|
İsrail’i protesto eden Microsoft çalışanı tutuklandı

-
-
Gavurun umrunda bile olmaz ama kendine müslümanım diyenler bunları gördüğü halde xbox indirimi vs kovalıyor
-
BİZ DE İSRAİL İLE TİCARET YAPAN TÜRK FİRMALARINI PROTESTO EDELİM!
-
Abicim dünyanın en şeytan firması bu mikrosoft. İsraili en büyük destekçisi hala Windows tan ubuntu yada fedoraya geçmeyen Müslüman şuursuz bir müslümandır.
Yok ben ille şünü şünü kullanacağım. Hadi ordan bee.
-
Bebek katili Yahudi terör devleti İsrail’e dünyanın hemen her tarafından tepkiler yayılarak devam ediyor.
-
Batının da ifade özgürlüğü işine gelene kadardır. Tüm dünyada böyledir. Mesela Türk devletini protesto hakkı Türkiye'de yoktur ama batıda vardır. İsrail'i protesto hakkı da Türkiye'de vardır oralarda yoktur. Tutuklanırsın, sınır dışı edilirsin, sicilin bozulur, iş bulamaz hale gelirsin.
Halklar devletlerce değil şirketlerce yönetildiğini ne zaman anlarsa o zaman bir şeyler değiştirmek için ışık görünmüş olur.
-
ubuntu, fedora severiz, sayarız amma şu vakitten sonra gayrı PARDUS'a geçmek lazım gelir. Keyfine göre güzel bir hyperland setupı kur. Makinen eskiyse xw'da olur. Artık pardusu benimsemeliyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hristiyanlar mezhepleri üzerinden birbirlerini kırarken,İslam alemi mezhebi çekişmelerin yanında bir de bilimde geri de kalırken,ibraniler içlerinde bulundukları topluma tam entegre olup birbirleriyle sarsılmaz dayanışma içerisinde kendilerine ekonomik refah alanları açtılar.Baktım bunlarda da mezhepler var mı?Var.Ama hiçbiri bir İslam ya da Hristiyanlar gibi farkları üzerinden çatışma alanına taşınmıyorlar.Arada bunları herşeye rağmen posta eden milletler olmuş.Ama kimisi yeni bir yurt edinip hemen fırsatları kullanmış,kimisini de Osmanlı himayesine alıp kendi topraklarını yurt edindirmiş.Bunlarla mücadele para ile olur.Paradan kendini soyutlayamamış kimselerin de mücadelesi tırı vırı olur.Çok uluslu ve ortaklı kola şirketiymiş kahveciymiş falan bunlara takılmak boş iş.O savaş makinesini besleyen ve bunun karşılığında cebine girenlere bakanlara bakmak gerek.Zaten onlara bakılmasın,hedef şaşırtılsın diye bu kola,kahve,hamburger olayına takık kalınması isteniyor.
Pardus saf debian gibi. Yeniliklerden çok stabilite önemli debianda. 5 6 senelik işlemcilerle debian iyi gider ama Benim makina en iyi amd işlemcilerden biri var bu yüzden kerneli güncel olan distroları daha çok seviyorum bu iş zaten opensource olduğundan bazzite ın yaptığı bazaar uygulamasını Pardus da kullanıyor fedora da ya da kde nin yaptığı dolphini gnome da kullanıyorum ben sırf arayüzde disk kullanımı gösteriyor diye. Pardusun yapması gereken os dünyasında ses getirecek bir uygulama yapmak olmalı bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: berkcombilHristiyanlar mezhepleri üzerinden birbirlerini kırarken,İslam alemi mezhebi çekişmelerin yanında bir de bilimde geri de kalırken,ibraniler içlerinde bulundukları topluma tam entegre olup birbirleriyle sarsılmaz dayanışma içerisinde kendilerine ekonomik refah alanları açtılar.Baktım bunlarda da mezhepler var mı?Var.Ama hiçbiri bir İslam ya da Hristiyanlar gibi farkları üzerinden çatışma alanına taşınmıyorlar.Arada bunları herşeye rağmen posta eden milletler olmuş.Ama kimisi yeni bir yurt edinip hemen fırsatları kullanmış,kimisini de Osmanlı himayesine alıp kendi topraklarını yurt edindirmiş.Bunlarla mücadele para ile olur.Paradan kendini soyutlayamamış kimselerin de mücadelesi tırı vırı olur.Çok uluslu ve ortaklı kola şirketiymiş kahveciymiş falan bunlara takılmak boş iş.O savaş makinesini besleyen ve bunun karşılığında cebine girenlere bakanlara bakmak gerek.Zaten onlara bakılmasın,hedef şaşırtılsın diye bu kola,kahve,hamburger olayına takık kalınması isteniyor.
Müslümanların İslam'dan uzaklaştıkları ve malca hareket ettikleri konusunda hem fikiriz ama bazı ürünlerin meblağı küçük diye hafife almak yanlış. Kola dediğin şey, az bi miktar kimyasalı biraz şebeke suyuna katarak belki maliyetinin 100 katına satıyor. Sadece reklam bütçelerine bakarak ne kadar kar yaptıklarını anlayabiliriz. Uzatmayayım en basit sakızdan en tepeye kadar hiçbir boykot boş değil. Her anlamda kutuplaşmadıkça hiçbir şey düzelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 22 Ağustos 2025; 0:11:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Linux Super User
Pardus saf debian gibi. Yeniliklerden çok stabilite önemli debianda. 5 6 senelik işlemcilerle debian iyi gider ama Benim makina en iyi amd işlemcilerden biri var bu yüzden kerneli güncel olan distroları daha çok seviyorum bu iş zaten opensource olduğundan bazzite ın yaptığı bazaar uygulamasını Pardus da kullanıyor fedora da ya da kde nin yaptığı dolphini gnome da kullanıyorum ben sırf arayüzde disk kullanımı gösteriyor diye. Pardusun yapması gereken os dünyasında ses getirecek bir uygulama yapmak olmalı bence.Kernelde hiçbir dağıtım seni kısıtlamaz, her modern dağıtımda istediğin kernel versiyonunu yükleyebilirsin. Başka ortamların uygulamalarını kullanmak için zibilyontane bağımlılık yüklemek bana ters. Conky ve terminal yetiyor. Zevkler tartışılmaz, kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar

Gavurun umrunda bile olmaz ama kendine müslümanım diyenler bunları gördüğü halde xbox indirimi vs kovalıyor
|
BİZ DE İSRAİL İLE TİCARET YAPAN TÜRK FİRMALARINI PROTESTO EDELİM!
|
Bebek katili Yahudi terör devleti İsrail’e dünyanın hemen her tarafından tepkiler yayılarak devam ediyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X