Şimdi Ara

İst havaalanından Armani code aldım,sahtemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün istanbul havaalanında ATU dan armani code parfüm aldım 61 euroya,fakat eve geldiğimde baktımki üst ve alt ambalaj yapışma yerleri sanki açılmış sonra çakmakla ısıtılıp kapatılmış gibi...
    Ayrıca fatura üstündeki kod numarasıyla ürün üstündeki tutmuyor?
    Ürünü açmadım ama bu saatten sonrada neyapabilirim bilemiyorum?

Parfümün sahte olup olmadığını en garanti nasıl anlarım?

Teşekkürler

• Kıbrıs Ercan Havaalanında ki Duty Free' lerdeki alkol fiyatlarını görünce şüphelendik açıkçası. Çünkü İstanbul' daki Duty Freelerden bile ucuzdu. Üstelik bizim marketlerde ki alkollere takılan koruyucu kapakta yoktu.
    Ben yine de riske girip 100 liralık alış veriş yaptım ve denediğimiz kadarıyla alkoller orjinal çıktı. Şişesi 100TL' den fazla olan 1 litre Olmeca Gold' u sadece 40 liraya aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kıbrıs Ercan Havaalanında ki Duty Free' lerdeki alkol fiyatlarını görünce şüphelendik açıkçası. Çünkü İstanbul' daki Duty Freelerden bile ucuzdu. Üstelik bizim marketlerde ki alkollere takılan koruyucu kapakta yoktu.
    Ben yine de riske girip 100 liralık alış veriş yaptım ve denediğimiz kadarıyla alkoller orjinal çıktı. Şişesi 100TL' den fazla olan 1 litre Olmeca Gold' u sadece 40 liraya aldım

güzel :) kıbrısta fiyatlar zaten ucuz alkolde fakat benim soruma ne faydanız oldu şimdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: csungu

quote:

Kıbrıs Ercan Havaalanında ki Duty Free' lerdeki alkol fiyatlarını görünce şüphelendik açıkçası. Çünkü İstanbul' daki Duty Freelerden bile ucuzdu. Üstelik bizim marketlerde ki alkollere takılan koruyucu kapakta yoktu.

güzel :) kıbrısta fiyatlar zaten ucuz alkolde fakat benim soruma ne faydanız oldu şimdi :(

bu duty free olayı nasıl oluyor şimdi herkes bahsediyor da nedir tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pringles -- 15 Ağustos 2012; 10:53:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

quote:

Orijinalden alıntı: csungu

quote:

bu duty free olayı nasıl oluyor şimdi herkes bahsediyor da nedir tam olarak

Vergisiz alış veriş alanı demek oluyor.
    Yapı Kredi gibi bir bankanın kredi kartına sahipseniz 100TL üzeri yurtdışı(internet dahil) ve duty free alış verişini vade farksız 5 taksite de bölebiliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bershka'dan Mont Aldım Nasıl ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.