çok guzel şahsen ben beğeniyorum cunku reçele giderken modanın içinden geçip manzaraya bakmak ve kırıntıda yemek yemek çok eğlenceli + reçelin iç dizaynıda çok guzel nasıl beğenmedn anlamadım çıkınca deniz ayaklarnın altında

fenerbahçe:piramit kafe biraz tikilerin gitği ortamdır içini sevmem ama nargilesi çok iyi hiç değilse bogazını yakmıyor diğer nargileciler gibi

maçkadakı 10 numara nargile kafe süperdir eğer işin felan düşerse mutlaka gitmenı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 19 Nisan 2009; 19:50:30 >
  • quote:

@Miex
    reçelin ortamı aslında çok guzel şahsen ben beğeniyorum cunku reçele giderken modanın içinden geçip manzaraya bakmak ve kırıntıda yemek yemek çok eğlenceli + reçelin iç dizaynıda çok guzel nasıl beğenmedn anlamadım çıkınca deniz ayaklarnın altında

fenerbahçe:piramit kafe biraz tikilerin gitği ortamdır içini sevmem ama nargilesi çok iyi hiç değilse bogazını yakmıyor diğer nargileciler gibi

ok saol anlaşıldı reçele aynen devam biz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Miex
    şimid sana cordon dicem ordada çoluk çocuktan geçilmiyor eftalya dicem butun ne oldugu belirsiz insanlar orda caddebostanda marekeşim dicem iyi bir geçiriyorlar hesapta o yuzden en iyisi reçel
  • quote:

@Miex
    şimid sana cordon dicem ordada çoluk çocuktan geçilmiyor eftalya dicem butun ne oldugu belirsiz insanlar orda caddebostanda marekeşim dicem iyi bir geçiriyorlar hesapta o yuzden en iyisi reçel

cordonla eftalyaya gitmedim ama marekeşimi biliyorum hatta ordan kovulmuştuk bi keresinde hesabı dayadılar bize zorla hadi bakalım gençler dediler
  • @Miex
    sizdemı normalde 2 kişi gideriz ama kalabalık gittik geçen arkadaşlarda puba gitmek istediler dedik ordada içki var tamam dediler gidelim..biz sonradan girdik millet oturdu masaya sorna menuyu getirdi herif enis menuye baktı oha fiyatlara bak lan demşti sonra telfonu çıkarp bağara bağara "nerde abi nerde oldu kaza tamam abigeliyoruz" diyip çıkmıştık

sonrada premıum puba gidip içmiştik

+

cordona gitmeni tavsiye ederim nargile fiyatı 10 milyon guzeldir nargilesi okumuyorsan eğer hafta içi git bigun guzeldir ortamı havalarda açtı cordonun terarsında deniz manzaranı izliye izliye içersin nargleni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 19 Nisan 2009; 20:03:42 >

• Yalı nargile cafe maltepe sahil veysi ve ahmet abiye selamlar
  • Kahverengi ? Kadıköyde ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.