Şimdi Ara

İsrail vatandaşı olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereye müracaat etmem gerekir ? Ve orada kadınları da askere alıyorlarmış sanırım. Kadın olduğum için böyle bir zorunluluğum olur mu ? Teşekkürler.

• istemekle olsaydı
  • İsrail vatandaşı olunmaz, israil vatandaşı doğulur.
    500$ karşılığında vatandaşlık satan devletlerle karıştırdın sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beirut

İsrail vatandaşı olunmaz, israil vatandaşı doğulur.

Nasıl yani ? Öyle şey mi olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuckFou

quote:

Orijinalden alıntı: Beirut

İsrail vatandaşı olunmaz, israil vatandaşı doğulur.

Nasıl yani ? Öyle şey mi olur ?

onlar özel insanlar her isteyen onlar gibi olsa ne özelliği kalırdı ? onlar çoban sende türksün seni birinin gütmesi lazım onlar güdüyo işte
  • İsrail'in gozunuzde büyüttüğünüz kadar matah olduğunu dusunmuyorum. Uzun zamandir İbranice ogreniyorum, bir suru yahudi dostum var ama orasi refah seviyesi konusunda kesinlikle abarttiginiz kadar muhtesem degil. Burada Turkiye'ye kotuleyecek yer aramaya hic gerek yok. Ustelik gercekten ırkçılığın hat safhada oldugu bir ülke. Ve ırkçılık bana kalirsa geri kalmisligin ve zihniyet bozuklugunun en somut ornegidir. İsrail vatandasi olmak size arti bir ozellik katmaz, sizi oldugunuzdan farkli biri yapmaz. Ama illa ki gitmek istiyorsan Israil topraklarinda 5-10 yil civari calisip ikamet eden iscilerin vatandaslik alma haklari var+orada yasayan bir vatandasla evlenebilirsin. Ayrica askerlik de zorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okidokiyo -- 6 Aralık 2017; 15:30:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet Kanada, Amerika, Almanya vb. kapağı atmaya çalışır genelde de terörle bu kadar iç içe bir ülkeye kaçmaya çalışanını ilk defa görüyorum. Gidebileceğini düşünmüyorum. Yahudiler sevmez kendilerinden olmayanları, iyi bir üniversitenin STEM öğrencisi olmadığın sürece vermezler herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serdar diye kiz ismi mi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsrailoğullarından olman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.