Şimdi Ara

### İsro ve Sbot Arasındaki Farklar ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ### İsro ve Sbot Arasındaki Farklar ###

İki botta birbirlerine rakipmiş gibi durmasada, SBot piyasayı ele geçirecek gibi duruyor.
    SroBot ise bu kadar uzun yıllar popüleritesini biraz kaybettiysede ayakta kalmasının en büyük nedeni kredili sistemidir.

SroBot' da herhangi bir yerin koordinatını yazdığınızda SroBot hiç takılmadan verdiğiniz koordinata gider ama SBot' da böyle bir özellik yok. Script ayarlamasını yapmadığınızda önüne gelen cisimlere takılabilir.

Problemsiz kolay bir kullanım ve cisimlere takılmama konusunda SroBot

Oyunu uzun soluklu Clientless ile 5 gün 10 gün hatta 1 ay bilgisayarı kapatmaksızın çok seri bir şekilde kasmak için SBot

Konuyu Kopyaladıgım Siteden İzin Alarak Paylastım İzin Verildi Bot Farklarını Görmenizi İstedim...

https://www.silkroad----online.com.tr/online-oyun-bilgi/sbot---srobot-karsilastirmasi.html( silkroad ---- online ---- Leri Kaldırın ) Konuya bakmak İcin

• sadece 1 yanlışın var yada yanlışları var sro bot client özelliklerini değiştirebilirsiniz. f6-f7 ile
  • O Forumun Yanlıslıgı :) Eğer Eksikleri Yazarsanız Bildirebilrim
  • Ya Bakarmısınız Bu bütün özellikler Sbotta var Ve bu özellikler Sbota göre ayarlarnmış ona bakarsan Sbotun en kötü yanı Script yapımı ve srobotta Sript yok bu sbotta negative bir durum bunu niye oraya koymamışlar ki cevabını söyliyim çünkü bütün bu istatistikler Sbota göre hazırlanmış yani srobotu karalamak amaclı...
    Srobot Botların Başıdır ilk cıkan bottur Fakat Sbot'un özellikleri daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 31 Temmuz 2009; 15:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Ya Bakarmısınız Bu bütün özellikler Sbotta var Ve bu özellikler Sbota göre ayarlarnmış ona bakarsan Sbotun en kötü yanı Script yapımı ve srobotta Sript yok bu sbotta negative bir durum bunu niye oraya koymamışlar ki cevabını söyliyim çünkü büyün bu istatistikler Sbota göre hazırlanmış yani srobotu karalamak amaclı...

adamlar srobotu karalamak için yaptılar diyorsunda... Bunları iyi okumanı tavsiye ederim adam burda ikisinide anlatmış karalama yapmamış bence senin düşüncen onları karalamak kusura bakma.

İki botta birbirlerine rakipmiş gibi durmasada, SBot piyasayı ele geçirecek gibi duruyor.
    SroBot ise bu kadar uzun yıllar popüleritesini biraz kaybettiysede ayakta kalmasının en büyük nedeni kredili sistemidir.

SroBot' da herhangi bir yerin koordinatını yazdığınızda SroBot hiç takılmadan verdiğiniz koordinata gider ama SBot' da böyle bir özellik yok. Script ayarlamasını yapmadığınızda önüne gelen cisimlere takılabilir.

Oyunu uzun soluklu Clientless ile 5 gün 10 gün hatta 1 ay bilgisayarı kapatmaksızın çok seri bir şekilde kasmak için SBot

• quote:

Orijinalden alıntı: ganstaboy

quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Ya Bakarmısınız Bu bütün özellikler Sbotta var Ve bu özellikler Sbota göre ayarlarnmış ona bakarsan Sbotun en kötü yanı Script yapımı ve srobotta Sript yok bu sbotta negative bir durum bunu niye oraya koymamışlar ki cevabını söyliyim çünkü büyün bu istatistikler Sbota göre hazırlanmış yani srobotu karalamak amaclı...

adamlar srobotu karalamak için yaptılar diyorsunda... Bunları iyi okumanı tavsiye ederim adam burda ikisinide anlatmış karalama yapmamış bence senin düşüncen onları karalamak kusura bakma.

Sen Beni Yanlış Anlamışsın Ben Şahsen Sbot kullanıcısıyım fakat Srobotun cok kötü bir bot gibi gösterilmesine hazmedemedim o yüzden dedim... Senin dediğin gibi Amator Bot kullanıcıları için Srobot Profesyonel Bot kullanıcılar için Sbot

• Script olayı daha iyi bence kasma yerine istediğin yoldan gidebiliyorsun...Yanlış hatırlamıyorsam sbotta tek yol var o da mecburi yön
    Script işi düşük levellerde biraz sorun olsada ilerde o kadar çok kasma yeri değiştirmeniz gerekmediği için rahat oluyor ve istediğiniz yoldan gidebiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamonJR -- 31 Temmuz 2009; 15:29:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam ama karalama yapılmamış ki burda adamlarda yorumlamış sonuçta. Bende Srobot kullanıcısıyım hiçte şikayetim olmadı.

_Vengeance_ sert yazmış olabilirim kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganstaboy -- 31 Temmuz 2009; 15:33:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganstaboy

tamam ama karalama yapılmamış ki burda adamlarda yorumlamış sonuçta. Bende Srobot kullanıcısıyım hiçte şikayetim olmadı.

_Vengeance_ sert yazmış olabilirim kusura bakma.

Gaygılanma kardeş sorun yok , ben biraz sert yorum yaptım heral bende bir sorun varsa kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 31 Temmuz 2009; 15:38:50 >
  • gangstaboy,_Vengeance_ tebrik ediyorum sizleri...Herkes keşke sizin gibi biraz anlayışlı olsa ve az da kendine baksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

gangstaboy,_Vengeance_ tebrik ediyorum sizleri...Herkes keşke sizin gibi biraz anlayışlı olsa ve az da kendine baksa

+1
  • Geçen sene arkadaşın tavsiyesiyle botla kasmaya başladım.
    Tabi ki srobottu.Alıştık tabi özellikleride yetince başka bir bota güvenmedik yada güvenmek istemedik.
    Baktık ki artık bot parası preyle yetmiyor arkadaşın tavsiyesiyle(aynı arkadaş) bedava olan srokingi kullanmaya başladık.
    Bakalım zaman neler göstericek...
  • ben hala tbot kullanıyorum ve en iyi botun tbot olduğuna inanıyorum.

sbot multiclient+clientless ile kurtarıyor paçayı
  • Bende srokingin o yeni paralı özelliklerini açan hack var. kendim buldum diyebilirim. sroking pwnz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

ben hala tbot kullanıyorum ve en iyi botun tbot olduğuna inanıyorum.

sbot multiclient+clientless ile kurtarıyor paçayı

Çok işe yarıyorlar ama...Şu an onglarda farm yapıyoruz ve dlvl için birden çok chara girmek gerekiyor ve multiclient devreye giriyor ve clientless ilede bilgisayar pek kasmıyor
  • Ben de ISroBot'dan SBot'a geçtim. ISroBot'un bazı gıcık yönleri mevcut. Örneğin, Heart Peak'de 90-100 farmımı yaparken neler çektiğimi bir ben bilirim. Bot Heart Peak'e gitmiyordu. Aşağıda Wing Attacker'ların orada takılıp kalıyordu.
    Bir de ISroBot kasarken aslında Sbot'dan pek de aşağıı kalır bir program değil; fakat etrafta canavar arama gibi bir özelliği yok. Atıyorum, ISroBot en fazla 40 metre yakınındaki bir canavara saldırıyor, eğer 40 metrelik çapta canavar yok ise, olduğu yerde canavar spawn olana kadar dikiliyor.
    Sbot'un ise canavar arama menzili daha büyük. Üstelik etrafında canavar yok ise, sizin belirlediğiniz spot sınırları içerisinde canavar bulana kadar sürekli dolanıyor.
    Script oluşturma işlemi ise ayrı bir artısı.
    Fakat SBot bir büyük eksisi de Pet inventorysini kullanamaması.

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 31 Temmuz 2009; 19:00:28 >
  • iSro dan şaşmam. En kararlı ve güvenilir bot. Elektrik kesintisi olmadıkça hiç tereddütsüz çıkıp gezdim bot kasarken. Tek isteğim bu script özelliği eklensin.
  •  ### İsro ve Sbot Arasındaki Farklar ###

ya arkadaşlar canıma tak etti bu resmi kendim çektim daire içindeki benim chara ve diğerlerini demiyorum ne olduğunu
    bana bedava ve kullanımı kolay en iyi BOT programını söylermisiniz
  • O kadar erkeğin arasına mini etekle dalınırmı Allah Korusun Şaka bir yana bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır bende iSrobot kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: merif@st

O kadar erkeğin arasına mini etekle dalınırmı Allah Korusun Şaka bir yana bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır bende iSrobot kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok

yok kardeş zaten hemen kaçtım oradan :). iSrobot demek tavsiyen için saol kardeşim kaç günden beri tek cevap yazan sensin bu yüzden sana çok Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.