Şimdi Ara

isro gibi server tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar :

    uzun zaman sonra tekrar official serverda oynamak istedim 8/8 eu party kurmak istiyorum. isro aeolusta karakterleri olusturdum fakat simdi de oyuna sokmuyor beni 3-4 saat bekleme sureleri veriyor ki tek karakter icin. isro sagolsun bir ipden de 2 karakter oyuna girmeyi deneyebiliyor bu durum gercekten guzel hos da servera girdiginiz zaman bombos kimse yok oyunda. sirf oyuna para verilsin diye vip sistemini getirip ancak oyuna girebilelim diye ugrasmislar. yillardir icimde kaldi su eu pt olayi yavas yavas kasilsinlar ben de onlari izleyeyim istiyorum. dun aksam isro da charlari 24 levela kastim bir butun gunumu aldi tabi surekli dcler oldugu icin ama eskiden aldigim gibi zevk aldim cok ozlemisim bu oyunu adeta dort gozle bekledim level almalarini. sbot ucretli aldim sirf bunun icin ama verebilecegim para maksimum bu kadar her karakter icin vip buff falan satin almak istemiyorum degmez cunku. eskiden ne guzel biraz dener oyunumuzu da oynardik para vermeden simdi oyuna girmek bile hayal olmus.

    lafin kisasi su arkadaslar isro gibi x1 rateleri olan yardimsiz bir seysiz olursa offical serverda oynamak istiyorum. tavsiyelerinize acigim. benim amacim son levela gelip full+full item dizmek degil. charlarin kasildigini gorup zevk almak yavas bicimde.







  • Private server tavsiyeleri veren siteler var hacım. Ben eskiden extraloob vs. bi kaç site biliyordum. Buralardan tutulan bi server bulup giriyordum.

    Ama bu swler genelde 1x olmuyor. 1x zaten aşırı yavaş. Bencw birisine girin bakın zamanla başka sw de geçersiniz.

    Basit kuruluyor zaten, 1-2 gb lık oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada 1x server pek yok sebebi de insanlar oynamıyor.Mesela yakın zamanda silkroad royal vardı insanlar son levela gelene kadar sıkılıp bıraktılar.İnsanların kafadaki yapı şu şekilde;"1x olacaksa gider isro oynarım"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Piyasada 1x server pek yok sebebi de insanlar oynamıyor.Mesela yakın zamanda silkroad royal vardı insanlar son levela gelene kadar sıkılıp bıraktılar.İnsanların kafadaki yapı şu şekilde;"1x olacaksa gider isro oynarım"
    Ben de oyle 1x oynacacaksam official serverda oynamak isterim fakat resmi serverlara giris bile yapamiyoruz ki. Nasil bir hale getirmisler sistemi. WoW pahali geliyordu her ay uyelik almak ama free2play oyun Wow`dan pahali olmus artik. Silkroad Royale Ares serverina basladim. 2 bilgisayarim var 6`li partimi kurdum kasiliyorum guzel guzel. Kimseye ihtiyacim yok zaten serverda cok az kisi var. Eu party hevesimi bu sekilde yerine getirebiliyorum bu server sayesinde. Babel serverinda da iki tane chinese char acip onlara da sp farm yapacagim. Bu sikintili zamanda istedigimi biraz da olsa Silkroad Royale serverinda buldum denilebilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.