Şimdi Ara

İştah ilacı-Olay aştı durduramıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilo almak için iştah ilacı kullandım daha öncede kullanmıştım aldığım kiloyu 2ayda fazlasıyla vermiştim ve tekrardan kullandım 2haftadır sürekli yiyorum durdurulmucak bi biçimde 58den 63-64e çıktım bugun hap'ı kestim ve daha hiç bişey yemedim böyle devam ederse 2hafta sonra tüm aldığım kiloyu kaybedicem yemeği seven bir insan değilim yemek düzenim tek öğün diyetisyene gitsemde 3öğüne cıkarmaya calıssamda hiç bir şekilde olmuyor o kadar para harçadım ter döktüm bu sıcakta zorla yedim emeğimin karşılığını gene alamıcam heralde varmı bi önerisi olan

Balık yağı
    Diyetisyen
    Spor
    Protein

bunların hepsi denendi gecici cözümler olarak en fazla 1ay dayandım yemek yemeğe sonra gene soğudum ve aşırı yüklendiğimden artık gördüğümde kaçasım geliyor yemek abur cubur vs den

Dip not;Şu an vcüdümdan olduğunda memnunum genetiksel olarak v sekilde olduğum için hiç bi sorun kemikten olsada karın kaslarına sahibim göguslerım gayet iyi spordan dolayı fakat düştüğümde gene bunları kaybedicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 14 Ağustos 2012; 1:35:07 >

• İlaç etkiliyse adını ver denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ilaca bağlımı yaşamayı düşünüyorsun aldığın kiloyu veriyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

O ilaca bağlımı yaşamayı düşünüyorsun aldığın kiloyu veriyorsan

Sürekli kullanımı yasak olan bir ilaç zaten sosyal hayattan bağını koparıyor ye-uyu tarzında bir ilaç antidepresan olarak geçiyor ve hayatım boyunca almaktansa almamayı tercih ederim
  • ne güzel 5-6 kilo almışsın,ilacın ismini pm'den yollar mısın
  • Yasal bir ilaç mı bu? Dikkatli olalım, daha geçen bir kadın böyle kilo verme ile ilgili bir ilaç yüzünden ölmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Yasal bir ilaç mı bu? Dikkatli olalım, daha geçen bir kadın böyle kilo verme ile ilgili bir ilaç yüzünden ölmüştü.

Yasal eczanede satılan yeşil recete ile alınan bir anti-depresan iştahı açmakla birlikle aşırı derecede uyku rahatlık vs de getiriyor ye uyu tarzında bir ilaç bağımlılık yaparmı yapmazmı bilemiyorum ama ben uzun süreli kullanmam hayatımı kilo alcam diye uyuyarak geçirmekten yana değilim o yüzden aldığım kiloyu kısa zamanda kaybediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baş Ağrısı Neden Olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.