Bildirim
## İstanbul 2.el oto pazarı nereleri tavsiye edersiniz? ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
altunizade oto pazarını tavsiye ederim -
Başka alternatif seçeneği olan arkadaşlar varmı acaba? -
Giza kardeşim gibi ben de Anadolu yakasında Altunizade – Papyon’u öneririm. Bir de Kartal’da var. Kartal’dakinde genellikle ticari araçlar satılıyor. Genellikle Anadolu’dan gelen esnafın tercih ettiği pazar. Çalıntı arabalar da bir hayli yaygın burada. Aman dikkat! Papyon’da daha düzgün araç bulunabilir. Bu kış Kartal’a iki, Papyon’a en az sekiz- on kez gitmişlimdir. Pazarda fiyatlar akşam üstüne doğru düşer. Sabah 9-10 arasında satıcılar yavaş yavaş fiyatlarını belirler. Avrupa yakasındaki oto pazarlarını bilmem. En son 1993 yılında Cennet Oto Pazarında araç alım-satımı yattım. O pazar da daha sonra başka yere taşınmış diye duydum..
Akacağınız araç şimdiden hayırlı olsun.
Sağlıcakla kalın.
-
kartaldakine gitmekle hic ugrasma, ne kadar gecmisli arac varsa orada gibi birsey. en iyi araclar genelde arkadaslarinda dedikleri gibi altunizade de oluyor veya umraniye acik otopazarina gidebilirsin. ikinci cevre yolundan ulasimi kolaydir.
altunizaden acilan tuneli gectikten sonra umraniyedeki yere de kolayca ulasabilirsin -
Teşekkür ederim arkadaşlar,yarın altunizade'ye gideceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X