|
Merhaba, 65mbps Türk Telekom VDSL altyapım ile TurkNet müşterisiyim, İstanbul, Avcılar'da oturuyorum (Evet, Avcılar'a hala GigaFiber gelmedi Cihangir hariç, normal fiber bile yok). Ben de son zamdan dolayı TurkNet'ten ayrılmak isteyen binlerce kullanıcılardan birisiyim. Yalnız merak ettiğim konular var. Hangi ISS'yi tercih etmeliyim diye forumu okurken kimsenin dikkat etmediği cevaplanması gereken 2 konuyla karşı karşıya kaldım. İlk konu sansür 2. konu ise CDN & Peering muhabbeti. Kesinlike sansürsüz bir ISS kullanmak istiyorum. CDN & Peering olayı da biraz önem arz ediyor benim için. Ayrıca ping değerleri de çok önemli rekabetçi oyunlar oynadığım için. Yani yurtdışı çıkışları kaliteli olan bir ISS. Hangi ISS'ler tarafından DNS, VPN ve websitelerine blok uygulanıyor? Hangi ISS'nin, hangi firmalarla CDN & Peering anlaşmaları mevcut? Sanırım bu konuda başı TurkNet ve ComNet çekiyor. Bazı ISS'ler de sanırım direkt ComNet'in sunucusunu kullanarak bundan faydalanıyor örneğin GıbırNet. NetSpeed'in de Netflix ile anlaşması vardı. Bu iki kritere göre hangi ISS'leri önerirsiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt