Şimdi Ara

İsrail ile alakalı konu ne oldu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah daha dünden kalan israilli çocukların lübnana hediyesi adında bir topic vardı . ne oldu yine o topice . Hangi gerici zihniyet gene kapattırtmak zorunda braktı modlara topici ...

intel core2 E6600 2 ghz , 1 Gb Ram 800 mhz , Seagate 320 Gb Baracuda SataII/7200/16MB , Gigabyte P35-DS4 mainboard,Palit GF 8600 GT 256MB DDR3 Support DX10
  • zaten bu tür konular açmak yasak.bende bazen kendimi kaptırıp.birşeyler yazarım ama canım tartışmak istezse şikayet ederim.o konuyu şikayet etmedim ama senin bazı konularını şikayet ettiğim görülmüştür.hepsinde de haklı bulundum
  • evet bende katılıyorum konu dışında son zamanlarda oluşan en seviyeli tartışma konusuydu ne kimse kimseye küfür etmiyor ve saygı çerçevesinde görüşlerini paylaşıyordu ancak demek ki birisi kavganın çıkmadığını görünce sinirlenmiş ve şikayet etmiş

saygılar..

edit: _kemalist_ kardeşim senin sorduğun sorulara cevap vermiştim ancak zannımca sana okumak nasip olmadı neyse hayırlısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarafeyn -- 15 Ağustos 2006; 19:24:36 >

intel core2 E6600 2 ghz , 1 Gb Ram 800 mhz , Seagate 320 Gb Baracuda SataII/7200/16MB , Gigabyte P35-DS4 mainboard,Palit GF 8600 GT 256MB DDR3 Support DX10
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.