Şimdi Ara

## İstanbul 2.el oto pazarı nereleri tavsiye edersiniz? ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu hafta sonu araba almayı düşünüyorum.Ama hangi oto pazarına gideceğimi bilmiyorum,herkez bi yer söylüyor.Bütcem 7.000ytl kadar.Peugeot 106 veya opel corsa almayı düşünüyorum.Sizce istanbul'da hangi oto pazarına gitmem gerekiyor?

Saygılarımla

• altunizade oto pazarını tavsiye ederim
  • Başka alternatif seçeneği olan arkadaşlar varmı acaba?
  • Giza kardeşim gibi ben de Anadolu yakasında Altunizade – Papyon’u öneririm. Bir de Kartal’da var. Kartal’dakinde genellikle ticari araçlar satılıyor. Genellikle Anadolu’dan gelen esnafın tercih ettiği pazar. Çalıntı arabalar da bir hayli yaygın burada. Aman dikkat! Papyon’da daha düzgün araç bulunabilir. Bu kış Kartal’a iki, Papyon’a en az sekiz- on kez gitmişlimdir. Pazarda fiyatlar akşam üstüne doğru düşer. Sabah 9-10 arasında satıcılar yavaş yavaş fiyatlarını belirler. Avrupa yakasındaki oto pazarlarını bilmem. En son 1993 yılında Cennet Oto Pazarında araç alım-satımı yattım. O pazar da daha sonra başka yere taşınmış diye duydum..

Akacağınız araç şimdiden hayırlı olsun.

Sağlıcakla kalın.
  • kartaldakine gitmekle hic ugrasma, ne kadar gecmisli arac varsa orada gibi birsey. en iyi araclar genelde arkadaslarinda dedikleri gibi altunizade de oluyor veya umraniye acik otopazarina gidebilirsin. ikinci cevre yolundan ulasimi kolaydir.

altunizaden acilan tuneli gectikten sonra umraniyedeki yere de kolayca ulasabilirsin
  • Teşekkür ederim arkadaşlar,yarın altunizade'ye gideceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.