Şimdi Ara

[İST]Satılık/Takaslık>Zotac GTS 250 512Mb 256Bit. Takasda Hediye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    http://forum.donanimhaber.com/m_38338854/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38338854

yenilendi bakınız

http://forum.donanimhaber.com/m_38338854/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38338854

mod arkadaşlar silsin lütfen.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingArthas52 -- 10 Mart 2010; 9:30:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
    Referanslarım: sadoes,MENEME2002,doktorhan,herzelaid,firstbuddy78,Styric,kalpakci,xxxpolat alemdarxxx,Jöntürkler, AMFİBİ(DH Yönetici),Romster,deniz9,plextor,Tsunami41,impress,alikuşcu, ZGN,wish_todesengel88,faik26, incele,ahmettokgoz,mj_pelit, shadow3804,longboy, dragonstory, coverage, drekeskin, Ufocu, righteous@, Gbanes374, mami23®, ermanunal01 (3-4 kez), SpeedTwelve, azurik, bahadir_bado , Dogukan3535 , miy,rEaDy_for_aCtion,nesimdural, lord_nemesis, 01mrt , ve daha ismini unuttuğum onlarca üye...

rachadell tam para yatırmayabilir ona göre!!
  • kartınıza biçtiginiz fiyatıda yazarsanız takas yapacaklar ne kadar fark vermeleri gerektigini daha iyi anlayabilirler diye düşünüyorum forumda bu kartlar 160 tl den gidiyor

Orijinalden alıntı: tragedıe

kartınıza biçtiginiz fiyatıda yazarsanız takas yapacaklar ne kadar fark vermeleri gerektigini daha iyi anlayabilirler diye düşünüyorum forumda bu kartlar 160 tl den gidiyor

arkadaş yeni diye öldürmeyin kartı yahu 160 a gts 250 nerde var bi gösterseniz
    Kalllavi * brt@n@ * AliŞeker * Plyr* chapul *Ghostrecon * İlhanathema *Wild * cemo07 *Number_oen * murca * Yanlızkral* ekobravo* KENAN24* Adam06 *vurushlee * Quash*BuraX*Fatihakok*geek90*schavelle
    hepsi birbirinden değerli güvenle alışveriş yapılacak arkadaşlar

MEVLANA DER Kİ:
    Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde; sakın vazgeçme İŞTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ NOKTADIR.
  • kesınlıkle arkadasım adamı oldurmeyın ben 2 aylık kartımı 200lıradan verdım.garantısını kutu ve kutu ıcerıgıne kartın temız olmasına baglı olarak fıyatı degısır ama 160 verılmez.
    casulities ile alışveriş yapmayın, detaylar için tıklayınız

Söz verip buluşma yerine gelmeyenler sebebiyle elden satışları sadece Küçükyalı'dan yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

kesınlıkle arkadasım adamı oldurmeyın ben 2 aylık kartımı 200lıradan verdım.garantısını kutu ve kutu ıcerıgıne kartın temız olmasına baglı olarak fıyatı degısır ama 160 verılmez.

ben almıstım onu
  • 180den aşağı gitmez diyenler nerde alışveriş yapıyor ben anlamadım, ben bu forumda abartmıyorum 170 ve altında en az 10-15 tane görmüşümdür gts250, bu fiyatlara bekleyenler bile oldu, hadi onu geçtim, 4850 ile nerdeyse denk kartlardan bahsediyoruz, %5 hadi hadi %10 performans farkı ya var ya yok, bugün bi 4850 nin sıfırı 210tl civarı, son zamanlarda 180 nin altına ilan açılmıyor olabilir ama 2. elin fiyat mekanizması dh değil, keza bu ürünü 150 ye de satan olur 180 e de başka rakamlara da, herkese saygı göstermeyi öğrenmemiz gerek ama muadillerinin sıfır ve 2. el fiyatları buyken tutupta 180 nin altına verilmez 150 den yukarı satılmaz gibi yorumlar hoş olmuyor bence

Orijinalden alıntı: mBenJi

180den aşağı gitmez diyenler nerde alışveriş yapıyor ben anlamadım, ben bu forumda abartmıyorum 170 ve altında en az 10-15 tane görmüşümdür gts250, bu fiyatlara bekleyenler bile oldu, hadi onu geçtim, 4850 ile nerdeyse denk kartlardan bahsediyoruz, %5 hadi hadi %10 performans farkı ya var ya yok, bugün bi 4850 nin sıfırı 210tl civarı, son zamanlarda 180 nin altına ilan açılmıyor olabilir ama 2. elin fiyat mekanizması dh değil, keza bu ürünü 150 ye de satan olur 180 e de başka rakamlara da, herkese saygı göstermeyi öğrenmemiz gerek ama muadillerinin sıfır ve 2. el fiyatları buyken tutupta 180 nin altına verilmez 150 den yukarı satılmaz gibi yorumlar hoş olmuyor bence

arkadaştan topiğini kirlittiğim için özür diliyorum ama hocam 3 aydır foruma bakınıyorum özellikle ekran kartlarına allah aşkına 170 altına bir tane topic göster bizde ağzımızın payını alalım ayrıca bazı arkadaşlar %10 + performans için kartlarını yakacak kadar o/c yapıyor

4850 için 180 den ilan açan anca avcunu yalar
    Kalllavi * brt@n@ * AliŞeker * Plyr* chapul *Ghostrecon * İlhanathema *Wild * cemo07 *Number_oen * murca * Yanlızkral* ekobravo* KENAN24* Adam06 *vurushlee * Quash*BuraX*Fatihakok*geek90*schavelle
    hepsi birbirinden değerli güvenle alışveriş yapılacak arkadaşlar

MEVLANA DER Kİ:
    Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde; sakın vazgeçme İŞTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ NOKTADIR.

• hocam şöyle yapsak olmaz mı.. sen istedigin parayı söyle, anlaşırsak 2. sayfada bulunan 9600gt ilanlarından birini seç al :))yani ha takas ha elindeki parayla almış ol istedigin parçalar zaten her daim forumda var
  • "Sadece Sapphire HD4850 Vapor-X 512/256 MB-BİT "

hocam neden bu kartın dengi hatta çogu oyunda 5-10 fps düşük deger alan kartla birebir takas yapmak istiyorsun? bilgilendirmek amaçlı söyleyebilirmisin insan ister istemez kartta mı bişi var diye düşünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LtPowell

"Sadece Sapphire HD4850 Vapor-X 512/256 MB-BİT "

hocam neden bu kartın dengi hatta çogu oyunda 5-10 fps düşük deger alan kartla birebir takas yapmak istiyorsun? bilgilendirmek amaçlı söyleyebilirmisin insan ister istemez kartta mı bişi var diye düşünüyor

Test Etmek İstiyen Olursa Hertürlü Testi Yaparız Diye Yazdım, Ayrıca Kargo İle Gönderilmiyecek Diyede Yazdım
    Dolandırıcı Olsam Fiyata 140 Ceker Kargo İle Birisine Yollardım Sonra Sırra Kadem Basardım.
    Konuya Gelecek Olursak Sadece VaporX İle Takas Etmemin Sebebi Kartın Dış Görünümünün Harika Olması

• p.m
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingArthas52

Konuya Gelecek Olursak Sadece VaporX İle Takas Etmemin Sebebi Kartın Dış Görünümünün Harika Olması

güzel duruyor ama bilgisayarınız Plexi kasa değilse bir anlamı olmayacak,
    yalnız daha önce kullandım, ŞAHANE kart sessizlik arayanlara her zaman tavsiyem

vapor-x istiyorsanız, üstüne çok bir şey beklemeyin ücret adına (en azından HDD aldıracak)
    iyi günler
    Sorunlu Alış-veriş: "Haruntan"
    http://forum.donanimhaber.com/m_46974413/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    Hava Soğutma ile bilinen yanlış!... oda sıcaklığının altına inemezsin!
    http://forum.donanimhaber.com/m_51680880/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51680880
  • ya millet delirmiş forumda.garantisiz 9800 gtx lere 8800 gts 512mb lara 170-180 fiyat çekiyorlar.en fazla ederleri 130 tl.bu kart için 180 bedava.fiyat uygun alınır..güzel kart kaçırmayın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aypc -- 9 Mart 2010; 7:22:07 >
    2008 YILINDAN BERİ FORUMDA GÜVENİN VE KALİTENİN ADRESİ
    https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=548354
  • quote:

Orijinalden alıntı: heh

quote:

Orijinalden alıntı: KingArthas52

güzel duruyor ama bilgisayarınız Plexi kasa değilse bir anlamı olmayacak,
    yalnız daha önce kullandım, ŞAHANE kart sessizlik arayanlara her zaman tavsiyem

vapor-x istiyorsanız, üstüne çok bir şey beklemeyin ücret adına (en azından HDD aldıracak)
    iyi günler

4850 512/256 Vapor-X Den Zaten + Para Alamam GTS 250 İle Aynı Fiyat Referans Tasarım Olsa İsterim Ama Ateş Gibi Yanan Bir Kart Nede Olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingArthas52 -- 9 Mart 2010; 14:16:53 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.