Hamas tuzağa düşüyor, yanlış yapıyor, İsrail bunun acısını çıkarır, olan masum halka olacak dediğimde Ne güzel işte şehit oluyorlar, biz de şehit olsak keşke diyordun ne oldu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakiki Osmanlı Torunu -- 14 Mayıs 2021; 2:12:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İsrail ordusu kara harekatı başlattı (2. sayfa)

-
-
Kadınlar ve çocuklar için endişeliyim. Savaş kadın ve çocuklar için değildir. Şehitlik mertebesi ile karıştırma bu işi. Şehitlik erkeğe yakışır bana göre.
Ben bunu Hamas'ın planladığını zannetmiyorum. İsrail'in Gazze girebilmek için sebep yarattı. Toprak bütünlüğü sağlayacak İsrail. Sonrası gayet planlı bir şekilde devam edecek Mısır Suriye Irak Lübnan Afganistan diye devam edip Türkiye'ye geldiğinde sıra o zaman göreceğiz Forum da Love Israel diyenleri arkamızdan ilk onlar vuracak. İşimiz zor Allah yardımcımız olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 14 Mayıs 2021; 2:21:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pink Floydfilistinin askeri bir ordusu yok mu ? bilmediğim için soruyoeum.
orduları hamas :)
-
ya zaten sıkıntı çocuklar ve kadınlar onun için savaşa hayır diyoruz
hamasın şimdiki huyu degil ezelden beri israile füze atar israilde uçakla şehire bomba atar
hamas filistine zarar veriyor yada birileri bunu istiyor haması kullanıyor
-
arada dıştan destek alsa da bence bizzat İsrail var, Filistin'de değişik örgütlenmeler oldu ama bunların hepsini yok ettiler sadece Hamas'ı yok etmiyorlar, FHKC gibi etkisi az olan sol görüşlü nadir yaptığı saldırılarda sadece askeri hedeflere saldıran örgüt liderini öldürdüler, yardımcısını ise hapisten kaçırıp öldürdüler, bir örgüt 4. defa aynı şeyi yapar mı? gerekirse yer altına çekilir gücünü toplar sonra saldırıra, füze attıktan sonra yer tespiti olacağını bildiğin halde sivilleri uzaklaştırmıyorsun.
"İsrail'li Araplar isyan etmez İsrail kara harekatı için kamuoyu oluşturuyor" diye dün gece yazdım bu gece girdiler.
İsrail elçisini sınır dışı edecek elçiliğin faaliyetlerini askıya alacak bir yönetim var mı?
olacaklar belli tarihe bilmem kaçıncı İsrail-Hamas çatışması diye eklenecek daha sonra ufak çatışmaların ardından bir kaç yıl sonra döngü tekrarlanacak.
-
Haber yalanlanmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1881-1938Kadınlar ve çocuklar için endişeliyim. Savaş kadın ve çocuklar için değildir. Şehitlik mertebesi ile karıştırma bu işi. Şehitlik erkeğe yakışır bana göre.
Ben bunu Hamas'ın planladığını zannetmiyorum. İsrail'in Gazze girebilmek için sebep yarattı. Toprak bütünlüğü sağlayacak İsrail. Sonrası gayet planlı bir şekilde devam edecek Mısır Suriye Irak Lübnan Afganistan diye devam edip Türkiye'ye geldiğinde sıra o zaman göreceğiz Forum da Love Israel diyenleri arkamızdan ilk onlar vuracak. İşimiz zor Allah yardımcımız olsun.
Toprak almak isteselerdi bunu daha önce yapmak için bolca zamanları vardı. Araplar birleşti, üstelik Yom Kippur zamanı saldırdı ona rağmen herifler Arap ordularını 6 günde yok etti. Yahudileri Akdeniz'e dökeceğiz diyenler kendileri denize döküldü.
Gazze topraklarını da ayrıca Mısır 'a teklif etmiştir İsrail ama Mısır kabul etmemiştir. İsrail sınırı öylece dururken Mısır gidip Gazze sınırını korumaya aldı, kuş uçurtmuyor kimseyi geçirmiyor. Arapların bile umrunda değil Filistin halkı.
2021'deyiz ayrıca nereye gidiyor Mısır'dan başlayıp Afganistan' a kadar alacak? Ta Afganistan ne alaka ayrıca İsrail ile? Trollük yapacaksanız bari biraz kaliteli yapın anaokuluna giden çocuk yazmaz şöyle yorumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 14 Mayıs 2021; 2:28:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yahu zerre sevmem su araplari da, parayla satildi sacmaligini nereden cikariyorsun? O topraklar onlarin degildi ki parayla satsinlar.
-
Büyük İsrail projesin de yer alan topraklar Filistin, Lübnan, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, İran, Türkiye
Sen zannediyor musun ki buraları aldıktan sonra Afganistan Pakistan'a dokunmayacağını ?
İsrail sabırlı bir millettir kaç yüzyıl beklemiş her şeyi oldu bittiye getirmez yavaş yavaş işler her şeyi
O yüzden dünya ekonomisi bunların elinde. Bırak anaokulunu kahvede ki amcalardan farkın yok.
Arşiv parmaklarının arasında ama işte beyin herkeste başka işliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 14 Mayıs 2021; 2:37:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkahn
Topraginizin degerii bilin vatan topragi parayla satilmamali- Dünya Savaşı'ndan sonra o topraklar İngilizlere geçti, İngilizler ütopik borçlar oluşturdu ve Araplar haliyle bu borçları ödeyemedi. İngilizler de buna karşılık oraları borçları üstlenmesi karşılığında İsrail'e verdi.
-
Allah korur np
-
Benim seninle tartışmam gibi. Bir adam bilgili diğeri kulaktan duyma bilgilerle gelmiş ders veriyor.
-
uyuyamıyorum... Allah'ım yardım et masumlara.
-
Duaların gram faydası yok. Bu raddeye geldiklerine göre çok uzun sürmeyecek bir gelecekte asimile olurlar.
-
Hamasa ait binalari vurmadan önce sivillere zarar gelmesin diye önceden arayip haber veriyorlarmiş. Vermeseler savaş suçlarindan yargilanacaklar.
Hamas merkez bankasi, Hamas donanmasi, Hamas drone birimi, Hamas istihbarat birimi, Hamas cyber birimi ve üst düzey Hamas komutanlarinin evlerini vurmuşlar. İsrail ordusu basin sözcüsü, Gaznedeki hükümet hedeflerini vurmaya başladik demiş.
Bunlarin hedefi üst düzey Hamas komutanlari ve altyapi tesisleri. Polise ait tesisleri bile vurmuşlar. Hamas komutanlari gizli bir yere kaçmişlar. Nerde olduklarini bilen yokmuş.
Bazi Hamas komutanlarinin evleri çok kullanimliymiş. Hem terör faaliyetlerini görüp hem de aileleriyle birlikte yaşiyorlarmiş. 10 tane üst düzey Hamas komutani öldürülmüş. Sivil kayiplar sanirim onlarin aileleri. Hamasin attiği roketlerden 200ü de Gazneye düşmüş. Kayiplarda onlarinda etkisinin olduğu söyleniyor.Gaznenin kuzeyinden insanlar kaçmaya başlamişlar.
-
Hamas israil deki sehirlere 1500 tane roket atmış. Direk sivil halk üzerine. Demir kubbeler den kaçan bir kaç roket direk sivil halka gelmis. Kimse kusura bakmasın israil falan umrumda degil ama onlar kuralına göre oynuyor. Hamasın yaptığı iş degil. Görende birinin suçu günahı yok diğeri hep saldırıyor sanar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamas çok kötü duruma düşürdü Filistin'i. Yaptıkları saldırı bir gıdım ilerletmedi onları ama şimdi karşı taraf için saldırı bahanesi yarattılar. Bombardımanalar çok şiddetli devam ediyor, çoğu yerde yazdığına göre de şehre önce ağır zırhlı birlikler giriyormuş. Askerlerin izinlerinin iptal edilmesi ve yedek askerlerin göreve çağırılması da olayın büyüklüğünü belli ediyor. Umarım olay hızlı bir biçimde sonlanır bir intifadaya zemin hazırlamaz öbür türlü sivil halkın canı çok yanacak. Allah yardım etsin ateş altında olan herkese umarım en sonunda net bir çözüm bulunur İsrail-Filistin meselesine.
-
İkisinin de canı cehenneme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X