Şimdi Ara

İstanbul Anadolu Yakası Araç yıkama pasta cila tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, ilk arabamı aldım. Biraz pimpirikliyim. İstanbul içi anadolu yakasında iç dış yıkama ve pasta cila için öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim. Maltepede bir yer pasta cila seramik kaplama iç dış motor yıkama toplam 10 bin tl dedi. Açıkçaso motoru da yıkatmayı düşünmüyorum, benzinli araba çekiniyorum. İşini iyi yapan bir yer önerirsenşz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evinizin önünde yıkama imkanınız var mı bilmiyorum ama bu bütçenin neredeyse yarısına kendi yıkama ekipmanlarınızı alabilirsiniz.

Bir de bütün bu işlemler için 10000 lira fiyat veren işletmeyi ve kullanacağı malzeme kalitesini merak ettim. İşi yapacak olan personeli de Temu'dan almış sanırım.

• yıkama malzemelerini kendim aldım en kaliteli şampuan cila vs kendin yıka olan yerlere gidip yıkamak istedim sadece su kullandığımı gören işletme sahibi tarafından kovuldum bu şekilde yıkayamazsın malzeme getirmek yasak dedi sonra gittim su püskürtmeli aletlerden hafta sonu boş araziye çekip yıkıyorum 2 damacana su götürüyorum yanımda

Hocam valla ilk arabam hiç bir bilgim yok bu gidişle pasta cila yaptırmayacağım, kafam allak bullak oldu gerçekten. Kendim yıkayıp geçeyim en iyis.

Kartal Ziebart var oradan bi fiyat alın.

Ankara Pasta Cila Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.