Şimdi Ara

İstanbul'a ilk defa geliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün geldim ve bir öğrenci olarak ve ilerde burda çalışma doğrultusunda kendimi hazırlayacağım için sizce uygun fiyatlı yerler nereler var her konuda olabilir..
    Yemek,bilgisayar,aklınıza ne gelirse giyim..
    şimdiden teşekkürler her fikriniz için..

• quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

Slmlar
    Dün geldim ve bir öğrenci olarak ve ilerde burda çalışma doğrultusunda kendimi hazırlayacağım için sizce uygun fiyatlı yerler nereler var her konuda olabilir..

Neden geldim İsatanbul'a
    Tutuldum kaldım avare
    Şimdi bin kere pişmanım
    Vakit geçti ah ne çare.

Gelmez olaydım
    Görmez olaydım
    Tek seni cilveni İstanbul
    Görmez olaydım bilmez olaydım.

İsanbul'um kış denizi
    Gemileri dizi dizi
    Merhametin insafın yok mu?
    Niçin mahsut ettin sen bizi.

Gelmez olaydım
    Görmez olaydım
    Tek seni cilveli İstanbul
    Görmez olaydım bilmez olaydım ... erkan ogur

Yeter cvp sanırım....

• Vallahi yemek konusunda problem yaşamassın diye tahmin ediyorum..

Bilgisayar konusunda Kadıköy Yazıcıoğlu Pasajını öneririm...

Kıyafet olarakta Güneşli taraflarında uygun ve kaliteli mallar alabilirsin..

Ayrıca internettende alışveriş yapmayı ihmal etme..

Allah kolaylık versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

Vallahi yemek konusunda problem yaşamassın diye tahmin ediyorum..

Bilgisayar konusunda Kadıköy Yazıcıoğlu Pasajını öneririm...

Kıyafet olarakta Güneşli taraflarında uygun ve kaliteli mallar alabilirsin..

Ayrıca internettende alışveriş yapmayı ihmal etme..

Allah kolaylık versin

işte budur sağol concon.. gez gez bitmez bu şehir...Yani güzel yemekler öğrenci dediysek o kadar da değil
  • Bencede nereye baksan lokanta oldu artık Ama sultan ahmet köftesini kesinlikle öneririm olsada yesek
  • ahhhh onu yedim hakketten güzel yani..bir de ataşehir taraflarında italyan yemekleri yapan bir kepabçı var orası pahalı geldi::(
  • ALLAH yardımcın olsun
    giyim konusunda merter keresteciler sitesinde imitasyonda bol çeşit ve uygun fiyatlar vardı hatırladığım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ataşehir ataköy tarafları pahalıdır. Topkapı taraflarına doğru gel orada pek sosyete yok ()
  • quote:

ahhhh onu yedim hakketten güzel yani..bir de ataşehir taraflarında italyan yemekleri yapan bir kepabçı var orası pahalı geldi::(

Bu nasıl bir çelişkidir yaaw!! "İtalyan usulü spagettili ve pizza üzerinde servis edilen has roma kebabı!!"

Neyse; bu arada gel güzel kardeşim.. Sende gel, herkes gelsin! Istanbulun nufusu az zaten; adam lazım.. Geliin geliiin..
    Herşey var burada; su - hava -toprak (parça parça, az kaldı) para - şan - şöhret - sefalet - rezillik - güzellik..

edit: cümle kurgusunda bunalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß.m.Ø -- 4 Temmuz 2007; 9:30:38 >

• quote:

ahhhh onu yedim hakketten güzel yani..bir de ataşehir taraflarında italyan yemekleri yapan bir kepabçı var orası pahalı geldi::(

• beyoğlu caddesinde saray bilmem nesi var. oranın kuş gözü çok iyi.
    sonra şampiyon kokoreç.
    hayri usta var gene beyoğlunda. zabıtalar bile ordan yiyor. çok güzel beytisi var.

2 haftada ben buraların yemeklerini sevdim.
  • kira olarak ucuz yer arıyorsan.

Terazidere
  • quote:

Slmlar

gel gel bi tek sen eksiktin zaten !
  • quote:

Ataşehir tarafında isen sana yardımcı olurum bende ataşehirde oturuyorum
    Ama internet cafe olarak ataşehir i tavsiye etmem saati 3 ytl
    Bu arada evet yeni açıldı İTalyan kebapçısı Ataşehir girişinde bende başta bunlar şaka mı yapıyo demiiştim italyan usulü kebapBu arada merak ettim o kebapçıyı porsiyonu kaç ytl(20 den az değildir heralde)

• quote:

Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

quote:

Ataşehir tarafında isen sana yardımcı olurum bende ataşehirde oturuyorum
    Ama internet cafe olarak ataşehir i tavsiye etmem saati 3 ytl
    Bu arada evet yeni açıldı İTalyan kebapçısı Ataşehir girişinde bende başta bunlar şaka mı yapıyo demiiştim italyan usulü kebapBu arada merak ettim o kebapçıyı porsiyonu kaç ytl(20 den az değildir heralde)

Teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için..3 tan kuzu tandır 3 tane kola 64..
    bu arada resim çektim paylaşmak isterim...
    [simage][/simage]
    Arkadaşlar buraya yeni geldim de birkaç sorum daha var ben leventte iş buldum..acaba buralarda kalacak yer var mı acaba?Yurt ya da apart daireler..özellikle uygun fiyatlı olması tercihimdir::)Özel yurtlara girme imkanım var mı?En azından bir sene daha öğrenciyim..
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 8 Temmuz 2007; 2:37:36 >

• taksimde ara sokaklarda osmanlıdan kalma evler var kirası 800 lira ben kaldım sende bi araştır
  • istanbulda en hesaplı yemek tavuk dönerdir bunu umutma

ayrıca eminönü yeraltı geçidi gibi yerlerde çok çok hesaplı lahmacun yiyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

taksimde ara sokaklarda osmanlıdan kalma evler var kirası 800 lira ben kaldım sende bi araştır

Çok para bea hocam..daha uygunu yok mu?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aliss

taksimde ara sokaklarda osmanlıdan kalma evler var kirası 800 lira ben kaldım sende bi araştır

Çok para bea hocam..daha uygunu yok mu?

avcılar gümüşpalayı dene kiralar 400 den başlıyor bildiğim kadarı ile

yemek yiyeceksen taksimde pilav ayran 1 lira en temizi

yada lokantaya git ev yemekleri 6-7 liradan başlıyor olmadı sosisli ve limon

• taksim de kızılkayalar veya bambiye git iki ıslak ye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.