Şimdi Ara

İsraile girmenin yolunu buldum NO KANGAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç aydır israile girmenin yollarını araştırıp plan kuruyorum önce kangalları düşündüm ama kangalları ele geçiren israil ajanları hipnoz ile beyinlerini yıkayarak bize saldırmalarını sağlayabilmekteler.
    Dün rambo filmini izledim ve bu adamın yapabildiklerine şahit oldum
    John Rambo
    Rütbesi: onbaşı
    Alanı: piyade
    Yetenekleri: helikopter, f18, f16, sas, sat, tank
    Silahları: rambo pıçağı, hedefi 13 den vuran patlayıcı uçlu ok, çelik ve titanyum karışımı sertleştirilmiş yay, üst düzey gizlenme ve saldırı
    Dayanıklılık: 10.000 volt elektriğe karşı 1 m ohm direnç yaklaşık 1 saat şarj süresi, 20.000 sert yumruk darbesi savuşturma, 4 pıçak darbesi 5 kurşun yarası ile görevi tamamlama
    Aldığı madalyalar: 5 atın, 14 gümüş, 34 bronz

John Rambo tam bizim ihtiyaçlarımızı karşıyacak bir ölüm aracı, el birliği ile 10 adet Türk Rambo yetiştirip israile göndermeyi uygun buldum.

• annen çiçeklere su ver dese kalkıp 1 bardak su vermezsin, üşenmeden şu kadar yazı yazmışsın
  • 10 taneye gerek yok, Polat - Memati - Abdülhey, namıdiğer 30-60-90 üçgeniyle iş çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhiziroglu

annen çiçeklere su ver dese kalkıp 1 bardak su vermezsin, üşenmeden şu kadar yazı yazmışsın

• quote:

annen çiçeklere su ver dese kalkıp 1 bardak su vermezsin, üşenmeden şu kadar yazı yazmışsın

ben en azından okunacak bir şey yazdım senin açtığın konuya baksana girmemle çıkmam bir oldu http://resim.donanimhaber.com/m_60137668/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60137668
  • quote:

Arkadaş nerden aklınıza geliyo şöyle şeyler
  • quote:

Süper ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

quote:

ben en azından okunacak bir şey yazdım senin açtığın konuya baksana girmemle çıkmam bir oldu http://resim.donanimhaber.com/m_60137668/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60137668

ben orda mevcut bir haberden alıntı yapmıştım, oturup kendim yazmadım.. faille aran nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 30 Nisan 2012; 10:27:31 >

• rambo pıçağı
    pıçağı
    pıçağı
    pıçağı
    pıçağı
    pıçağı
    pıçağı
  • bende dun akşam izledim ilk kan 2 super film :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

quote:

ben orda mevcut bir haberden alıntı yapmıştım, oturup kendim yazmadım.. faille aran nasıl?

sen yazdınmı dedim? kaç kişi okudu o saçma şeyi dedim neyse alıntı ile işim olmaz.

• 1000 galatasarayli yeter.
  •  İsraile girmenin yolunu buldum NO KANGAL

Kan akacak, kan akacak, kan akacak kan kan vahşi kan akacak.
  • Bu düşünce tarzınla yeteneksizsinizde birşeyler yapabilirsin :D
  • Stv izlediğini belli etme bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: BeCoNiCo39_59

Stv izlediğini belli etme bari

ben kanal izlemem film izlerim ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.