Bildirim
İsrail'i seviyor musunuz / nefret mi besliyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
israilde değilde israil yöneticilerinden sonuçta yöneticiler yaptı diye halkını kötüleyemeyiz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İsrail devlet politikası ve tarih olarak pek sevilcek bir ülke değil. Ama tanıştığım İsrailliler genel olarak gayet iyi insanlardı, ırkçı olmamak lazım. -
halkı hakkında yorum yapmamız doğru olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahudilerle ilgili bir sorunum yok ama İsrail devletini sevmiyorum. -
Bir insan İsraili neden sever ki ? He köle olmayı seviyosa eyvallah
eksi verenler nasıl bir kafa yapısına sahip anlayamıyorum. Yani sen faizi sadece 1 verip 2 almak sanıyosan. Sen bu sistemde istediğin yerde para harcadıkça otomatikmen yahudinin cebine para koyduğundan haberdar değilsen sağcı olsan ne olur solcu olsan ne olur muhafazakar olsan ne olur. Ama eksi verdiniz ya artık bunlardan mesul değilsiniz tebrik ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakalsız mümin -- 16 Haziran 2015; 19:59:44 > -
İnsan kanseri neden sever ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 12 Haziran 2015; 21:49:15 >
Yaptıklarını tasvip etmem ama devlet olarak duruşunu severim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sakalsız mümin
Bir insan İsraili neden sever ki ? He köle olmayı seviyosa eyvallah
Şu anda köle olmadığını düşünüyorsun yani? -
Filistinlilere zulmediyor ok
Peki bizim devlet kendi halkına daha beterini yapmadı mı?
Darbelerde yapılan zulüm yanında israilinki çerez kalır
Kenan Evren in cenazesine gitmedi kimse.
Tayyip nefreti boşuna mı?
Tayyip binlerce insanı mağdur etti,zulmetti.
Sittin sene chp,hdp ye oy vermeyen veriyor şimdi
Neredeyse -tayyip dahil - Tüm müslüman görünümlü liderleri resmen tayin eden ülkeye sadece nefretle bakamayız
Adamlar en azından başka devletlere zulmediyor bizimkiler gibi halkını sömürmek yerine.Keşke bizdede öyle olsa. -
sevmek için köleliğide sevmek gerekir dedim. Sevmemek kölelikten kurtulmaktır demedim -
-
anarşistim ama devletçi biri olsam severdim.yahudiler karizma insanlar çok güçlü olmasada güçleriyle ortadoğuya yön veriyor. -
herşey tamam da hükümet de bu halkın seçtiği adamlardan oluşuyor.gökten zembille inmediler.madem icraatlarına karşılar bunları seçmeyecekler.seçiyorsan sen de aynı fikirdesin demektir.bu kadar basit. -
bir arkadaş arapları katledikleri için çok sevdiğini söylemişti
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Adamların inancında var problem.
Yahudiler ustun ırkdır ve diğer tüm ırklar onlara hizmet etmek için yaratılmıştır.
Muslumanları oldurduklerinde ibadet ettiklerine inanıyorlar.
Onlar kendimden olmayan herkesten nefret ediyor, kurşun atıyor. Biz onlara çiçek atacak değiliz ya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanyadayken bikaç tane kız arkadaşım vardı israilliydi. İyiydi yani kızları güzel. Detaya girmicem
Milletimiz çok akıllı olmadığı için. Eğitim seviyesi yerlerde. 1 kere başa geldikden sonra eğitimide ellerine aldılar. Din kültürü öğretmeni müdürlerden başka ne gördük okul zamanımızda :)
israilde değilde israil yöneticilerinden sonuçta yöneticiler yaptı diye halkını kötüleyemeyiz
|
İsrail devlet politikası ve tarih olarak pek sevilcek bir ülke değil. Ama tanıştığım İsrailliler genel olarak gayet iyi insanlardı, ırkçı olmamak lazım.
|
benim işim gereği birkaç israilli turistlerle konuşma fırsatım oldu , şunu söylediler bana filistinlilerle devamlı çatılma halinde olmaların nedeni onların toprak talebinde olmalarıymıs , zaten israil terör örgütleriyle devamlı savaş durumunda , şöyle düşünün bu örneği ülkemizden de verebilirim , pkk türkiyeye has bir örgüttür kürtleri savunduğunu söyler toprak talebinde bulunur , aynı şekilde hamas filistinin pkk sıdır filistinlileri savunduğunu söyler toprak talebinde bulunur , ama her iki örgütte babayı alır , sonra bize zulum ediyorlar , örgürlük isteriz der ana dil falan filan sonrada etek giyip biji obama derler :D hazıra konmayı seven milletler genelde eziyet çeker , ÜLKELER KOLAY KURULMAZ UĞRUNA MİLYONLARCA İNSAN ÖLÜR , SONRA SEN ÇIKAR BENIMDE HAKKIM VAR DERSEN SIRTINDAN SOPA EKSİK OLMAZ , bakınız suriyeye , yaşlısı genci herkes kaçıyor , çoluk cocuk neysede şöyle gelenlerin yaş ortalamasına bakıyorum 20-35 aralığında , NİYE KAÇIYOSUNUZ? NIYE VATANINIZI SAVUNMUYOSUNUZ ? YARIN SURİYE TAMAMEN BİR ÖRGÜTÜN KONTROLÜNE GİRİNCE TÜRKİYEDEKİ SURİYELİLER TEKRAR GİDECEK BİZİMDE HAKKIMIZ VAR BİZDE TOPRAK İSTERÜK DİYE HİKAYE OKUYACAKLAR , ULAN DÜŞMANA BİTANE TAŞ ATMAMIŞSIN , KAÇIP TÜRKİYEYE GELMİŞSİN , HADİ ONUDA GEÇTİM , SANA EVİNİ AÇAN İNSANLARI ÖLDÜRMÜŞSÜN KİRA ÖDEMEMİŞŞİN , VSSS UZARRR GİDER , VELHASIL HAZIRCI TOPLUMLAR KORKAK TOPLUMLARIN SIRTINDAN ZOPAAA EKSİK OLMAZ , BUNUN NE İSRAİLLE NE TÜRKİYEYLE ALAKASI YOK
|
.
|
Benzer içerikler
- hangi kanal hangi parti yandaşı
- yossi imamoğlu kimdir
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- 2024 en çok satan arabalar
- 112. kanal
- telefon taksit sayısı
- honor magic 7 lite fiyat
- türkiye çip üretimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X