Bildirim
İstanbul Anadolu Yakası Ekspertiz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Anadolu yakasındaki fiat bayilerini arayın derim. Bazı bayiler yapıyor. Ben şubat ayında fiat göker de 200 tl ye yaptırmıştım. Akü suyu seviyesine varana kadar söylediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google'da Bostancı Oto sanayi ekspertiz, kartal oto sanayi ekspertiz vs gibi sanayi sitelerinin adları ile arama yaparsanız sadece bu işi yapan adamlara ulaşabilirsiniz. Ben aynı şekilde Maslakta yaptırmıştım ama orası Avrupa yakasında.
http://www.garantiotoekspertiz.com/
http://www.otorapor.com/menu/bostanci.html#.VmaipL-gSXU
-
@M.ERTEN tek tek aradım hocam hiç biri yapmıyor. 1 tanesi yaparım dedi o da 295tl dedi. yuh dedim yani başka bulamazsak mecbur kalacaz tabi.
@dangerousman hocam teşekkürler. oto raporu ben de gördüm fiyatları biraz tuzlu geldi. garant oto expertizi arayacağım bakalım aklıma yatarsa olabilir. -
gel yanıma yardımcı olayım -
istanbula kadar gelirsem seni görmeden dönmem zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: leonidas26
istanbula kadar gelirsem seni görmeden dönmem zaten
yalanını yiyim sana bişey olmasıngel anadolu yakasındayım göndereyim ustama. Ama bak 10- 20 tl den kaçmak yok :)
-
Arkadaşlar biletimi aldım gece gidiyorum kısmetse. Yardımcı olabilecek varsa lütfen yorum yapsın. -
fiat talip veya fiat karden'e gideceğim. daha önce giden expertiz yaptıran varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim. -
Hocam paraniza yazik ben size Bostancı oto sanayide rese oto var fiat yetkili servisi çaprazında kalıyor kime sorsanız gösterir recai ve sezai usta 20 yıllık yetkili serviste calisan ve işlerini iyi yapan emekçilerin açtığı bir iş yeri git her şekilde yardımcı olurlar kaporta konusundada yonlendirme yaparlar cebindende para ya cikar ya cikmaz ve cok tizilerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
modeli ne hocam arabanın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X