Bildirim
İstanbul Anadolu Yakasında öğrenci Yurdu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok mu bilen? -
maltepede oturuyorum ama hiç yurt görmedim maltepede.tek yurdu yeditepe üniversitesinin orda gördüm o da sana çok ters gelir. -
kendim için değil.Bir tane yurt buldum sağolsun modlara ters gelen bir konu olmuş paso buraya atıyorlar..3-5kişi ancak bakıyor -
maltepe unıversıtesınde okuycaksa okulun rınglerı var unıversıte hasthanesının ordan kalkıo oralarda bak bulursun . veye kıralık evde olur eger yurtla aynı paraya gelıosa kı ucuz yurt yoktur oralarda. bende maltepe unıversıtesındeyım ordan bılıorum. gercı ben ıstanbulluyum ztnde arkadaslardan duyduklarım bunlar. ayrıca yedıtepe unıversıtesın ordanda bakabılrsın bızım okula cok uzak degıl yedıtepe ancak servıs yada araba sart olur. cunku ordan rıng servısler kalkmıo . -
google a istanbuldaki yurtlar yaz bir de google earth ü indir. internetten adresine baktığın yurdu hemem google earthten bul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voldİ -- 2 Eylül 2008; 10:58:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dozdoz
maltepe unıversıtesınde okuycaksa okulun rınglerı var unıversıte hasthanesının ordan kalkıo oralarda bak bulursun . veye kıralık evde olur eger yurtla aynı paraya gelıosa kı ucuz yurt yoktur oralarda. bende maltepe unıversıtesındeyım ordan bılıorum. gercı ben ıstanbulluyum ztnde arkadaslardan duyduklarım bunlar. ayrıca yedıtepe unıversıtesın ordanda bakabılrsın bızım okula cok uzak degıl yedıtepe ancak servıs yada araba sart olur. cunku ordan rıng servısler kalkmıo .
banada yurt lazım maltepe üniversitesi civarından altunizade devlet yurdu var maltepe üniversitesine çok mu uzak kaçar?hangi yurtlar olabilir hesaplısından..şimdiden teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X