Şimdi Ara

İST HUKUK KAMPÜSÜ TAŞINIYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde bi arkadaşım ist hukuk kampüsü taşınıyomus ayrıca marmara ist hukuktan daha iyi hocaları fln dedi kendisinin ist hukuk kritik acaba bi çekememezlikle mi bunları söyledi

• up
  • Ilk defa senden duyuyorum, ist.hukuga gel beyazit kutuphanesinde karsilasiriz belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    bi arkadaşım söyledi bana da ben de ondan duydum ilk defa
  • yok bacım kesin çekemiyordur.bu arada sıralaman kaç.

• bencede öyle 6465
  • benin ki de 6600 ama icime kurt dusurduler gelmez diye acaba onlar da mi cekemiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA VS EGE TIP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu insanlar böyle zamanlarda kendilerini belli ediyorlar valla sıralamam onlardan yüksek geldi diye arkadaşım kalmadı mesajlarıma cevap atmıyorlar umrumdada değil gerçi çok rahat gelir ist hukuk
  • Sağır duymaz uydurur olmuş o.

Taşınacak olan İstanbul Hukuk değil Marmara Hukuk. Haydarpaşa Kampüsünü elinden çıkarttı Marmara Üniveresitesi, inşaat bitince hukuk da Maltepe'ye taşınacak.
  • hocam ben de ısrarla ona dedim marmara hukuk taşınıcak diye ama kabul etmek bilmedi ist hukuk taşınıcak ona göre burdan da anladığım kadarıyla arkadaşı bi çekememezlik bürümüş cevabınız için sağolun
  • HukukcuKız H kullanıcısına yanıt
    adam kendi basarisizligina uzulecegine baskalarinin basarisizligiyla mutlu oluyor.cok garip

• bencede ve bunu yapanlar benim 4 yıllık arkadaşlarım artık bu saatten sonra zaten en görürüm ne de muhattap olurum yanlış kişilerle arkadaş olmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HukukcuKız

bencede ve bunu yapanlar benim 4 yıllık arkadaşlarım artık bu saatten sonra zaten en görürüm ne de muhattap olurum yanlış kişilerle arkadaş olmuşum

Ben de iki sene önce mezun olduğum lise arkadaşlarımla iftar yaptım dün, eleman zamanında sakarya hukuka girdi diye havalara uçuyordu 3400 yaptığımı istanbul hukuk yazacağımı duyunca nutku tutuldu o kadar samimi olmamıza rağmen içten bi hayırlı olsun bile demedi. Hoş,zaten gitmeyecektim biliydim böyle olacağını da işte başka bi arkadaşı kıramadım.

Zaten bundan sonra alayına shift delete.

"Bana benden başka bir dost varsa bilmem lazım'

Sago ne güzel demiş be...

• Allah'tan öyle arkadaşlarım olmadı şimdilik!

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

quote:

bencede ve bunu yapanlar benim 4 yıllık arkadaşlarım artık bu saatten sonra zaten en görürüm ne de muhattap olurum yanlış kişilerle arkadaş olmuşum

Ben de iki sene önce mezun olduğum lise arkadaşlarımla iftar yaptım dün, eleman zamanında sakarya hukuka girdi diye havalara uçuyordu 3400 yaptığımı istanbul hukuk yazacağımı duyunca nutku tutuldu o kadar samimi olmamıza rağmen içten bi hayırlı olsun bile demedi. Hoş,zaten gitmeyecektim biliydim böyle olacağını da işte başka bi arkadaşı kıramadım.

benimde aynen öyle oldu 4 yıldır çok samimi birkaç arkadaşım vardı tebrik bile etmediler duyunca onlar üzülmesin diye sırf sınav muhabbeti açmamaya çalışıyorum mesajlarıma cevap atma tenezzülü bile göstermemişler bundan sonra ne bir selam veririm ne yüzlerine bakarım ben onların iyi günlerindede kötü günlerindede olabildiğince yanlarındaydım en azından bi tebriği hakettim ama dost bildiklerimiz bile bu kadar kıskançlık haset yapıyosa artık ne diyeyim ben çok iyi niyetliymişim

• neyse ki guzel bir universite guzel bir bolum guzel bir sehir herseyi unutturuyor. (bahsettigim istanbul hukuk insallah)

• inşallah hayırlısı ile bi girelim sonrası ilgilendirmiyor naparlarsa yapsınlar arkamdan dedikodumu mu yapıcaklar hasetlik kıskançlık mı yapıcaklar artık benden uzak olsunlar
  • HukukcuKız H kullanıcısına yanıt
    muhtemelen dedikodu olur ama universitede arkadaslarini dikkatli secersin,dikkatli secerim.

• inşallah karşımıza bi daha böyle karakterde insanlar çıkmaz ne diyeyim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

quote:

benimde aynen öyle oldu 4 yıldır çok samimi birkaç arkadaşım vardı tebrik bile etmediler duyunca onlar üzülmesin diye sırf sınav muhabbeti açmamaya çalışıyorum mesajlarıma cevap atma tenezzülü bile göstermemişler bundan sonra ne bir selam veririm ne yüzlerine bakarım ben onların iyi günlerindede kötü günlerindede olabildiğince yanlarındaydım en azından bi tebriği hakettim ama dost bildiklerimiz bile bu kadar kıskançlık haset yapıyosa artık ne diyeyim ben çok iyi niyetliymişim

Aynen öyle aynen... hep iyi niyetli olduğumuz için böyle oldu.. ama bitti artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.