Şimdi Ara

İsrailli bilim insanları: Kanseri yok eden ilacı bulduk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsrailli bir grup bilim insanı ‘tüm kanser türlerine etki edecek tedavi yöntemi geliştirdiklerini’ iddia etti. Araştırma ekibi tarafından ‘tedavinin 1 yıl içerisinde hazır olacağı’ açıklandı. İsrailli bilim insanlarından oluşan küçük bir grup araştırmacı, ‘kanserin tüm türlerini kökten yok edebilecek bir yöntem bulduklarını’ iddia etti. Araştırmayı yürüten, 2000 yılından beri faaliyet gösteren AEBi şirketinin sahibi Dan Aridor tarafından yapılan açıklamada “1 yıl içerisinde kanserin tedavisini hazır hale getireceğimize inanıyoruz” dendi.
    http://beyinsizler.net/israilli-bilim-insanlari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 29 Ocak 2019; 22:6:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Net. Beyinsizler.

• siz kendiniz kansersiniz zaten

• Bilim’de yapta görelim vardır. Kimin yaptığı önemli değil. Şayet gerçek ise insanlık açısından çok önemli bir gelişme.

• 3-5 ayda bir kansere çare bulduk diye birileri çıkar sonra kaybolurlar.İnşaallah bu sefer doğrudur.
  • nüfus azaltmaya çalışan zihinlerin de varlığında, kansere çare buldum diyenlerln alacağı gizli ve aleni tepkiyi hayal etmeye çalışıyorum. bizde de 1988 de zakkumdan kanser ilacu üretti diye bir haber vardı. haftası olmadan zakkum kaynatıp içen biri ölmüştü. neyse israil budum dediyse ve bunu dünyaya deklare etti ise yani.. hiç inandırıcı gelmedi bana. gerçi iyilerle kötüler hep iç içedir. Allah' ın kanunu. ben yine de genelleme yapmayım diyeceğim de dilim varmıyor yine.. şu linkte de bir yazı var. bu konuyu destekler niteliğinde

son olarak şunu diyebilirim. linkte de demiş ya:

İsrail'in tedavi konsepti bizlerde neden uygulanmıyor? Bu sorunun cevabı geleneksel tıbbın, ilaç lobisinin ve dünya politikasının şiddetli bir inatla kemoterapi + radyo + ışın terapi + cerrahi uygulamalar + morfin gibi başarısızlığı apaçık ortada olan yöntemler..

şu kemateropi yok mu, yavaş yavaş eritiyor ve insanı ölüme götürüyor. faydası olduğunu düşünmüyorum ben de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.